- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Tamam sozunu dinlerim.Sıra Geldiği zaman alırsın sen de.
Hee ben de.Valla asıl önemli noktalar anlatamadığın kısımlar gibi geliyor. Onları hiç yazmasan bi şans ver derdim ama çok acayip şeyler kurdum şu an kafamda
Ben bunu tekrar arastırayım o zaman ya, sagolin vino veritas
Bu arada size asıl soru geliyor. Ladyamore yeni talibine bi şans versin mi?
Özellikler:
Çocukla uzun aralıklarla 4 kere bulustuk, 4ü de arkadaş ortamındaydı.
Önceki buluşmalarda da kibardı, nazikti, eğlenceliydi ama son bulusmamızda ekstra ilgili davrandı. Resmen ayaküstü flört ettik, arkadaşlar da fark etti. Hatta ben bu ayarlama islerine uyuz oldugumdan bana bi sey söyleyemiyolar ama alttan altta bi yakıştırma ve çöpümüzü çatmaya çalışma durumu var. Cocugun haberi var mı yok mu bu durumdan onu bilmiyorum.
Sohbeti woaw degil ama yine de eglenceli. Beklemedigin anlarda hos, altı dolu, zeki seyler soyleyip insanı sasırtıyo.
Boyu beni düz taban olmaya mahkum etmeyecek kadar uzunen azından 1.70 degil yani Tipi de fena degil, 10 üzerinden 6.5-7 eder bence.
Eksilerine gelince 1. geçmiş ilişkisi (o kısım tam bi skandal anlatamıyorum), 2. enteresan ve beni ürküten bi ilgi alanı var(bunu da anlatamıyorum).
Bende bi duygu var mı derseniz, henüz yok malesef. Özellikle soguk davranmadım ama mesafemi de korudum sırf bu yüzden, onun da bana ilgisi var moduna geçmesin diye direk. Dedim ya henüz bi ilgim yok çünkü.
Ne yapayım ne diyosunuz
Aynen.Valla asıl önemli noktalar anlatamadığın kısımlar gibi geliyor. Onları hiç yazmasan bi şans ver derdim ama çok acayip şeyler kurdum şu an kafamda
Adam geceleri mi yakıyor napıyor artıkAynen.
ladyamore benim de kafamda acayip şeyler canlandı, o yüzden yardır be kızım diyemiyorum
Vallaha benim aklıma acayip ekşınlı olaylar geliyorAdam geceleri mi yakıyor napıyor artık
Ben direkt başka yerlere yordum konuyu. Abov içim fesatmışVallaha benim aklıma acayip ekşınlı olaylar geliyorGözümde çok acayip şeyler canlandı. Silahlar, kadın ticaretleri, uyuşturucular. ladyamore 'u adeta hain insanların arasına düşmüş bir Filiz Akın gibi görüyorum şu an.
O derece
Yok ben oraya da yordum da açık açık yazmayayım artık o kadarını dedimBen direkt başka yerlere yordum konuyu. Abov içim fesatmış
Bunları bilmeden yorum yapmak imkansızEksilerine gelince 1. geçmiş ilişkisi (o kısım tam bi skandal anlatamıyorum), 2. enteresan ve beni ürküten bi ilgi alanı var(bunu da anlatamıyorum).
Bende bi duygu var mı derseniz, henüz yok malesef. Özellikle soguk davranmadım ama mesafemi de korudum sırf bu yüzden, onun da bana ilgisi var moduna geçmesin diye direk. Dedim ya henüz bi ilgim yok çünkü.
Ne yapayım ne diyosunuz
Yemin ederim Feriştah gibiyiz.Yok ben oraya da yordum da açık açık yazmayayım artık o kadarını dedim
"Ve o anda mikremin kapıda belirdi. Aman Allah'ımmmmmm, bi insannnn ancak bu kadar kapıda belirebilirdi"Yemin ederim Feriştah gibiyiz.
"Ve o anda mikremin kapıda belirdi. Aman Allah'ımmmmmm, bi insannnn ancak bu kadar kapıda belirebilirdi"
"Ve o anda mikremin kapıda belirdi. Aman Allah'ımmmmmm, bi insannnn ancak bu kadar kapıda belirebilirdi"
Vallaha benim aklıma acayip ekşınlı olaylar geliyorGözümde çok acayip şeyler canlandı. Silahlar, kadın ticaretleri, uyuşturucular. ladyamore 'u adeta hain insanların arasına düşmüş bir Filiz Akın gibi görüyorum şu an.
O derece
Ben direkt başka yerlere yordum konuyu. Abov içim fesatmış
Benimde aklımdan ne fanteziler geçti hemen
Ya benim aklıma direkt korkunçlu koleksiyon yapan sosyopat tipler geldi :/
Anladık söylemicek hiçde sevmem ya yarım yarım anlatanlarıBiz burda senaryo yazaduralım hatun söyledi kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?