Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

O aslında fal değil, sarkaç yöntemidir..
Bende de tutmuştu, yapacağın zaman yüzüğü akan suyun altında 1-2 dk tut en azından.. Yüzük altın olursa daha iyi sonuç verir.. Tercihen kendi saç teline bağlayıp, konsantre olup niyetini düşünüp yüzüğü avuç içinde sık.. Saç telinin ucundan tutup yüzüğü tam avuç ortana getir, sallanmaya başlayınca say..
Bu yöntem ayrıca soru sormak için kullanılır.. Soru sorarken mesela şu sınavdan geçecekmiyim diye sordun. İleri geri yada sağa sola gitmesine göre cevap alırsın, örnek ileri geri giderse evet, sağa sola ise hayır gibi düşünebilirsin..

Voodoo lara, pagan inanışlarına yeni bi şey ekledim şu an. Saç teli, su vs. iyiymiş. Çocukken birbirimizi korkutmak için ruh çağırdığımızdan beri böyle bi şey denememiştim, çok fena deneyesim var şu an

Brunella bende pek ise yaramadı bu. Herkeste pıt pıt çarpan yüzük bana gelince hiç çarpmadan dönüyor.

Brunella bende pek ise yaramadı bu. Herkeste pıt pıt çarpan yüzük bana gelince hiç çarpmadan dönüyor.
Enerjin yoğun olabilir.. Banyo suyuna işlenmemiş deniz veya tuzu kat ve 1 su bardağı sirke dök, son durulanma suyunda dökün. Diğer seçenekte bildiğimiz yöntem çıplak ayakla toprağa bas sık sık.. Aslında aura temizleme yöntemleri var.. Neyse karmaşık mevzular

Voodo aman ha, onu bileni yapsın
Öyle bilip bilmeden ruh diye çağırdıklarınız, cin miş Hani yusuf yusuf olmakta var
Sarkacı bile yaparken inancınıza göre korunmaya alın kendinizi..

Bilinmeyen dalga mi geçtin ciddi misin anlamadım. Banyo suyu falan diyince insan bir şüphe ediyor kendinden.

Şuanda hissediyoruumm, nameaver tatilden döndü, çamaşır makinası harıl harıl çalışıyoor, yarın gece, bilemedim öbür gece de ütü yapacaakk

He yüzde yüz çalışıyor desem inanacak di mi
Koca diyeceksin ve tantanis inanmayacak, aşk olsun

Zaten Hogwarts'da Slytherin'e düşmüşüm de yine Gryffindor kazanmış gibi hissediyorum şu an. Büyü becerisi otur 0

Yüzük durmuyo efenim, dönmüyo da. İleri geri sallanıyo ama bıraksam sonsuza kadar sallanacak herhalde. Hatta elim hic kıpıdamazken at kosturacak kinetik enerjiyi nereden buldugu hususundan biraz tırsıyorum ama olsun.

Koca gelecek yerden sirke suyu esirgenmez bi denerim.
Elma sirkesi ile yap Üzüm fena kokuyor Ama üzüm de saçları çok güzel parlatıyor ya
Şakası bir yana ayda yada 2 ayda bir yapmanı öneririm.. Hatta hani inancına göre sure dua (korunma amaçlı) okuyabilirsin suyu hazırlamadan önce veya pozitif bir şeyler dileyip / düşünüp nefes etmek dediğimiz şekli yani üfleyebilirsin suya..

Senin iş biraz uzun sürecek, anlaşıldı

Senin durum vahim cicim benimki hiç değilse dönüyordu. Sen evlenmeyi bırak markete gidecek adam bile bulamazsın o yüzükle.

Saçlarımın dökülmesini de engeller mi bu? Kedi gibi tüy döküyorum da bu ara.

Aslında ara ara toprakta yürümeye çalışıyorum arkadaşlarımı çarpacak kadar yükleniyorum yoksa. Bu da azaltır mı ki ilk kez duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…