Kızlar ben bir süre yokum.merak eden olur belki diye.
İyi akşamlar
Her zaman her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek işte.Mantığınız aynı demek ki.
Büyükse komple büyük küçükse komple küçük
Sağolsun burdan tanıştığım whatsappda görüştüğüm arkadaş,bugünkü yorumlarımı oraya taşımış. Yanlış anlaşılacak şekilde dalga geçerek yazmış.Bu sorun mu var ?
Aa çok kötü olmuş ya. Arayı düzeltince gel konuşalım.Sağolsun burdan tanıştığım whatsappda görüştüğüm arkadaş,bugünkü yorumlarımı oraya taşımış. Yanlış anlaşılacak şekilde dalga geçerek yazmış.
Eşim telime hiç bakmaz şans ya tam onun elindeyken geldi mesaj. Kavga ettik. Küstü şimdi.
Sağolsun burdan tanıştığım whatsappda görüştüğüm arkadaş,bugünkü yorumlarımı oraya taşımış. Yanlış anlaşılacak şekilde dalga geçerek yazmış.
Eşim telime hiç bakmaz şans ya tam onun elindeyken geldi mesaj. Kavga ettik. Küstü şimdi.
Aaa bune yahuSağolsun burdan tanıştığım whatsappda görüştüğüm arkadaş,bugünkü yorumlarımı oraya taşımış. Yanlış anlaşılacak şekilde dalga geçerek yazmış.
Konu neydi ki?içine mi doğdu kız.
Akşam üzeri demiştin eşim görse buradaki yorumları diye.
Bilerek mi yaptı acaba?
İyi akşamlar
Ay yok artık Denas.Sağolsun burdan tanıştığım whatsappda görüştüğüm arkadaş,bugünkü yorumlarımı oraya taşımış. Yanlış anlaşılacak şekilde dalga geçerek yazmış.
Konu neydi ki?
Hadi ya kötü olmuş.Geyik vardı ya uzunluk ve p..pi konusunda.
Eşim okusa filan ne der kimbilir demiştiDenas14__
Eşi okumuş konuları watsApp'ından.
İyi akşamlar
Sağolsun burdan tanıştığım whatsappda görüştüğüm arkadaş,bugünkü yorumlarımı oraya taşımış. Yanlış anlaşılacak şekilde dalga geçerek yazmış.
Hadi ya kötü olmuş.
Yok yahu aramız iyi arkadaşla. Şaka yapıyorum diye:-/içine mi doğdu kız.
Akşam üzeri demiştin eşim görse buradaki yorumları diye.
Bilerek mi yaptı acaba?
Pat diye yazılmaz başkası görünce sorun olabilecek şeyler. Hata yapmış arkadaşı, hemencecik düzelse bari.Evet yani.
Bazı insanlar çok boşboğaz.
Durduk yere kırgınlık olmuş eşiyle aralarında.
Yok okumadı da içeriğini anladı sayesinde.:)Geyik vardı ya uzunluk ve p..pi konusunda.
Eşim okusa filan ne der kimbilir demiştiDenas14__
Eşi okumuş konuları watsApp'ından.
Yok yahu aramız iyi arkadaşla. Şaka yapıyorum diye:-/
Heee ben de kasıt falan var sandım. Kazaya kurban gittiniz yaneYok yahu aramız iyi arkadaşla. Şaka yapıyorum diye:-/
Ay aman hep erkekler mi pis muhabbet çevirecek deseydinYok okumadı da içeriğini anladı sayesinde.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?