Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Oy yavrum bezdirmişler seni. Ben hazır yapılmışına bile katılma taraftarı değilim bu sevimsiz okulda. Arkadaşlarla kendi aramızda bi arkadaşın gemiciğinde kutlama yapmayı düşünüyoru mezuniyet zamanı. (Evet vakıf üniversitesinde her gün fakirlerden daha fakirim. Bi kere daha ağlıyorum.)

E şimdi sen o birbiriyle alakasız iki tayfayı nasıl ortak noktada toplayabildin?

@_angela_ hamilelik tribi salgın mı bu aralar? Bizim gebeyle hala küsüz aynı tatilde birbirimizle konuşmuyoruz. Siz iyi erken bitirmişsiniz.

@Sephoraa niye bulastın o islere cok güzel soru aslında. Ben de kendime aynı soruyu sorup duruyorum kaç gündür.

@_angela_ ah bebegim ya bi kilo meyveye de tav olur hemen. Atarı boşver bebisle kendini doyur iste evet ben o organizasyon isi icin kosturanlardanım. Neden bulastım bu islere hic bilmiyorum ya. Birine 100 lira batar biri 1000 liradan asagısını mezuniyetten saymaz. Biri ben onunla aynı masada oturursam gelmem der masa düzenine catar, mekan sahibi kokteyl masalarını oraya alamıyoruz der bana çatar.

Hepsini boğazın serin sularına yuvarlayasım var

Bırakırım ortada dagınık kalırsınız dedim ne yapayım. Kimse hicbi isin ucundan tutmak istemiyo ama herkes rüya gibi bi mezuniyet istiyo. Ha hepsinin rüyası aynî olsa gam yemem yani, ayrı telden çalan çalana.

Güzel bi gece olsun diye yırtınıyoruz burada, cocuk pışpışlar gibi milletin gönlünü eylemekten gına geldi.

Beni bırakın ya sizde ne var ne yok? Var mı ekşınlı konular

Bende bi ekşın yok. Bdv ekşın dolu yine, kızın biri sevgilisinin parmağından hamile kalacağını düşünüyor. Sen okuldakileri bırak bdvye dal huzura er.

Bende bi ekşın yok. Bdv ekşın dolu yine, kızın biri sevgilisinin parmağından hamile kalacağını düşünüyor. Sen okuldakileri bırak bdvye dal huzura er.
Ay huysuz görümcelere, kıskanc eltilere, bakışarak hamile kalanlara can kurban ya, onları bile özledim

@_angela_ tavsiye istiyorum cicim
Mezuniyet elbisesi için
güllük caddesi deme sakın :)

Valla Nam, ben vakti zamanında mezuniyet elbisemi çizdim, İzmir taraflarında dikildi geldiydi.
Abiyeydi -gelinlikti filan dendi mi zaten Işıklar gelir akla, Güllük kalmadı.
İzmir'de bulamazsan, Antalya'da hiç bulamazsın (İzmir'deydin yanlış hatırlamıyorsam?)
Daha orijinal şeyler için büyük mağazalar değil de, butiklere bakmanızı öneririm.

Hamile kalmadan sigaraya veda etmek lazım demek ki. Hamilekle birlikte stresi çekilmez

Öyle kesinlikle. Ama ben bırakamıyordum çok denedim (başka sebepleri de var), doktorlar da günlük max 3-4 dal kadar izin veriyorlardı. Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez günlük 4e filan düşürdüm. Bir ay demedi, vicdan yaptım bıraktım. Belki de ömrümde ilk kez bu kadar dirayetli kalabildim sigaraya karşı. Ne bileyim, yaşam alanından çalmak olacaktı bebeğin... Yapamazdım. Ama bebiş düşünen varsa da sigarayı bıkarabilecekse, hamile kalmadan bırakması en iyisi.

@_angela_ hamilelik tribi salgın mı bu aralar? Bizim gebeyle hala küsüz aynı tatilde birbirimizle konuşmuyoruz. Siz iyi erken bitirmişsiniz.

Beni kandırmak kolay tanti ondan hep bunlar. Bi çikolatalı gofret uzatsan gözüm parlar yani.
Yoksa daha atardım trip.

Ay "Yetti gari" desen olacak. Ama madem ki bi kere bulaştın, artık bi yerden sonra kulağını tıkayacaksın bildiğini okuyacaksın, napalım ^_^

Yok canım komşuyuz senle
Işıklar aklımda
Bahsettiğin butiklerde almış başını gitmiş fiyatlar bugün deneyimledik.
Bakalım bulucaz bi şekilde :)

Yok canım komşuyuz senle
Işıklar aklımda
Bahsettiğin butiklerde almış başını gitmiş fiyatlar bugün deneyimledik.
Bakalım bulucaz bi şekilde :)

Hadi inşallah bulursunuz, katalogdan seçip sipariş verebileceğiniz, diktirebileceğiniz dükkanlar olur Işıklar'da. (Son halini bilemem gerçi de, baya oldu uğramayalı)

Aklımda İzmir'desin diye kalmış, Sep, Mar ve sen İzmir diye... Yoksa Bibi miydi o? Neyse.
İki Antalyalı olduk :)

Hehe aynen :)
@bilinmeyenfx İzmir'de :)

Yine herkes komşu, yine herkes akraba

Bu arada kolaylık diliyorum ablacım. Biz kızlarla kendimize bakarken liseliler ve ortaokullular da aileleriyle geliyorlar görüyorum. Sabır sart yani zor bu isler
Bize de düşe düşe S shot kişisi düşmüş komşu olarak. Hasta olsak bi çorba bile getirmez tembel kadın.

Yine herkes komşu, yine herkes akraba

Bu arada kolaylık diliyorum ablacım. Biz kızlarla kendimize bakarken liseliler ve ortaokullular da aileleriyle geliyorlar görüyorum. Sabır sart yani zor bu isler
Aynen öyle canım
Sen naptın bulabildin mi birşeyler ?

Sen şimdi Bursa'damısın küçük hanım
Yep. Sabah döncem. Sevdiceğimin kıyılarına baka baka çekirdek çitledim bugün. Ve tezimi kanıtladım. Birini çok yoğun düşününce arıyor. Bugün aradı açmadım mesajla günah çıkarmış beyfemdi.

Sen küçüksün. Bayramda gel, elimi öp.
ladyamore da İstanbul'da değil mi?
O da İstanbulda evet. 200 kağıt harçlık vereceksen gelirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…