Organik bebek bezi aldım. İyi oldu gibi sanki.hava alıyormuş ya. Kırmızıdan pembeye döndü.Kızın totosu nasıl oldu ?
Neyse, illaki barışırsınız ^_^
Özlemiştik.
Teşekkürler tatlı hamiş.bende sizi..Neyse, illaki barışırsınız ^_^
Özlemiştik.
Bence hani hepsi birarada kullanırsanız tuz kullanmaya gerek yok bakımında demiş olabilir. Tuz kullanmadan iyi yıkanmaz ki.in vino veritas kız Sep gadını, sen bilirsin gel bakem. Bulaşık makinesi kuruldu şimdi, herif bana hepsi bir arada deterjanlardan kullanın tuz kullanmayın dedi.
Ben hep tuzla kullanırdım.
in vino veritas kız Sep gadını, sen bilirsin gel bakem. Bulaşık makinesi kuruldu şimdi, herif bana hepsi bir arada deterjanlardan kullanın tuz kullanmayın dedi.
Ben hep tuzla kullanırdım.
Yemeğin salçası belirgin olduysa yapabilecek birşey var mı? Öüf ya..
Alla Alla yetkili servis neden öyle dedi? Parlatıcı kullanın ama tuz koymayın dedi. Ben de şaşırdım hatta.Yok yaw aman deyim
Ben jel deterjan tuz parlatıcı kullanıyorum.
Ayda bir de makine temizleyici.
Yok hiç koymayın dedi, özellikle sordum.Bence hani hepsi birarada kullanırsanız tuz kullanmaya gerek yok bakımında demiş olabilir. Tuz kullanmadan iyi yıkanmaz ki.
Yok yaw aman deyim
Ben jel deterjan tuz parlatıcı kullanıyorum.
Ayda bir de makine temizleyici.
Binanızda arıtma sistemi var mı ?Alla Alla yetkili servis neden öyle dedi? Parlatıcı kullanın ama tuz koymayın dedi. Ben de şaşırdım hatta.
Kıymalı pattes yemeği yapmıştım zaten:/Pataes at içine bi tane. Sonra çıkar.
Sep parlatıcı kullanmayın, sirke koyun parlatıcı gözüne, ben son 1 senedir öyle yapıyorum ve hiç sorun yaşamadım, gayet de ışıl ışıl bulaşıklar. Bulaşık makinesi parlatıcısı ile derzleri silsen, zemindeki inatçı lekeleri ovsan çıkıyor. İnan öyle bi kimyasalı tabağına değdirmek istemezsin.
marilyn monroe hepsi bir arada tablet deterjanla tuz ve sirke kullanıyorum ben de.
Alla Alla yetkili servis neden öyle dedi? Parlatıcı kullanın ama tuz koymayın dedi. Ben de şaşırdım hatta.
Kıymalı pattes yemeği yapmıştım zaten:/
Olmaz bu sefer yemek bozulur :/ aman bea.hiç elimin ayarı yok 4 yıllık ev hanımı olacam şurdaBiraz daha patates ve su koy o zaman dicem ama olmaz dimi
Binada arıtma varsa tuz kullanmayın diyorlar sepSalak olduğu için olabilir. Benimki de tablette kullansanız tuz koyun demişti. Biri birini tutmuyor bunların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?