Way anasını.. İlk evliligimden kalma catal bicak takimini su an kullanıyorum. Midem bulandı kendindemLan bdv de bi konu var, hatunlar üzerinde isim yazılı çatal bıçak seti tartışıyorlar. Aşk böcekleri.
Way anasını.. İlk evliligimden kalma catal bicak takimini su an kullanıyorum. Midem bulandı kendindem
Ama saglam yaw. 3-4 götürür zannimca.
Aslında shot gururla sunar olur, düşünsene kaşıkta öyle yazıyor.Ben yazdırırım alın zıkkımlanın, ya da hayvan gibi yemeyin falan.
Saçmalığın daniskası yeminle. Çok güldüm konuda.
Aslında shot gururla sunar olur, düşünsene kaşıkta öyle yazıyor.
Çatalda "sevgimi kattım" falan
Abaaoe...
Benim ablayı göndereydim keşke sana. Ama boş gününü bulmak çok zor. Erken haberim olaydı eyidi.
ahey ahey forumda adımız çıkacak arsızlar midesi genişler deyüVereyim sana eski sevgiliyi. Bulamadı zaten birini şaşkoloz. Evleriniz de yakın, takılırsınız bol bol.
Günaydınlarrr gençler
ahey ahey forumda adımız çıkacak arsızlar midesi genişler deyü
Kızım çığlık attım nerdeyse farkedince. Bu kadın bizim sözümona pekkkk temiz komşuya geliyor. Daha da o kadının evinde su bile içmem
Vereyim sana eski sevgiliyi. Bulamadı zaten birini şaşkoloz. Evleriniz de yakın, takılırsınız bol bol.
ahey ahey forumda adımız çıkacak arsızlar midesi genişler deyü
Ne günlere kaldık yaa, resmen biri diğerine "al biraz da sen kullan" diyor.
Üstüme iyilik sağlık
Alsın hayrını görsün..
İstersen sana da verebilirim. Doktor değil ama idare edersin artık.
Çok seçici olma sende. Memiklerin geçiyor..ay pardon yaşın geçiyorYani. Biz daha adam bulacağız da, kafalayacağız da.
Ya çok seçici olmakla alakası yok. Bana cidden normali denk gelmiyorÇok seçici olma sende. Memiklerin geçiyor..ay pardon yaşın geçiyor
Kıyamam.Ya çok seçici olmakla alakası yok. Bana cidden normali denk gelmiyorBir tane normal olsa hah diyeceğim shot beceremedin yine ama yok yani
Hee o da anormal.Kıyamam.
Ben çocukluk arkadaşıyla yürü git demiştim.
İçime doğduydu,iyiydi o.
Fırsat vermedin ki normal mi,anormal mi
Buarada normal diye diretme madem.anormal olsun bizimle olsun.
Aman o ne öyle.. Saçmalamış herif. İyi yapmışsın.Hee o da anormal.
Adam tatlı tatlı konuşurken ben tabii dayanamadım, çat çat konuştum.
Sonuç, "seninle konuşmayı seviyorum, çok farklısın, hayatımdaki eksikliği doldurmuş gibisin, ama biraz dağınığım bu ara"
O iş yattı yani.
Aman iyi de oldu. Sevmiyorum ben belirsizlikleri. O tatlı konuşmalar iyi güzel de bir yerden sonra bir şeylerin az çok belli olması lazım.
O yüzden yeni anormallere yer açtım hayatımda. Çok geçmeden buldum da birkaç anormal. Ama anormal oldukları için bulduğum yere bıraktım
Hee o da anormal.
Adam tatlı tatlı konuşurken ben tabii dayanamadım, çat çat konuştum.
Sonuç, "seninle konuşmayı seviyorum, çok farklısın, hayatımdaki eksikliği doldurmuş gibisin, ama biraz dağınığım bu ara"
O iş yattı yani.
Aman iyi de oldu. Sevmiyorum ben belirsizlikleri. O tatlı konuşmalar iyi güzel de bir yerden sonra bir şeylerin az çok belli olması lazım.
O yüzden yeni anormallere yer açtım hayatımda. Çok geçmeden buldum da birkaç anormal. Ama anormal oldukları için bulduğum yere bıraktım
Yok ya, benim anormaller böyle manyak, dengesiz, arızalı falan oluyor.Aman o ne öyle.. Saçmalamış herif. İyi yapmışsın.
Yahu anormal daha iyi değil mi? Normal normlarda insanı napacaksın sıkıcı olur. Eğlenirsin azcık fenamı. Vücudu ve uzuvları normalse tamam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?