Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ayıbettin beyaz aldım tabisi

Bilmiyorum ki outlet mağazasıydı bu. İlk kez gittim bayıldım, fiyatları ve modelleri şahane.

Asıl elbise bakmaya gitmiştim nikah için. Onu almadan geldim
Haha hep öyle oluyor zaten. Elbiseyi internetten beğenip al bence hem çeşit fazla oluyor hem fiyat az.

Beğendim bir iki bişey internetten ama emin olamadım ki olacak mı nasıl duracak.
Bu gibi durumlar için 1 hafta yasal iade süren var. Kargo ücreti bile odemek zorunda değilsin. Begenmediysen kargoya bırakıyorsun onlar iade ediyorlar sana da paran geri geliyor.

Kuaföre geldim düğün kafilesi var. Lanet.

Anladım canım:)

tantanis bu arada konuya baktım da baya baya,
kadın bazı açılardan haklı bence, ama üslubu ve çocuklara davranışı ile kendisini haksız duruma düşürmüş.
Bi de anlamadığım nokta, çocuk parkta koşmayacak da nerede koşacak?
O kadar küçük çocuğu zaten 6 yaşındaki çocukların arasına bırakmak hata.

Bi de ilk metin değiştirilmiş, basma etek olayları var anlayamadım, sanırım kadınları giyimleriyle filan aşağılama durumu da yaşanmış sanki.

Bizim burada da var minik canavarlar, haylazlık peşindeler. 6 yaşında koşmayıp ne yapsın çocuk? Ben çarli gibi çardak demirlerinde sallanırdım anneannemlerin, annem çığrınırdı yazık kadına, "Düşeceksin beynin akacak" filan diye... O gelene kadar iner kaçardım. O giderdi yine sallanırdım demirlerde. Terbiye meselesi ne alaka, fıtrat olarak her çocuk bir mi?
Öyle zarar veren kavgacı bir çocuk değildim ama durmazdım bir dakika bile yerimde.

Konu kapanmış buralara yazayım dedim, okurken biraz uyuz oldum tanti.

Çok yaramazmışım öyle böyle değil, defalarca ölüm tehlikesi atlattığımı hatırlıyorum. Bu yüzden usluluk bakımından çocuğum babasına çeksin diye dua ediyorum inan. Salt yetiştiriş işi değil işte...

Tuhaf bir bakış ya.

Kadın şu bakımdan haklı herkes çocuğuna sahip çıkmalı en azından uyarmalı diyordu sonra sapıttı küçük görmeler vs.
Burda bende görüyorum parkta kadınlar oturuyor çekirdek muhabbet. Çocuk orda düştümü kaldımı umrunda dahi değil. Geçen çocuk düştü nasıl ağlıyor anne diye. Anne yok ortada . Bende kızımı sallıyorum. Ben kaldırdım çocuğu. Şöyle etrafa bakınırken annesi gülerek geldi hala daha bankta oturan arkadaşlarıyla konuşaraktan.. Çocuğun içi çıktı..
Tamam ora park çocuk özgür olmalı ama anne de ilgilenmeli.mesela benim kızım 6 yaşında olsa birini ittirse ben uyarırım. İlgilenmeyişine sinirlenmiş sonra sapıtmış. Bu kadar da çocuğa karşı korumacı olmamak gerekiyor. Çocuk kendini savunabilmeli .
Üslubu ve lafları berbat. Güya eğitimliyim kıvamında..
Basma eteklilerle alay etmiş başta.

Aynen, üslup, davranış filan baştan aşağı yanlış, seviye filan kalmamış zaten, sayfa sayfa o gidişi görüyor insan.

"Çocuğa sahip çıkma" olayı var evet, elinden geldiğince bi gözü çocukta olmalı annenin ve gerekli gördüğümüz anlarda müdahale edebilmeli, sulh ortamını koruyarak doğru davranış biçimini gösterebilmeliyiz çocuklara.
Ve evet, çocuğum ittirse, uyarıyı alır benden. Ama "Çocuğa terbiye" olayına girmek saçma, 6 yaşındaki çocuk oyunun hararetinden fark etmeyebilir işte, kimse garanti etmiyor ki senin çocuğunun da birilerinin çocuğunu itmeyeceğini değil mi ama?

Ay kendi kendime sinir yaptım yine :))

Zaten bugün arabanın vites kolu da anamın elinde kaldı, analı kızlı atarlı atarlı hallerimiz geldi

@_angela_ kadın konusunu sonradan değiştirdi. Öyle bir girişi vardı ki bu kadınlar cahil varoş basma etek giyer dedikodu yaparlar ancak, çocuk yetiştirmeyi bilmezler sahip de çıkmıyorlardı ben ne yaptım bebeğimi düşüren çocuğa bağırdım tavrındaydı. Kendini bir yere konumlandırmış kendince, herkese tepeden bakıyordu. Üslup denilen şey sıfır. Cidden sinirimi bozdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…