Telepatik insan seni :)Yep. Sabah döncem. Sevdiceğimin kıyılarına baka baka çekirdek çitledim bugün.Ve tezimi kanıtladım. Birini çok yoğun düşününce arıyor. Bugün aradı açmadım mesajla günah çıkarmış beyfemdi.
O da İstanbulda evet. 200 kağıt harçlık vereceksen gelirim?
Yo mesajına cevap verdim aradığı sıra görmemiştim.Telepatik insan seni :)
Cevap vermedigin için pişmanmısın ?
Bence değilsin
Buldum ablacım, provasına gidicem iste haftasonu. Ölcüleri boyu ayarlancak. Elbise bitti takı ayakkabı saç makyaj dertlerim basladıAynen öyle canım
Sen naptın bulabildin mi birşeyler ?
Ne heyecan yaptırıyon öyle bi yazmışsın ki cevap vermemişsin gibiYo mesajına cevap verdim aradığı sıra görmemiştim.Aramızda bir şey olma ihtimali kalmadığı için rahatım artık. Vicdan yapıp eziklenmesi hoşuma gidiyor galiba.
İyi bari büyük olan derdin bitmiş diğerlerini çabuk toparlarsın :)Buldum ablacım, provasına gidicem iste haftasonu. Ölcüleri boyu ayarlancak. Elbise bitti takı ayakkabı saç makyaj dertlerim basladı
Aksiyon seviyorumNe heyecan yaptırıyon öyle bi yazmışsın ki cevap vermemişsin gibi
Uu takı toka işleri cidden zor. Kadıköy'de bir yer bulmuştum modaya yakın. Eşek kadan yer yapmışlar süper şeyler vardı. Ama orayı bir daha asla bulamıycam galiba. Bulursan bana da bi tane piremses tacı al olur mu?Buldum ablacım, provasına gidicem iste haftasonu. Ölcüleri boyu ayarlancak. Elbise bitti takı ayakkabı saç makyaj dertlerim basladı
Ben o abi kardeşin zengin kuzenini alıp sizi tanimazliktan gelcem görürsünüz.Aynen eltişim, İstanbullu bi abi kardes bulayım mı bize sen de gel
Ben sizle akraba olmam. Kocisimin piremsesi olcam.
Ahaha dur eltişim şu an yaptığım ironilerin son sürat ciddiye alındığını öğreniyorumAynen eltişim, İstanbullu bi abi kardes bulayım mı bize sen de gel
Nerden? Ben bişey yapmadım valla.Ahaha dur eltişim şu an yaptığım ironilerin son sürat ciddiye alındığını öğreniyorum
Sen anca külkedisi olursun tantiş. Biz üvey kardeslerinden de cekecegin var ben sana söyleyeyimBen sizle akraba olmam. Kocisimin piremsesi olcam.
Siyasetteki üç çocuk başlığındaNerden? Ben bişey yapmadım valla.
Bakıyorum hemen.Siyasetteki üç çocuk başlığında
Hii benim iyilik periciğim kötü kalpli üvey kardeşlerime fırsat vermez bir kere.Sen anca külkedisi olursun tantiş. Biz üvey kardeslerinden de cekecegin var ben sana söyleyeyim
Ayakkabının topugunu kırarız, camdan yumurta topuk emekli ögretmen babetin olur, onla da prens falan bulunmaz fazla heveslenme
Periye benden selam söyle, bi orta kahve yapsın. Uykum kacıcak ama aksam aksam canım çektiBakıyorum hemen.
Hii benim iyilik periciğim kötü kalpli üvey kardeşlerime fırsat vermez bir kere.
Hıı o yüzden senelerce sürünüyor Külkedisi.Bakıyorum hemen.
Hii benim iyilik periciğim kötü kalpli üvey kardeşlerime fırsat vermez bir kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?