Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

tantanis şekerli ağda kıl köklerini besler.
Doktora gitsen neden gülsün ki sana?

tantanis şekerli ağda kıl köklerini besler.
Doktora gitsen neden gülsün ki sana?
Ağda yüzünden doktora mi gidilir diye düşündüm bir an. Biraz hassasım sanırım makinenin ısısını düşürüp üfleyerek soguttugu halde yanıyorum. Bir de kabarıyorum tabii.

En mantıklısı lumea almak. Çok sağol in vino veritas ben halledeyim bu ay o işi.

Yeterince etkili ve kullanımı kolay ötesi.

Ben cok düsündüm onlardan almayı ama yok uzun sürüyo öyle lazerde kadının yaptıgı gibi pıt pıt 10 dk da halledilmiyo kendi kendine kullanması zor vs. dediler vazgecirdiler beni.

Fiyatları da gayet iyi su sıralar napsam alsam mı ya

Kol, tüm bacak, kuku, koltukaltı, dudak üstü yarım saat sürüyor bende. Ki kurtadam kıvamında bir kadınım. Zor değil. Ama kalıcı değil. Ben şu an 40-45 günde bir yapıyorum hiç çıkmıyor.

Kol, tüm bacak, kuku, koltukaltı, dudak üstü yarım saat sürüyor bende. Ki kurtadam kıvamında bir kadınım. Zor değil. Ama kalıcı değil. Ben şu an 40-45 günde bir yapıyorum hiç çıkmıyor.
Kadin sen gene kil tuymu konusuyosun alcam en sonunda lumeayi

Ya arkadaş kendinize zorunuz mu var? Erkenden yaşlanacaksınız oranızı buranızı çekiştire çekiştire. Yapmayın şu ağdayı. Cidden hiç sevmiyorum ve derinin ağzına ediyor bence.

Ben bunu tekrar arastırayım o zaman ya, sagol in vino veritas

Bu arada size asıl soru geliyor. Ladyamore yeni talibine bi şans versin mi?

Özellikler:
Çocukla uzun aralıklarla 4 kere bulustuk, 4ü de arkadaş ortamındaydı.

Önceki buluşmalarda da kibardı, nazikti, eğlenceliydi ama son bulusmamızda ekstra ilgili davrandı. Resmen ayaküstü flört ettik, arkadaşlar da fark etti. Hatta ben bu ayarlama islerine uyuz oldugumdan bana bi sey söyleyemiyolar ama alttan altta bi yakıştırma ve çöpümüzü çatmaya çalışma durumu var. Cocugun haberi var mı yok mu bu durumdan onu bilmiyorum.

Sohbeti woaw degil ama yine de eglenceli. Beklemedigin anlarda hos, altı dolu, zeki seyler soyleyip insanı sasırtıyo.

Boyu beni düz taban olmaya mahkum etmeyecek kadar uzun en azından 1.70 degil yani Tipi de fena degil, 10 üzerinden 6.5-7 eder bence.

Eksilerine gelince 1. geçmiş ilişkisi (o kısım tam bi skandal anlatamıyorum), 2. enteresan ve beni ürküten bi ilgi alanı var(bunu da anlatamıyorum).

Bende bi duygu var mı derseniz, henüz yok malesef. Özellikle soguk davranmadım ama mesafemi de korudum sırf bu yüzden, onun da bana ilgisi var moduna geçmesin diye direk. Dedim ya henüz bi ilgim yok çünkü.

Ne yapayım ne diyosunuz

Valla asıl önemli noktalar anlatamadığın kısımlar gibi geliyor. Onları hiç yazmasan bi şans ver derdim ama çok acayip şeyler kurdum şu an kafamda

Bu konuyla ilgileniciim.
Şu anda tek diyeceğim şu bebişim, istiyorsan dene. Hele bu yaşlarda. En azından ileride "ya denesem nolurdu acaba" demezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…