Ben de akşam yemeği yememistim 2 yok 3 tabak mantı da bana ayırınSen bana gel, mantı da yaparım kahve de; sen ne istersen
Oy yaparım be yapmaz mıyım. Ancak öyle Kayseri mantısı gibi yok bir kaşıkta bilmem kaç mantı beklemeyin çünkü ne sabrım var ne becerim. Büyük oluyorlar ama çok lezzetli oluyor, benim kv bile bayılıyor ve söylüyor; o derece.Ben de akşam yemeği yememistim 2 yok 3 tabak mantı da bana ayırın
Babaannem derdi ki 4 tane yiyeceklerine bir tane yesinler, büyük büyük kesin şunları.Oy yaparım be yapmaz mıyım. Ancak öyle Kayseri mantısı gibi yok bir kaşıkta bilmem kaç mantı beklemeyin çünkü ne sabrım var ne becerim. Büyük oluyorlar ama çok lezzetli oluyor, benim kv bile bayılıyor ve söylüyor; o derece.
Bardan kaldıranmarilyn monroe in vino veritas 'nın elbisesi konuşuldu.
Bibibella kıl tüy muhabbeti yaptı.
@msg38 geldi,nameaver 'e trip attı.
Brunella 'in kocasını bardan kaldırdığını öğrendik, bunun üzerine kısaca benim niye bardan adam bulamadığımı irdeledik. Sonra son tanıştığım adamlar gündeme geldi.
marilyn monroe in vino veritas 'nın elbisesi konuşuldu.
Brunella 'in kocasını bardan kaldırdığını öğrendik, bunun üzerine kısaca benim niye bardan adam bulamadığımı irdeledik. Sonra son tanıştığım adamlar gündeme geldi.
Oy yaparım be yapmaz mıyım. Ancak öyle Kayseri mantısı gibi yok bir kaşıkta bilmem kaç mantı beklemeyin çünkü ne sabrım var ne becerim. Büyük oluyorlar ama çok lezzetli oluyor, benim kv bile bayılıyor ve söylüyor; o derece.
Beceriksiz işte özeti bile doğru yapamıyor.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=953519741430508&id=474707102645110Gece gece başka bişey konuşun yahu, acıktım zaten.
Aksi kanıtlanana kadar bilinmeyenfx de bardan kaldırmış olabilir
Köfte ekmek yemeye gidelimGece gece başka bişey konuşun yahu, acıktım zaten.
Ne becererikli kadınmışım ben yaamarilyn monroe in vino veritas 'nın elbisesi konuşuldu.
Sen önce kendin yap sonra milletin özetini eleştir tantuni kadınıBeceriksiz işte özeti bile doğru yapamıyor.
Senin haberin yok, siz öyle tanıştınızNe becererikli kadınmışım ben yaa
Ben yapamayacağım ise el atmam. Yaparsam da mikemmel olur bi kereSen önce kendin yap sonra milletin özetini eleştir tantuni kadını
Al bunu da yazarsın özetine, shot tantanis' posta koydu diye
Çok sarhoşmuşum demekkiSenin haberin yok, siz öyle tanıştınız
Kokoreç yemeye gidelim bence. Pfff açııımKöfte ekmek yemeye gidelim
Ooo kokoreçç çengelköyy. Of neden arabam yok benim ya. Gelin alın beni çengele gidelimKokoreç yemeye gidelim bence. Pfff açııım
Sakadatla aram yok cınım geliyosan köfte ekmekKokoreç yemeye gidelim bence. Pfff açııım
Şimdi Kemeraltında vardır birde sahile yakın her yerde bu saatte seyyar kokoreçciler..Kokoreç yemeye gidelim bence. Pfff açııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?