Benim başımın altındanBu nerden çıktı ayol şimdi ben anlamadı yine.
Bu nerden çıktı ayol şimdi ben anlamadı yine.
Duygusuzca sevişmekte nasıl olurki acaba,bişiler hissetmek lazım burada..
Tek taraflı olur, bencilce olur muhtemelen.
İşini gör geç mantığı. Ama işte duygu olunca katılırsın.
Çiftleşmek değil birleşmek olur o zaman adı. (Bence)
Azcık ekşın oldı fena mı
Tek taraflı olur, bencilce olur muhtemelen.
İşini gör geç mantığı. Ama işte duygu olunca katılırsın.
Çiftleşmek değil birleşmek olur o zaman adı. (Bence)
İşte aşk olmasına gerek yok,tensel çekim varsa sevişirsin diyorlar.
Çok önemli değil duygular sevişirken. Adam gözüne güzel geldi mi her türlü olur.
Yok çok tek taraflı olmuyor bence. Yani sevişirken bişiler hissediyorsun tabi ki ama anlık ya da yüzeysel. İlla aşık olmak gerekmiyor.
Evet bende başta farklı düşünüyordum. Ama sonra Sep'e hak verdim. İnsanın kendini şartlamasından başka birşey değil.Başka bir başlıkta konuşulmuştu benzer bir konu birkaç ay önce, oraya yazdıklarımı alayım...
Seks=aşk, duygu değil her zaman. Seks çok insani, çok temel bir dürtü. Bunu "sevdiğimle yaparım" diye şartlayan biziz. Tabii ki insan her önüne gelenle birlikte olmaz, bence de hoş değil; ama insan sevgilisi olmayan birisiyle de sevişebilir. Önemli olan bedensel çekim, ten uyumu.
(...)
Seks-aşk bağlantısı tamamen insanların sonradan kurduğu bir bağlantı, bir ön-şart. Yoksa seksin kendisi tamamen ilkel bir dürtü.
(...)
Sonuçta seks=aşk olsa, aşık olduğu halde birlikte olmak istemeyen çiftler olmazdı. Ten uyumu çok ayrı bir şey, aşkla da sevgiyle de alakası yok onun.
Ama şu da gerçek ki aşk, duygu olmadan yapılan seks sadece fiziksel tatmin sağlar, daha mekaniktir. Duygusal olarak bir şey hissedilen bir partnerle yapılan gibi olmaz doğal olarak.
Yok ten çekmezse olmaz zaten..eziyet olur.Tende çekmesse ne olacak..
Hem gözüme güzel gelsin hemde ruhen gelsin bana
Tende çekmesse ne olacak..
Hem gözüme güzel gelsin hemde ruhen gelsin bana
E ten çekmiyorsa neden birlikte olasın ki zaten?
Yine de ortada zorunlu bir durum varsa sevişirsin ama zevk almazsın, iğrenirsin falan. Sevişmek mekanik bir olay shotın dediği gibi.
Bana da hak ver, bana niye hak vermiyorsun?Evet bende başta farklı düşünüyordum. Ama sonra Sep'e hak verdim. İnsanın kendini şartlamasından başka birşey değil.
Yeterki sevişme olsun ten men aranmıyorsa..
Böyle düşünende yokmu ..
Yeterki sevişme olsun ten men aranmıyorsa..
Böyle düşünende yokmu ..
Tecavüzcü pisliklerin çoğundaki mekanizma maalesef bu sanırım.
Yeter ki kendi tatmin olsun, kim olursa olsun, ne olursa olsun, ister zorla olsun, ister güzellikle olsun.
Ten uyumu aramadan sırf sevişmiş olmak için sevişen insan da o düzeydedir zaten, ona yeterli gelecektir.Yeterki sevişme olsun ten men aranmıyorsa..
Böyle düşünende yokmu ..
Vardır muhakkak. Ama genelde erkek milletinde olur o.
Gidiyorlar ya randevu evlerine falan.
Ten uyumu aramadan sırf sevişmiş olmak için sevişen insan da o düzeydedir zaten, ona yeterli gelecektir.
Bunu söyleme çalıştım işte,ruhsuz bir sevişme yani olsun bitsin misali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?