Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bu sorun mu var ?
Sağolsun burdan tanıştığım whatsappda görüştüğüm arkadaş,bugünkü yorumlarımı oraya taşımış. Yanlış anlaşılacak şekilde dalga geçerek yazmış.
Eşim telime hiç bakmaz şans ya tam onun elindeyken geldi mesaj. Kavga ettik. Küstü şimdi.

Aa çok kötü olmuş ya. Arayı düzeltince gel konuşalım.

içine mi doğdu kız.
Akşam üzeri demiştin eşim görse buradaki yorumları diye.
Bilerek mi yaptı acaba?

Aaa bune yahu neyseki hiç w.up grubum yok pek sevmiyorum öyle şeyleri

Kızlar ben bir süre yokum.merak eden olur belki diye.
İyi akşamlar

Ay yok artık Denas.
Geçmiş olsun, umarım bir an önce düzelir aranız. Çok özletme kendini.

Bık geldi ya bık!

Kadına akdi olarak koruma altında değil bu durum günümüzde, görümcenin koca tarafından 2 aldığını garantilediniz mi, onun evvelinde tıpkı sizin kp gibi görümcenizin eşinin babası da 2 hakkını aldı mı? vs vs... diyorum, mevcut bir sistem var şu an ve karışıklık olmaması, hak geçmemesi için bunu kullanabilirsiniz, diğer türlü hak geçer demeye getiriyorum. İnatla anlamıyor ya...

2 dakika önce para için kırk takla atan o değilmiş gibi kalkmış bi de bana açın okuyun diyor.
"Ben o emri alacağım yerden aldım size düşmedi" diyecektim Mune kapatmış konuyu :/

Buraya yazayım bari, içimde kalmasın.

Kızlar ben bir süre yokum.merak eden olur belki diye.
İyi akşamlar

Ay olacak şey mi ya, durduk yere.
Umarım hemencik barışırsınız.

Evet yani.
Bazı insanlar çok boşboğaz.
Durduk yere kırgınlık olmuş eşiyle aralarında.
Pat diye yazılmaz başkası görünce sorun olabilecek şeyler. Hata yapmış arkadaşı, hemencecik düzelse bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…