Yüzük falı genellikle hamilelerde bakılıyor cinsiyet için.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-yasi-gosteren-yuzuk-fali.767407/
Aranızda bunu yapan var mı ya? Kardesim ve Kuzenim de tuttu bana gelince yüzük fir dönüyor kaç kere de denedim. Yüzük bile evde kal sen diyor.
O aslında fal değil, sarkaç yöntemidir..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-yasi-gosteren-yuzuk-fali.767407/
Aranızda bunu yapan var mı ya? Kardesim ve Kuzenim de tuttu bana gelince yüzük fir dönüyor kaç kere de denedim. Yüzük bile evde kal sen diyor.
O aslında fal değil, sarkaç yöntemidir..
Bende de tutmuştu, yapacağın zaman yüzüğü akan suyun altında 1-2 dk tut en azından.. Yüzük altın olursa daha iyi sonuç verir.. Tercihen kendi saç teline bağlayıp, konsantre olup niyetini düşünüp yüzüğü avuç içinde sık.. Saç telinin ucundan tutup yüzüğü tam avuç ortana getir, sallanmaya başlayınca say..
Bu yöntem ayrıca soru sormak için kullanılır..Soru sorarken mesela şu sınavdan geçecekmiyim diye sordun. İleri geri yada sağa sola gitmesine göre cevap alırsın, örnek ileri geri giderse evet, sağa sola ise hayır gibi düşünebilirsin..
Aa ama ben denedim yüzde yüz çalışıyor diye gaz vermen gerekiyodu şu antantanis ben yaptımdıydı gençken de bana tutmadı be. 25 çıkmıştı. Herhalde benimkinin saati geri kaldı gelecek daha
Sana başka bi şey anlatmaya çalışıyo demek kiBrunella bende pek ise yaramadı bu. Herkeste pıt pıt çarpan yüzük bana gelince hiç çarpmadan dönüyor.
Bence koca senin neyine diyor.Sana başka bi şey anlatmaya çalışıyo demek kidön bu yollardan diyo demek ki am o yol hangi yol onu bilmiyorum
He yüzde yüz çalışıyor desem inanacak di miAa ama ben denedim yüzde yüz çalışıyor diye gaz vermen gerekiyodu şu an
Bi deneysel çalışayım bakayım bana ne çıkacak
Enerjin yoğun olabilir.. Banyo suyuna işlenmemiş deniz veya tuzu kat ve 1 su bardağı sirke dök, son durulanma suyunda dökün. Diğer seçenekte bildiğimiz yöntem çıplak ayakla toprağa bas sık sık.. Aslında aura temizleme yöntemleri var.. Neyse karmaşık mevzularBrunella bende pek ise yaramadı bu. Herkeste pıt pıt çarpan yüzük bana gelince hiç çarpmadan dönüyor.
Voodo aman ha, onu bileni yapsın
Voodoo lara, pagan inanışlarına yeni bi şey ekledim şu an. Saç teli, su vs. iyiymiş. Çocukken birbirimizi korkutmak için ruh çağırdığımızdan beri böyle bi şey denememiştim, çok fena deneyesim var şu an
Bilinmeyen dalga mi geçtin ciddi misin anlamadım. Banyo suyu falan diyince insan bir şüphe ediyor kendinden.Enerjin yoğun olabilir.. Banyo suyuna işlenmemiş deniz veya tuzu kat ve 1 su bardağı sirke dök, son durulanma suyunda dökün. Diğer seçenekte bildiğimiz yöntem çıplak ayakla toprağa bas sık sık.. Aslında aura temizleme yöntemleri var.. Neyse karmaşık mevzular
Valla bildiğim yöntemleri söylemiştim canımBilinmeyen dalga mi geçtin ciddi misin anlamadım. Banyo suyu falan diyince insan bir şüphe ediyor kendinden.
Koca gelecek yerden sirke suyu esirgenmez bi denerim.Valla bildiğim yöntemleri söylemiştim canım
İşe yarıyor az da olsa
Koca diyeceksin veHe yüzde yüz çalışıyor desem inanacak di mi
Elma sirkesi ile yapKoca gelecek yerden sirke suyu esirgenmez bi denerim.
Senin iş biraz uzun sürecek, anlaşıldıKoca diyeceksin vetantanis inanmayacak, aşk olsun
Zaten Hogwarts'da Slytherin'e düşmüşüm de yine Gryffindor kazanmış gibi hissediyorum şu an. Büyü becerisi otur 0
Yüzük durmuyo efenim, dönmüyo da. İleri geri sallanıyo ama bıraksam sonsuza kadar sallanacak herhalde. Hatta elim hic kıpıdamazken at kosturacak kinetik enerjiyi nereden buldugu hususundan biraz tırsıyorum ama olsun.
Senin durum vahim cicim benimki hiç değilse dönüyordu. Sen evlenmeyi bırak markete gidecek adam bile bulamazsın o yüzükle.Koca diyeceksin vetantanis inanmayacak, aşk olsun
Zaten Hogwarts'da Slytherin'e düşmüşüm de yine Gryffindor kazanmış gibi hissediyorum şu an. Büyü becerisi otur 0
Yüzük durmuyo efenim, dönmüyo da. İleri geri sallanıyo ama bıraksam sonsuza kadar sallanacak herhalde. Hatta elim hic kıpıdamazken at kosturacak kinetik enerjiyi nereden buldugu hususundan biraz tırsıyorum ama olsun.
Saçlarımın dökülmesini de engeller mi bu? Kedi gibi tüy döküyorum da bu ara.Elma sirkesi ile yapÜzüm fena kokuyor Ama üzüm de saçları çok güzel parlatıyor ya
Şakası bir yana ayda yada 2 ayda bir yapmanı öneririm.. Hatta hani inancına göre sure dua (korunma amaçlı) okuyabilirsin suyu hazırlamadan önce veya pozitif bir şeyler dileyip / düşünüp nefes etmek dediğimiz şekli yani üfleyebilirsin suya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?