Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Cikma disari bugun.Ne olur ne olmaz.Derslerine calis.Offf universite gunleri...Ne guzeldi ya valla tadini cikar
Bende yine sokak minişleriyle ugrasiyorum.Dunden beri hemsire gibi oldum.Sabah ogle aksam tedavideyim.Tek gozu gitti bitane poncigin,digerini kurtarma ugraslari devam ediyor.Umarim kurtaririm.

Kolay gelsinn. Tedaviyi kendin yapabiliyor musun? Harikasın valla. Kurtulur inşallah.

Biryudumkitap'ın bugünkü mailinin girişi. Bazen nasıl seviyorum bu insanları anlatamam. Bana iyi geldi bugün, sizinle de paylaşayım dedim.

Sabah sabah Gaziantep'de emniyet önünde bomba yüklü arac patlamıs. Kilis'e roket isabet etmiş.

Bakırköy ve Taksim birbirine girmis, yollar kapanmış, hatta emniyet mensubu mu 1 Mayıs gösterilerine katılan biri mi kimdir bilmiyorum ama ölen biri var sanırım.

Bu nasıl bi gündem

Aksama kadar çok daha fazlası olacağından korkuyorum.

Kolay gelsinn. Tedaviyi kendin yapabiliyor musun? Harikasın valla. Kurtulur inşallah.

Evimde de besliyordum zaten.Kaybedince kedimi bir daha eve almamaya karar verdim.Sokaktakilere verdim kendimi artik.Alisigim tedavilere.Cok minişler ondan kolay oluyor.Annesi de bizi tanidigindan basinda bekliyo o da ben damlalari damlatirken.Bakalim umarim kurtaririz.

Şu müzik yarışmasında o başörtülü kafası yapıp birde diğer kızın kollarını buzlayan kafalar..
Neyseki saksafon çalan kızın saksafonu buzlamamışlar..
Oraya yazamadım, bari buraya yazayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…