- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Sen gelme
Evet bak gene ağzını yiyesim geldiKocan sana hediye olarak kk da proluk mu aldı
Bekar değilmisiniz yalan söylüyorum sankiAaaaa hatuna bak. Fakirlik iyi de kocanız yok dersen çarşı karışır bibitantanis S shot marilyn monroe ve diger bekarlar koşun yetişin ne diyo bu hatun bize
Benim adamım ya bayılıyoruz ailecek bak gene aile dedim
Çok şee yapma zengin koca bulun hem fakirlik gider hem bekarlık hem yansın geceler gelir..Aaaaa hatuna bak. Fakirlik iyi de kocanız yok dersen çarşı karışır bibitantanis S shot marilyn monroe ve diger bekarlar koşun yetişin ne diyo bu hatun bize
O niye yaSen gelme
O niye ya
Oo koca diyor, geceler diyor, yansın diyorÇok şee yapma zengin koca bulun hem fakirlik gider hem bekarlık hem yansın geceler gelir..
Bi taşla kuş katliamı
Kıskandırma yazıkEvet bak gene ağzını yiyesim geldi
Bekar değilmisiniz yalan söylüyorum sanki
Düğünümde bekar kızlara bakışım
HİÇ ÖPMİM
Eki Görüntüle 1823953
Benim adamım ya bayılıyoruz ailecek bak gene aile dedim
@NickimTam13Harf maşallah bence çok güzel gidiyor bide herifime sormak lazım
Biz boyunu da bulamıyoruz işlevini de denascığımBoyu değil işlevi .
Bi pilav yapıcam sizi bıkarıp gidemiyoreonudamı kocama yaptırayım
Bu akşam hareketli olur bi bar turu yapınBiz boyunu da bulamıyoruz işlevini de denascığım
Bara gerek yok ayol, evinin koltuğundan da bulursun maksat geceleri yakmak olduktan sonraBu akşam hareketli olur bi bar turu yapın
La orta sehpa bitti koltuk mu başladıBara gerek yok ayol, evinin koltuğundan da bulursun maksat geceleri yakmak olduktan sonraAma işte maksat o değil. Tek maksat yani
Koltuğu kullanırsın demedim la, koltuktan da bulursun dedim. Devir teknoloji devri, telefondan bilgisayardan falan bulursun.La orta sehpa bitti koltuk mu başladı
Öyle birse benim dediğimle iki yanar
Ay ben çok pislik oldum haKoltuğu kullanırsın demedim la, koltuktan da bulursun dedim. Devir teknoloji devri, telefondan bilgisayardan falan bulursun.
Ben ev eşyalarını amaçları doğrultusunda kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?