Sevgili komsumuz sabah 9 dan beri önce garip türküler şimdi de ilahi çalıyor son ses. Ders çalışmaya çalışıyorum şurda.Patlarım, patlamasam da otobüs bulamam korkusuyla dışarı çıkıp arkadaşımla birlikte de çalışamıyorum.
Çareyi kılikte buldum. Iyi ki varsın cınım.
İyi yapmıssın.Gitmiyorum zatenladyamore . Arkadaşımın evine gidecektim vazgeçtim, kendim gitmediğim gibi grubu da dağıttım rahatım.
Dalga geçiyor kesinlikle. Normal çalışan bir kafa olamaz o.
Kolay gelsinn. Tedaviyi kendin yapabiliyor musun? Harikasın valla. Kurtulur inşallah.Cikma disari bugun.Ne olur ne olmaz.Derslerine calis.Offf universite gunleri...Ne guzeldi ya valla tadini cikar
Bende yine sokak minişleriyle ugrasiyorum.Dunden beri hemsire gibi oldum.Sabah ogle aksam tedavideyim.Tek gozu gitti bitane poncigin,digerini kurtarma ugraslari devam ediyor.Umarim kurtaririm.
Pek çoğumuz, biz hariç herkesin hayatı yolunda zannederiz. Herkes ne kadar da mutludur, insan işte! "Eğlenceli bir hikâyeye ne kadar uzun ve dikkatli bakarsanız, hikâye o kadar üzücü hale gelir." diyor Gogol tam da bu yüzden. Bu sabah, dün gecenin çocuğudur sevgili okur. Fark edin ve var olun.
Aksama kadar çok daha fazlası olacağından korkuyorum.Sabah sabah Gaziantep'de emniyet önünde bomba yüklü arac patlamıs. Kilis'e roket isabet etmiş.
Bakırköy ve Taksim birbirine girmis, yollar kapanmış, hatta emniyet mensubu mu 1 Mayıs gösterilerine katılan biri mi kimdir bilmiyorum ama ölen biri var sanırım.
Kolay gelsinn. Tedaviyi kendin yapabiliyor musun? Harikasın valla. Kurtulur inşallah.
Evet.Bu aşklı meşkli konuşmaları yapmak için yatmamı mı beklediniz?
Evet.
ladyamore özelden mesaj yazdı, tantanis uyuduysa konu açacağım diye. Ben de mar'la konuştum, baktık ortada yoksun hemen konuşalım sen gelene kadar dedik.
Şu müzik yarışmasında o başörtülü kafası yapıp birde diğer kızın kollarını buzlayan kafalar..
Neyseki saksafon çalan kızın saksafonu buzlamamışlar..
Oraya yazamadım, bari buraya yazayım dedim..
Valla ülke gündemine bakınca insan ne diyeceğini ne düşüneceğini bilemiyor
Ahahah adeta bir pislüksünŞu müzik yarışmasında o başörtülü kafası yapıp birde diğer kızın kollarını buzlayan kafalar..
Neyseki saksafon çalan kızın saksafonu buzlamamışlar..
Oraya yazamadım, bari buraya yazayım dedim..
ladyamore marilyn monroe bir de beğeniyorsunuz?? Bu S shot kisisinin gazına gelip gözden çıkardınız beni demek. Peki.
S shot benim eltişim, gönlümün birincisi tantanım kusura bakma. Hatta 3 kardes bulursakladyamore marilyn monroe bir de beğeniyorsunuz?? Bu S shot kisisinin gazına gelip gözden çıkardınız beni demek. Peki.
S shot benim eltişim, gönlümün birincisi tantanım kusura bakma. Hatta 3 kardes bulursakmarilyn monroe yu da alıcaz Hem eltişlerimle ters düşüp bdv'lerde mi sürüneyim
S shot benim eltişim, gönlümün birincisi tantanım kusura bakma. Hatta 3 kardes bulursakmarilyn monroe yu da alıcaz Hem eltişlerimle ters düşüp bdv'lerde mi sürüneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?