Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Aslında en mantıklısı mantık evliliği öyle olunca aradığını bulur devam edersin. in vino veritas dediydi geçen pek ılımlı bakmamıştım. Hak veriyorum ara sıra bazı bazı

Aslında en mantıklısı mantık evliliği öyle olunca aradığını bulur devam edersin. in vino veritas dediydi geçen pek ılımlı bakmamıştım. Hak veriyorum ara sıra bazı bazı

Mantıkta bir yere kadar ama,sevman lazım aşık olman lazım adama,düşünsene aynı yatağa gireceksin bu insanla.
Duygu olmadan zor biraz..

Mantıkta bir yere kadar ama,sevman lazım aşık olman lazım adama,düşünsene aynı yatağa gireceksin bu insanla.
Duygu olmadan zor biraz..
Yani bende onu savunmuştum ama. Sep cinsellik için duygu gerekmez sevişir geçersin dedi. Ben aşık olduğum adamla bile sarmaş dolaş yatamıyorum dedi dön yat demeye getirdi

Ay aman yok böyle erkek problemi olmadan da iyiyim diyorum bazen.

Kızımla aynı yaşlardasınız,evlilik düşünüyorsan çok iyi karar vermen lazım kafana uyuyorsa anlaşacabileceğin birisi karşına çıkarsa o zaman evlen derim..
Evlilik düşünmüyorum. Yani ileride, işler o noktaya gelirse evlenirim, "aa yok ben evlenmem" demiyorum ama evleneyim, nolur evleneyim, umarım evlenirim de demiyorum. Olursa olur olmazsa olmaz, çok büyük bir şey değil benim için. Anlaştığım insanla illa evlenmem de şart değil, evlenmeden de uzun yıllar gidebilir.

Yani bende onu savunmuştum ama. Sep cinsellik için duygu gerekmez sevişir geçersin dedi. Ben aşık olduğum adamla bile sarmaş dolaş yatamıyorum dedi dön yat demeye getirdi
Ahaha evet ben de sep gibi düşünüyorum, aşk cinselliği içerir ama cinsellik aşkı her zaman içermeyebilir.
Ama tabii bir uyum, tensel bir çekim şart.

Duygu olmadan sevişmek olmaz ,ruhunu veriyorsun karşılıklıdır bunlar,ben arkadaşımdan biliyorum gözümü kapatıp bitsin diye beklerdim demişti..Dön yat olmuyor işte bu işlerde..

Balım yaşın daha küçük,daha niceleri çıkar karşına..
Ama eğer hepsinin ortak yönü anormallikleriyse biraz çevreni değiştir bence.. Mesela farklı yerlerden,hiç alakası olmayan insanların tanıştırdıkları bile hep anormal mi çıkıyor?

Zamana bıakacaksın,bir gün karşına birisi çıkar hiç beklemediğin bir anda herşey oluverir..

Duygu olmadan sevişmek olmaz ,ruhunu veriyorsun karşılıklıdır bunlar,ben arkadaşımdan biliyorum gözümü kapatıp bitsin diye beklerdim demişti..Dön yat olmuyor işte bu işlerde..
Bende bunu savunuyorum ama yapan yapabiliyor demekki.. Ortak gereksinim karşılama olarak görüyor kim bilir..

Hee
En alakasız yerden tanıştıklarım da öyle çıkıyor. Diyorum ya bir şekilde ben çekiyorum bu adamları. Paratoner gibiyim.

Denas14__ ve HanimKelesimiGetir , ben in vino veritas 'ya yarı yarıya katılıyorum, duygu içeren bir şey değil bence de sevişmek. Ama duygu varsa yüksek oranlı katılım ve paylaşım vardır.
Uzun süreli olduğu kadar sağlıklı bir birliktelik, yatakta da duygu ister.
Duygu olan yerde bencillik olmaz... Bu da benim fikrim :/

Duygusuzca sevişmekte nasıl olurki acaba,bişiler hissetmek lazım burada..

Hee
En alakasız yerden tanıştıklarım da öyle çıkıyor. Diyorum ya bir şekilde ben çekiyorum bu adamları. Paratoner gibiyim.
Şii klişe takılayım. Pek de inanmam bu lafa,dost acı söyleröyle birşey olduğu yok,nasıl başlarsa öyle gidiyor.
"bir gün biri çıkar karşına,tüm geçmişini unutur, kapılır gidersin aşk seline..o günü sabırla bekle"

Bu nerden çıktı ayol şimdi ben anlamadı yine.

Bede onu dedim bir gün karşısına birisi çıkacak eveti basacak masada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…