Şu boy pnis korelasyonuna mı gidiyorsunBen gideyimde +18 deki konuyu okuyayım malum kırmızıyım istersem yazarım fakirler
Bilmem, sanmıyorum çünkü yarışmanın başında Kazen yarışma şartlarında sadece 1. ye demiş.. Yani prolu hediye ve madalya alır büyük ihtimal..Bence 1.olan proysa 3.olana verebilirler
O zaman hesabı kim kullanıyorsa onu ispiyonlayacağızBanlanacak kişiye nasıl karar vercez piki
Bibi 40 demisti galibaŞaka bi yana proluk kaç gayme
Para vermiyim. Yazın yazın bütün suçları bana atın.O zaman hesabı kim kullanıyorsa onu ispiyonlayacağız
Ahahaha gaz veriyorumUlen sırf sana inat parasını basıcam alıcam proluğu, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
40 tl ayıptır sölemesi kocişimin hedayesiŞaka bi yana proluk kaç gayme
O kırmızı kart çıkaran benden çıkmış olabilir
Bu ikisini kim istemiş olabilir acaba? Adı lazım degil baş harfi M mi yoksa
Kızdırma beni, zaten hafta sonundayız, çıkarım dışarı bulurum bir adam, söylerim basar parasını hepimize alır40 tl ayıptır sölemesi kocişimin hedayesihem fakirsiniz hem kocanız yok
40 tl ayıptır sölemesi kocişimin hedayesihem fakirsiniz hem kocanız yok
Kocan sana hediye olarak kk da proluk mu aldı40 tl ayıptır sölemesi kocişimin hedayesihem fakirsiniz hem kocanız yok
Aaaaa hatuna bak. Fakirlik iyi de kocanız yok dersen çarşı karışır bibi40 tl ayıptır sölemesi kocişimin hedayesihem fakirsiniz hem kocanız yok
Tüüü sana gidip barlardan adam bulacak tirbiyisizKızdırma beni, zaten hafta sonundayız, çıkarım dışarı bulurum bir adam, söylerim basar parasını hepimize alır
Senide nezamandır görmüyordum canım nasılsınKavgada söylenmez
İlk defa olmayacak, sıkıntı yokTüüü sana gidip barlardan adam bulacak tirbiyisiznasılda lafımı soktum ama
Aaaaa hatuna bak. Fakirlik iyi de kocanız yok dersen çarşı karışır bibitantanis S shot marilyn monroe ve diger bekarlar koşun yetişin ne diyo bu hatun bize
Hangi barsa bize de söyleTüüü sana gidip barlardan adam bulacak tirbiyisiznasılda lafımı soktum ama
Senide nezamandır görmüyordum canım nasılsınben aynı ben devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?