Hiç renkli değilsin shotcımKoltuğu kullanırsın demedim la, koltuktan da bulursun dedim. Devir teknoloji devri, telefondan bilgisayardan falan bulursun.
Ben ev eşyalarını amaçları doğrultusunda kullanırım
Asrın yanlış anlaması ahahahahahhahaLa orta sehpa bitti koltuk mu başladı
Öyle birse benim dediğimle iki yanar
Bence o bakımda söyledi sonra çevirdiAsrın yanlış anlaması ahahahahahhaha
La orta sehpa bitti koltuk mu başladı
Öyle birse benim dediğimle iki yanar
Bibi git pilav yap adam ne yicek ? Seni mi? Dicem de korkuyorumHiç renkli değilsin shotcımkoltuk iyidir iyi
1.70 lik adam ateş olsa ne yazar, cürmü kadar yer yakar en fazla.
Hoşuma gitmiştir ondanİyi ki bi orta sehpa dedik, zihninde nasıl yer ettiyse günlerdir.
Ne pis bilinçaltın varmış arkadaşım
Ne ayıp .1.70 lik adam ateş olsa ne yazar, cürmü kadar yer yakar en fazla.
Bana söyle eli ayagı büyük, kel bi arkadaş bulursanız haber verin. Kim kimi yakar söndürür o zaman bakıcaz
Pilav yapmasam mı aklıma deli deli fsnteziler sokuyorsunuzBibi git pilav yap adam ne yicek ? Seni mi? Dicem de korkuyorum
Yeeeeessssiiin ayolldersin diye
Ya şu örneği verip durmayın1.70 lik adam ateş olsa ne yazar, cürmü kadar yer yakar en fazla.
Bana söyle eli ayagı büyük, kel bi arkadaş bulursanız haber verin. Kim kimi yakar söndürür o zaman bakıcaz
Pilav yapmasam mı aklıma deli deli fsnteziler sokuyorsunuz
1.70 lik adam ateş olsa ne yazar, cürmü kadar yer yakar en fazla.
Hoşuma gitmiştir ondan
Hadi benim azcuk bilinçaltımda . Senin komple ergenliğinde
HiçAy aklıma bişi geldi
Pinokyonun ergenliği mi sandın, napayım şekilsiz bi suntayı ben kız?
Ayol ya sadece eli ayağı büyükse adamın?1.70 lik adam ateş olsa ne yazar, cürmü kadar yer yakar en fazla.
Neyse aç ayı oynamaz koydum üstüne pilavıntatlı niyetine bişeyler düşünücez artıkın
İşte o kalorileri yakarsınız sonra gece.Neyse aç ayı oynamaz koydum üstüne pilavıntatlı niyetine bişeyler düşünücez artıkın
Iste o yüzden Allahım kocanın komple büyük olanindan ver bana diye dua etmek lazım.Ayol ya sadece eli ayağı büyükse adamın?
Şans işi bunlar biraz.
Adam 'iyi' olsun da büyüklük küçüklük çok şey yapmaz
Gecemiİşte o kalorileri yakarsınız sonra gece.
Biz de cips yiyip Survivor izleriz anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?