Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Koltuklar silinebilir şeyler mi ya? Iz kalmaz mı?

Abaaoe...
Benim ablayı göndereydim keşke sana. Ama boş gününü bulmak çok zor. Erken haberim olaydı eyidi.

Vereyim sana eski sevgiliyi. Bulamadı zaten birini şaşkoloz. Evleriniz de yakın, takılırsınız bol bol.
ahey ahey forumda adımız çıkacak arsızlar midesi genişler deyü
Kızım çığlık attım nerdeyse farkedince. Bu kadın bizim sözümona pekkkk temiz komşuya geliyor. Daha da o kadının evinde su bile içmem

Ya çok seçici olmakla alakası yok. Bana cidden normali denk gelmiyor Bir tane normal olsa hah diyeceğim shot beceremedin yine ama yok yani
Kıyamam.
Ben çocukluk arkadaşıyla yürü git demiştim.
İçime doğduydu,iyiydi o.
Fırsat vermedin ki normal mi,anormal mi
Buarada normal diye diretme madem.anormal olsun bizimle olsun.

Kıyamam.
Ben çocukluk arkadaşıyla yürü git demiştim.
İçime doğduydu,iyiydi o.
Fırsat vermedin ki normal mi,anormal mi
Buarada normal diye diretme madem.anormal olsun bizimle olsun.
Hee o da anormal.
Adam tatlı tatlı konuşurken ben tabii dayanamadım, çat çat konuştum.
Sonuç, "seninle konuşmayı seviyorum, çok farklısın, hayatımdaki eksikliği doldurmuş gibisin, ama biraz dağınığım bu ara"
O iş yattı yani.
Aman iyi de oldu. Sevmiyorum ben belirsizlikleri. O tatlı konuşmalar iyi güzel de bir yerden sonra bir şeylerin az çok belli olması lazım.

O yüzden yeni anormallere yer açtım hayatımda. Çok geçmeden buldum da birkaç anormal. Ama anormal oldukları için bulduğum yere bıraktım

Aman o ne öyle.. Saçmalamış herif. İyi yapmışsın.
Yahu anormal daha iyi değil mi? Normal normlarda insanı napacaksın sıkıcı olur. Eğlenirsin azcık fenamı. Vücudu ve uzuvları normalse tamam yani

Kaç yaşındasın desem

Aman o ne öyle.. Saçmalamış herif. İyi yapmışsın.
Yahu anormal daha iyi değil mi? Normal normlarda insanı napacaksın sıkıcı olur. Eğlenirsin azcık fenamı. Vücudu ve uzuvları normalse tamam yani
Yok ya, benim anormaller böyle manyak, dengesiz, arızalı falan oluyor.
Hatta biriyle tanıştığımda ve henüz falsosu yoksa en yakın arkadaşım şunu der genelde: "bakalım bunda ne çıkacak"

Bazen özellikle o tipleri bulduğumu düşünüyorum. Zaten olmayacak birilerini bulup olmadığında "yaa bak işte bu da olmadı tüh" deyip geçiyorum çünkü, hem bir ilişki sorumluluğuna girmiyorum, hem adam zaten arızalı olduğu için sorun bende olmamış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…