- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ağrıcak galibamidemin buşanması geçeydi ağrısın çok önemli dilde
Takıcam galiba acayip oluyor insan aha aynı böyle
Helecanla saldırdım makinayaZamanla alışırsın da atış yaptığın anda bakma başka yere bak. Acemi seniii.
O zaman dediğim renklerGörümcemin oğlu, yengeyim azcuk
Benden de ne yenge olur ya.
Hoşgeldin kokuluOy ben artık siyasete pek takılmıyorum. Saçımı başımı ya da karşı tarafın saçını başını yolasım geliyor.
Hayır yolarım yolmasına da, sonra ceza alıp uzak kalıyorum sevdiğim arkadaşlarımdan.
Hani bir laf vardı ya "akıl hıyar değil ki yarısını bölüp vereyim" o misal. Tabi bu laf böyle değildi de kibarlaştırdım ben.
tantanis im nasıl geçti vizeler?
Ben koyu renk dalış gözlüğü takıyordum ilk zamanlar
He. Geçen haftakini de biliyorsunSana da hep böyleleri geliyor.
Bi kere de bakir gelmişti dimi yannış hatırlamıyorum, konu açmıştın.
Facebooktan ekledi kabul etmedim tabii.Oracıkta arkanı dönüp gitseydinEeee sonra ne oldu,merak ederim ben yav?
Ojjj bulduk be yaHoşgeldin kokulu
O hevesle arada kediyi heder etme tüyleri kalsın yavruceğizinHelecanla saldırdım makinaya
Bara gittiğine eminmisin ?He. Geçen haftakini de biliyorsunNormali gelmiyor ki bana
Facebooktan ekledi kabul etmedim tabii.
Sonra mesaj yazdı ona da yanıt vermedim
En iyisi gözlük takayımBen koyu renk dalış gözlüğü takıyordum ilk zamanlar
Yok aplası çoğu tüyb rengi beyaz ve sarı zaten göremez onları makinaO hevesle arada kediyi heder etme tüyleri kalsın yavruceğizin
Mantı var yen miVay bee bir Allahın kulu da beni etiketlememiş
1 yıldan az fazla oldu, memnun, ama malum bölgelere kullanmadım hiç, tek sıkıntısı denize falan gideceğinde ara vermek oluyor, güneşe çıkılmadığından.. Ama düzenli kullanımda ciddi fark var..En iyisi gözlük takayımherkesde lumiacı çıktı srn nezamandır kullanıyorsun memenunmusun
Ya bir de tanışmak için yanıma gelmesi bizim üç kız "bir sevgilim olsa giderim balayına, ah bir de bekarsam giderim alayına" şarkısıyla beraber zıplaya zıplaya dans etmemizin üstüneydi.Bara gittiğine eminmisin ?
Lokal olmasın
Dün yedim mantıyı sen yeMantı var yen mi
Afiyet olsunDün yedim mantıyı sen ye
Adamın gözü nasıl korktuysa sizden artık bara ilk kez geliyorum demişYa bir de tanışmak için yanıma gelmesi bizim üç kız "bir sevgilim olsa giderim balayına, ah bir de bekarsam giderim alayına" şarkısıyla beraber zıplaya zıplaya dans etmemizin üstüneydi.
Düşün yani
2 senedir denizede gitmiyorum bu senede zor1 yıldan az fazla oldu, memnun, ama malum bölgelere kullanmadım hiç, tek sıkıntısı denize falan gideceğinde ara vermek oluyor, güneşe çıkılmadığından.. Ama düzenli kullanımda ciddi fark var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?