Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Duygusuzca sevişmekte nasıl olurki acaba,bişiler hissetmek lazım burada..

Çok önemli değil duygular sevişirken. Adam gözüne güzel geldi mi her türlü olur.
Tek taraflı olur, bencilce olur muhtemelen.
İşini gör geç mantığı. Ama işte duygu olunca katılırsın.
Çiftleşmek değil birleşmek olur o zaman adı. (Bence)

Yok çok tek taraflı olmuyor bence. Yani sevişirken bişiler hissediyorsun tabi ki ama anlık ya da yüzeysel. İlla aşık olmak gerekmiyor.

Tek taraflı olur, bencilce olur muhtemelen.
İşini gör geç mantığı. Ama işte duygu olunca katılırsın.
Çiftleşmek değil birleşmek olur o zaman adı. (Bence)

Tek taraflı olunca kötü,biri işini görür diğeri şaşkın olur..
Karşılıklı olursa sevişmek daha hoş olur,yoğun olursun ..

Başka bir başlıkta konuşulmuştu benzer bir konu birkaç ay önce, oraya yazdıklarımı alayım...

Seks=aşk, duygu değil her zaman. Seks çok insani, çok temel bir dürtü. Bunu "sevdiğimle yaparım" diye şartlayan biziz. Tabii ki insan her önüne gelenle birlikte olmaz, bence de hoş değil; ama insan sevgilisi olmayan birisiyle de sevişebilir. Önemli olan bedensel çekim, ten uyumu.
(...)
Seks-aşk bağlantısı tamamen insanların sonradan kurduğu bir bağlantı, bir ön-şart. Yoksa seksin kendisi tamamen ilkel bir dürtü.
(...)
Sonuçta seks=aşk olsa, aşık olduğu halde birlikte olmak istemeyen çiftler olmazdı. Ten uyumu çok ayrı bir şey, aşkla da sevgiyle de alakası yok onun.

Ama şu da gerçek ki aşk, duygu olmadan yapılan seks sadece fiziksel tatmin sağlar, daha mekaniktir. Duygusal olarak bir şey hissedilen bir partnerle yapılan gibi olmaz doğal olarak.

İşte aşk olmasına gerek yok,tensel çekim varsa sevişirsin diyorlar.

Tende çekmesse ne olacak..

Hem gözüme güzel gelsin hemde ruhen gelsin bana

Bence aşık olmadan sevişmek mümkün. Yeter ki göze hoş ve öpülebilir gelsin.

Evet bende başta farklı düşünüyordum. Ama sonra Sep'e hak verdim. İnsanın kendini şartlamasından başka birşey değil.

Bunu söyleme çalıştım işte,ruhsuz bir sevişme yani olsun bitsin misali..

Amaç tatminse damacanayla bile tatmin olabiliyorlar. Hele ki memeleri kukusu olan bir kadınsa karşısındaki ne tipe bakar ne yaşa ne tene böyleleri.
Ama bir kadın zorunlu olmadıkça ten uyumu olmayan biriyle sevişmez. En azından kendi isteği ile yapmaz bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…