Ayyy ne güldüm
Birisiyle mesajlaşıyoruz işte nassın iyi misin diye. İyilik, senden naber dedi, iyi nolsun yazacağıma iyi b*ksun yazdım adamaTam gönderirken fark ettim apar topar sildim hemen. Göndersem rezilliği düşünün
sen böyle.
biz böyle.
Adam da böyle olurdu herhalde.
Allah hayıra çevirsin :)Uyuyordum kabus görüp uyandım. Rüyamda hamileydim. Etrafimda kimse yok herkes bırakmış beni. Bebeğin babasının karısı ilgileniyordu saçımı yıkıyordu.
Sen hamilesin ama bebegin babası başka biriyle evli, evli oldugu kadın da sana bakıyoUyuyordum kabus görüp uyandım. Rüyamda hamileydim. Etrafimda kimse yok herkes bırakmış beni. Bebeğin babasının karısı ilgileniyordu saçımı yıkıyordu.
Bize söylemek istediğin bir şey var mı?Uyuyordum kabus görüp uyandım. Rüyamda hamileydim. Etrafimda kimse yok herkes bırakmış beni. Bebeğin babasının karısı ilgileniyordu saçımı yıkıyordu.
Dötün açıkta kalmışUyuyordum kabus görüp uyandım. Rüyamda hamileydim. Etrafimda kimse yok herkes bırakmış beni. Bebeğin babasının karısı ilgileniyordu saçımı yıkıyordu.
Yok bu kadardı.Bize söylemek istediğin bir şey var mı?
Yüzyılın kabusu be
Neden kız, doğur da sevekYüzyılın kabusu be
Sevmekle bitmez öyle. Ağlayınca pışpışlayıp altını değiştirecek misin teyze olarak?Neden kız, doğur da sevek
Pışpışlama kolay da alt değiştirmeyi tecrübeli annelere bırakırımSevmekle bitmez öyle. Ağlayınca pışpışlayıp altını değiştirecek misin teyze olarak?
Tamam o zaman doğurması benden büyütmesi sizden.Pışpışlama kolay da alt değiştirmeyi tecrübeli annelere bırakırım
Oldu, sen bir doğur bakarız sonrasınaTamam o zaman doğurması benden büyütmesi sizden.
Bi de herifco bulmak lazım şimdi.Oldu, sen bir doğur bakarız sonrasına
Eh bakıcan artık, ilan neyin as istersen camaBi de herifco bulmak lazım şimdi.
Ahahah anasından onaylı evlilik çağında bekar kız, 05....Eh bakıcan artık, ilan neyin as istersen cama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?