- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ahahahahaİkizim var uleyyynnnnn.
Tutuyor da harbi haaa :)
Oooo ben şanslıyım yane :) de Sep bu dünya senden bi taneyi daa kaldırmaz biliyon diğmiNe sandın akıllım.
Ben çok aradım bulamadım ikizimi. Sanırım ikisinle katşılaşma olasılığında milyonda dört gibi bişeydi.
Oooo ben şanslıyım yane :) de Sep bu dünya senden bi taneyi daa kaldırmaz biliyon diğmi
Heeee ne sandınAhaha be ağırlığım var beim ayol dünyaya. Çok mu yük oluyorum
İyiyim canım sağol sen nasılsın. Sabahın köründe kalktım gene :/ :)Günaydın Denas nasılsınn?
Sabah erken uyanmak iyidir iyi.. Dinç olursunİyiyim canım sağol sen nasılsın. Sabahın köründe kalktım gene :/ :)
Püfff ben de erkenden kalktım, işlerim var.Sabah erken uyanmak iyidir iyi.. Dinç olursun
Yok ya tam bir mal oluyorumSabah erken uyanmak iyidir iyi.. Dinç olursun
Uyu gitsin ertele işiniPüfff ben de erkenden kalktım, işlerim var.
Gün bitmeden hepiciğini bitirmiş olursun iştePüfff ben de erkenden kalktım, işlerim var.
Maalesef, bitmesi lazımUyu gitsin ertele işini
Kısmetse olur :)Gün bitmeden hepiciğini bitirmiş olursun işte
Öyle bir yarışma olduğunu duymuştum ama ne izledim ne de hakkında bir fikrim var.Hepsi yazılmış çizilmiş senaryolar diyolaadııMaalesef, bitmesi lazım
Kısmetse olur :)
Ay aklıma yarışma olan Kısmetse olur geldi
Öyle canım. Arada bir kızlar dayanamayıp gülüyor falan kavga ederken.Öyle bir yarışma olduğunu duymuştum ama ne izledim ne de hakkında bir fikrim var.Hepsi yazılmış çizilmiş senaryolar diyolaadıı
Ben gelir yaparım sen yat uyuMaalesef, bitmesi lazım
Kısmetse olur :)
Ay aklıma yarışma olan Kısmetse olur geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?