Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Oy ben artık siyasete pek takılmıyorum. Saçımı başımı ya da karşı tarafın saçını başını yolasım geliyor.
Hayır yolarım yolmasına da, sonra ceza alıp uzak kalıyorum sevdiğim arkadaşlarımdan.
Hani bir laf vardı ya "akıl hıyar değil ki yarısını bölüp vereyim" o misal. Tabi bu laf böyle değildi de kibarlaştırdım ben.

tantanis im nasıl geçti vizeler?

Hoşgeldin kokulu

En iyisi gözlük takayım herkesde lumiacı çıktı srn nezamandır kullanıyorsun memenunmusun
1 yıldan az fazla oldu, memnun, ama malum bölgelere kullanmadım hiç, tek sıkıntısı denize falan gideceğinde ara vermek oluyor, güneşe çıkılmadığından.. Ama düzenli kullanımda ciddi fark var..

Adamın gözü nasıl korktuysa sizden artık bara ilk kez geliyorum demiş

1 yıldan az fazla oldu, memnun, ama malum bölgelere kullanmadım hiç, tek sıkıntısı denize falan gideceğinde ara vermek oluyor, güneşe çıkılmadığından.. Ama düzenli kullanımda ciddi fark var..
2 senedir denizede gitmiyorum bu senede zor o yüzden rahat rahat yaparım genelde de evdeyim güneşle sorunum yok malum bölgelere kullanıcam ben zaten üst kısımlarında yok gibi bikaç seans alex lazere gitmiştim o yüzden üstler az hoş ben önüme neresi gelirse yapıcam bezdim kıldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…