- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Ay hiç bilmiyorum, ne manada söylediğini.Salak olduğu için olabilir. Benimki de tablette kullansanız tuz koyun demişti. Biri birini tutmuyor bunların.
Sirke zararlı diyorlar yalnız. Makinenin aksamını bozuyormuş.Sep parlatıcı kullanmayın, sirke koyun parlatıcı gözüne, ben son 1 senedir öyle yapıyorum ve hiç sorun yaşamadım, gayet de ışıl ışıl bulaşıklar. Bulaşık makinesi parlatıcısı ile derzleri silsen, zemindeki inatçı lekeleri ovsan çıkıyor. İnan öyle bi kimyasalı tabağına değdirmek istemezsin.
marilyn monroe hepsi bir arada tablet deterjanla tuz ve sirke kullanıyorum ben de.
Yok ama suyumuz kireçli değil.Binanızda arıtma sistemi var mı ?
Suyun sertliğine bakıp öyle söylemişlerdirAy hiç bilmiyorum, ne manada söylediğini.
Sirke zararlı diyorlar yalnız. Makinenin aksamını bozuyormuş.
Normalde ben de tablet deterjan+tuz+parlatıcı koyuyorum.
Yok ama suyumuz kireçli değil.
Suyunuz kireçliyse sen boşver o adamı kullan. Makina kötü olur bu sefer.Yok ama suyumuz kireçli değil.
Her halde ondan söyledi. Sertlik ölçümü yaptı çünkü.Suyun sertliğine bakıp öyle söylemişlerdir
Kullandığın zaman tuz cam eşyaları beter ediyor
Yok beybim hiç kireçli değil bizim su. İçilebilir raporu var.Suyunuz kireçliyse sen boşver o adamı kullan. Makina kötü olur bu sefer.
İki sene sonra makinan pert olacak. Annem de sirke koyuyordu, bozuldu alet.
Servis garantiyi bozdu kullanıcı hatası diye. Üç kez tamire gitti geldi olmadı yenisini aldılar.
Bdv de bi konu vardı hatta bi ara bulursan oku. Bir sürü insanın makinası öyle bozzulmuş.
A-aa niye ki? Bakar okurum bi ara olmazsa ama makineyi de bozsam ben o parlatıcıyı koymam, acayip sağlıksız bi şey.
Acaba sirkenin asitliği mi sorun çıkardı, sulandırıp koysak sirkeyi :/
Çamaşır makinesine de kireç önleyici almıyorum mesela calgn filan.
Ay beynim yanmış. Suyumuz kireçli okudum.Her halde ondan söyledi. Sertlik ölçümü yaptı çünkü.
Yok beybim hiç kireçli değil bizim su. İçilebilir raporu var.
Birde kızlar yetkili servis bir tanıdığım bulaşık için en iyi jel deterjan demişti.
Tabletler kalıntı bırakıyor heleki enerji tasarruflu makinalarda
Evet benim A tablet hep makinanın dibinde küçük kalıyordu. Jel daha iyi.Birde kızlar yetkili servis bir tanıdığım bulaşık için en iyi jel deterjan demişti.
Tabletler kalıntı bırakıyor heleki enerji tasarruflu makinalarda
Aynen daha uzun gidiyor diğerlerine göre daha ekonomik benceJel çok daha iyi bence de. Hem daha uzun süre gidiyor. Azıcık koyuyorsun pırıl pırıl çıkıyor.
Bizim sular fazlasıyla kirecli, o yüzden tuz mecbur.
Ya ben de jel sevmiyom be Sep. Nedense kaygan kaygan hissediyorum.Jel çok daha iyi bence de. Hem daha uzun süre gidiyor. Azıcık koyuyorsun pırıl pırıl çıkıyor.
Bizim sular fazlasıyla kirecli, o yüzden tuz mecbur.
Parlatici koyma ama sirkede koyma bence. Rezistanslara falan zarar veriyormus.
Bardaklarının dibinede bak canım oralarda da kalıyorEvet benim A tablet hep makinanın dibinde küçük kalıyordu. Jel daha iyi.
Marilyn jel daha uyguna geliyor hemdeYa ben de jel sevmiyom be Sep. Nedense kaygan kaygan hissediyorum.
Evet öyle gerçekten..Bardaklarının dibinede bak canım oralarda da kalıyor
Orası öyle tabii de işte ben takıntılıyım. Mesela el bulaşık deterjanında da Piril falan kullanmam. Hep Fairy. Çamaşır makinesinde de hep Omo. Yumuşatıcı hep Vernel.Marilyn jel daha uyguna geliyor hemde
Bende takıntılıyımOrası öyle tabii de işte ben takıntılıyım. Mesela el bulaşık deterjanında da Piril falan kullanmam. Hep Fairy. Çamaşır makinesinde de hep Omo. Yumuşatıcı hep Vernel.
Diğerlerinde hep deterjan deterjan ya da kayganlık hissediyorum.
Durulanmıyor o pril mereti. Fairy'nin köpeğiyimBende takıntılıyım
Bende Fairy kullanıyordum onda aşırı derecede yağ çözücü varmış mesela bıraktım annem usulü prile döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?