Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Telepatik insan seni :)
Cevap vermedigin için pişmanmısın ?
Bence değilsin

Telepatik insan seni :)
Cevap vermedigin için pişmanmısın ?
Bence değilsin
Yo mesajına cevap verdim aradığı sıra görmemiştim. Aramızda bir şey olma ihtimali kalmadığı için rahatım artık. Vicdan yapıp eziklenmesi hoşuma gidiyor galiba.

Ya ben kk sayesinde fark ettim ki konuşurken devrik cümleler kuruyorum. Bunu düzeltmek için ciddi cabalamam lazım Poff.

Yo mesajına cevap verdim aradığı sıra görmemiştim. Aramızda bir şey olma ihtimali kalmadığı için rahatım artık. Vicdan yapıp eziklenmesi hoşuma gidiyor galiba.
Ne heyecan yaptırıyon öyle bi yazmışsın ki cevap vermemişsin gibi

Buldum ablacım, provasına gidicem iste haftasonu. Ölcüleri boyu ayarlancak. Elbise bitti takı ayakkabı saç makyaj dertlerim basladı
Uu takı toka işleri cidden zor. Kadıköy'de bir yer bulmuştum modaya yakın. Eşek kadan yer yapmışlar süper şeyler vardı. Ama orayı bir daha asla bulamıycam galiba. Bulursan bana da bi tane piremses tacı al olur mu?

Ben sizle akraba olmam. Kocisimin piremsesi olcam.
Sen anca külkedisi olursun tantiş. Biz üvey kardeslerinden de cekecegin var ben sana söyleyeyim

Ayakkabının topugunu kırarız, camdan yumurta topuk emekli ögretmen babetin olur, onla da prens falan bulunmaz fazla heveslenme

Siyasetteki üç çocuk başlığında
Bakıyorum hemen.
Hii benim iyilik periciğim kötü kalpli üvey kardeşlerime fırsat vermez bir kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…