Benim sonunculuğumu neden tebrik etmiyorsunKendimi Avrupa yakası dizisindeki Makbule Kıral gibi hissettim
Peki üçüncüye kırmızılık veriyorlarmıKendimi Avrupa yakası dizisindeki Makbule Kıral gibi hissettim
Sen de benim gönlümün birincisisin ondan canımBenim sonunculuğumu neden tebrik etmiyorsun
Nurhayat Karakaş mıydı diger dizisindeki karakter, ben ilhamı oradan aldımKendimi Avrupa yakası dizisindeki Makbule Kıral gibi hissettim
VermiyolaPeki üçüncüye kırmızılık veriyorlarmı
AySen de benim gönlümün birincisisin ondan canım
Tüh yaVermiyola
Sadece 1. ye hediye ve proluk..
Oku oku selam yolla bizeBen gideyimde +18 deki konuyu okuyayım malum kırmızıyım istersem yazarım fakirler
Ulen sırf sana inat parasını basıcam alıcam proluğu, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacıBen gideyimde +18 deki konuyu okuyayım malum kırmızıyım istersem yazarım fakirler
Ortak proya girelim mi? Birimiz olalım, yarı yarıya ödeyelim, hesabı da ortaklaşa kullanırızUlen sırf sana inat parasını basıcam alıcam proluğu, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Ben de geleyim mi? Dana misali 7 kisiye kadar yolu var benceOrtak proya girelim mi? Birimiz olalım, yarı yarıya ödeyelim, hesabı da ortaklaşa kullanırız
Bende puyo olabiliymiyimOrtak proya girelim mi? Birimiz olalım, yarı yarıya ödeyelim, hesabı da ortaklaşa kullanırız
Ahahahaha olarOrtak proya girelim mi? Birimiz olalım, yarı yarıya ödeyelim, hesabı da ortaklaşa kullanırız
Ben de geleyim mi? Dana misali 7 kisiye kadar yolu var bence
Bende puyo olabiliymiyim
Payam var abla payam var
Ahahahaha olar
Banlanacak kişiye nasıl karar vercez pikiKişi başı 10 TL oluyor işte, bence olur.
Bence 1.olan proysa 3.olana verebilirlerVermiyola
Sadece 1. ye hediye ve proluk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?