Evet balım..Heee ben de kasıt falan var sandım. Kazaya kurban gittiniz yane
Kız ben öyle bişi yapmadım ki.deme öyle.Ay aman hep erkekler mi pis muhabbet çevirecek deseydin
Gerçi kocam benim yatak odası muhabbetimi başkası ile yapsa yolardım onu.
Bilmiyorum ki adam ne gördü. Öyle bişey yoksa sorun yok o halde.Kız ben öyle bişi yapmadım ki.deme öyle.
Bugün kü kk da yorum uaptığım konuyu demiş. Herkes gibi yazdım özelimden bahsetmedim asla. Konu sahibiyle eğlendim gibi yani.Bilmiyorum ki adam ne gördü. Öyle bişey yoksa sorun yok o halde.
Ay o zaman kocişin meseleyi abartıyor naz etmiş sana. Git ilgilen azıcık da gönlünü alBugün kü kk da yorum uaptığım konuyu demiş. Herkes gibi yazdım özelimden bahsetmedim asla. Konu sahibiyle eğlendim gibi yani.
Ay aman hep erkekler mi pis muhabbet çevirecek deseydin
Ay aman hep erkekler mi pis muhabbet çevirecek deseydin
Iyi cınım senden naber? Görümcen nasıl oldu?Huffff, naber kıslar?
Tamam ben meseleyi yanlış anlamışım özelden konuşma oldu sandım. Pardon.Tanti makaraya sardık hepimiz, kimse özel hayatını, mahremini konuşmadı.
Iyi cınım senden naber? Görümcen nasıl oldu?
Sevindim iyi olmasina. Kış bu sene gelirken de kararsızdı giderken de. Bir garip.İyi iyi. Yatıyor eyyle. Şimdi geldik eve ordaydık. İzmire kış gelmiş bu arada.
Sevindim iyi olmasina. Kış bu sene gelirken de kararsızdı giderken de. Bir garip.
Ay gitmesin ben mutluyum böyle. Sıcak hiç sevmem.Gideydi iyidi. Geçen sene bir mayısta denize girmiştik yaw.
Kızın teog bitti birlikte takılıyorsunuz galiba. Nerelerdesin öyle?Kızlar hepinizin
Kıza teog sonrası adı altında bana tatilAy gitmesin ben mutluyum böyle. Sıcak hiç sevmem.
Kızın teog bitti birlikte takılıyorsunuz galiba. Nerelerdesin öyle?
Bugün kuaföre gittim ağda yüzünden kabaran yerlerimi göstermeye. Kız sana bir daha sir ağda yapmayalım şekerli ağda yapalım normal değil böyle olmasi dedi.
Ben her ay aynı işkenceye maruz kalıp sir yaptırıyordum yaŞekerlinin farkı ne ola ki? Bunun için doktora gitsem güler bana dimi?
Ben de epilasyona mi yazılsam diye düşünmüştüm. Lumea iyi fikir bir fiyat araştırması yapayım.Lumea aaalll. Doğum günü hediyesi iste, ananla ortak al. Bişiler yap da al şunu.
Benim kullandığım 600 liraya düşmüş ya la.Ben de epilasyona mi yazılsam diye düşünmüştüm. Lumea iyi fikir bir fiyat araştırması yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?