Buyrun benim
E o da mantıklıymış. Ben olsam satardım amaKocana terlik atma.
Aynen öyle, usta şöfer freni pek kullanmaz.
Ben de aynen öyle çok erken başladım. Yaşımı tam hatırlamıyorum ama ortaokul yılları olması lazım. Çok meraklıydım araba kullanmaya. 2008'den beri de kendi aracımla trafikteyim. Söylediğim şey başıma gelir kesin ama salak saçma insanların hatası dışında kendi hatamla yaptığım kaza yok sanırım.
Daha kötüsünü söyliyim bizim kız yolu ortalayıp yokuşta bırakmış arabayi el frenini cekmeyi unutup. Hangi akla hizmet böyle bir seu yapmış onu da anlamadım zaten. 4 5 arabanın aynasını kapısını deşmiş sonuç olarak. Sanırım o sıra pert oldu o araba. Üzgündü komşular bana dava açıp duruyorlar diye.
Sen baya usta olmuşsun ya 13 yaş nedir? Ben ilk kez sürücü kursunda oturdum direksiyon başına.
Çevrim içi olduğun halde hiç uğramadın da merak attimBuyrun benim
Çevrim içi olduğun halde hiç uğramadın da merak attim
Dışardayım telden giriyorum anca bi bakıp çıktım
Teşekkür ederim
Allah korusun aman dilimizi ısıralım Seph, aynen, bir başkasının hatasıyla bulaşmışımdır kazaya en fazla.
Yazık milletin arabasına...
Est. kendi çapımızda iyiyizdir kapışalım çevre yolunda, alayım anahtarını
Trafikte dikkatli olup kurallara riayet eden ve saygılı araç kullanabilen insan benim için tamamdır, o da kaç sene araç kullandığınla alakalı bir şey değil.
Usta olup öküz olan yok mu? O kadar usta ki tabakhaneye mok yetiştirir gibi kullanıp insanların önüne önüne kırıyor direksiyonu. Sen asıl frene, gidişinin temposunu boz, ona ne? Onun rahatı bozulmasın, önüne de geçti, oo çok büyük şey başardı. Amaan...
Yokuş deyince aklıma geldi, 4-5 sene önce başıma geleni anlatayım.
Bizim burası aşırı derecede rüzgarlı bir bölge. Ama öyle böyle değil, hayatında maruz kaldığın en şiddetli rüzgarı düşün, yürüyemezsin falan ya öyle. Beter bişey.
Bi sabah çıktım evden araba yok kapının önünde. Ulan çalındı mı, biri mi aldı, yedek anahtar kimde, ben başka yere mi koydum acaba diye düşüne düşüne salak salak bakınıyorum etrafa. Yolun bitiminde de bir yokuş var. Oraya doğru bakınca kırmızı bir totonun ucunu gördüm. Ulan bu benimki mi diye bi giderim orda araba. Zavallım rüzgardan sürüklenmiş gidip yokuşun orda kaldırıma dayamış tekeri. Diğer tarafa gitse uçurum var uçacak ordan. Burda benim hatam ne, vitesi boşta bırakmışım. Çok sağlam ders oldu.
Aynen hayattaki mantığım "araba dediğin ayağını yerden kesecek baş ağrıtmayacak ev dediğin içinde kral gibi yaşayacaksın."Duygusal bağ kurdum satamam.
Bir de çin atasözü müydü neydi "ucuz arabaya bin ama alabileceğin en güzel evi al" mottom budur. Arabamız güzel, yetiyor bize. Sıfır aldık, iki senede bir araba değiştirmenin model yükseltmenin bir anlamı yok bence. Ben 15 sene kullanabilirim bunu. Vergiler, sigortalar falan zaten kol gibi giriyorken bir üst sınıfa geçip devlete daha çok ödemek çok saçma bence.
Ay insanın içi sallanır ya, sabah arabamı yerinde bulamasam filan, bi de öyle ötelere kaçmış...
Birinin canı yanmamış, araba da komple gitmemiş ay şükürr. Evet, vitesi düz zeminde bile boşta bırakmam seph, yılların alışkanlığı.
Öyle öyle hafızada yer ediyor bazı şeyler. "Amaaan cana gelceğne mala" deyip geçsek her seferinde, ihmallere devam ederiz.
Yokuşta araba bıraksam kız tekerine takoz da korum ben, bilemedin gafamın yarısı kadar daş korum
Aynen hayattaki mantığım "araba dediğin ayağını yerden kesecek baş ağrıtmayacak ev dediğin içinde kral gibi yaşayacaksın."
Arabaya az para eve çok para verme taraftarıyım ben. Sürekli sorun çıkarmıyorsa yeterdir araba bence.
Köşeyi dönüp markete gidecekmiş annesi, niye telaşlanıyosun bu kadar. Totosundan da yakalamışsın işte yavrumuYokuş deyince aklıma geldi, 4-5 sene önce başıma geleni anlatayım.
Bizim burası aşırı derecede rüzgarlı bir bölge. Ama öyle böyle değil, hayatında maruz kaldığın en şiddetli rüzgarı düşün, yürüyemezsin falan ya öyle. Beter bişey.
Bi sabah çıktım evden araba yok kapının önünde. Ulan çalındı mı, biri mi aldı, yedek anahtar kimde, ben başka yere mi koydum acaba diye düşüne düşüne salak salak bakınıyorum etrafa. Yolun bitiminde de bir yokuş var. Oraya doğru bakınca kırmızı bir totonun ucunu gördüm. Ulan bu benimki mi diye bi giderim orda araba. Zavallım rüzgardan sürüklenmiş gidip yokuşun orda kaldırıma dayamış tekeri. Diğer tarafa gitse uçurum var uçacak ordan. Burda benim hatam ne, vitesi boşta bırakmışım. Çok sağlam ders oldu.
Köşeyi dönüp markete gidecekmiş annesi, niye telaşlanıyosun bu kadar. Totosundan da yakalamışsın işte yavrumu
Yalnız şaka bi yana çok geçmiş olsun. Büyük bi kaza bela da çıkabilirdi, kendi kendine kazasız belasız iyi gitmiş ufak ufak.
Aynen. İyi, temiz bir araba her zaman yeterlidir.Kesinlikle....
Bi de araba masraf ev yatırım olur her zaman.
Araba dedigin servislerde süründürmesin tabi ama yine de öyle deme be Mar.Aynen hayattaki mantığım "araba dediğin ayağını yerden kesecek baş ağrıtmayacak ev dediğin içinde kral gibi yaşayacaksın."
Arabaya az para eve çok para verme taraftarıyım ben. Sürekli sorun çıkarmıyorsa yeterdir araba bence.
Aynen hayattaki mantığım "araba dediğin ayağını yerden kesecek baş ağrıtmayacak ev dediğin içinde kral gibi yaşayacaksın."
Köşeyi dönüp markete gidecekmiş annesi, niye telaşlanıyosun bu kadar. Totosundan da yakalamışsın işte yavrumu
Yalnız şaka bi yana çok geçmiş olsun. Büyük bi kaza bela da çıkabilirdi, kendi kendine kazasız belasız iyi gitmiş ufak ufak.
Onu da yapsa şaşırmam. Arabalarım her zaman aileden biri gibi oldu benim için. Konuşurum severim falan. Bi gün canlanacaklar diye korkuyorum.
Araba dedigin servislerde süründürmesin tabi ama yine de öyle deme be Mar.
Ben at-avrat-silah döneminde kalmışım galiba. Tabi atın yerini araba, avratın yerini de yakışıklı bi beyefendi alıyo (Bak silah neye denk geliyo onu bilemedim şu an)
Türk tarihinde at neyse benim için de araba o yani. Tabi şimdilik sadece hayal seviyesinde ama bi gün gercek olacak
Yok ya ben evciyim. Benim evim güzel olacak. Yeri güzel olacak, içi güzel olacak. Araba da beni servis servis dolaştırmasın hayvan gibi yakıp cebime kastetmesin yeter.Araba dedigin servislerde süründürmesin tabi ama yine de öyle deme be Mar.
Ben at-avrat-silah döneminde kalmışım galiba. Tabi atın yerini araba, avratın yerini de yakışıklı bi beyefendi alıyo (Bak silah neye denk geliyo onu bilemedim şu an)
Türk tarihinde at neyse benim için de araba o yani. Tabi şimdilik sadece hayal seviyesinde ama bi gün gercek olacak
Aynen aynen.+1
Araba masraf yapar, ev ise kıymetini katlar.
Sağlamcı insan kafası bak bunlar hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?