İyi bilirdikKızlar kendimi siyasette birkaç mesaj geyik ve polemik yapmaktan kibledim. Her anMune 'nin cımbızına maruz kalabilirim. Acısız olsa bari.
Ay dayanamadım ama artık.İyi bilirdik
Kendini kibleyip adını altın harflerle tarihe yazdıran kahraman gadınn. Seni hep iyi anacağız.Kızlar kendimi siyasette birkaç mesaj geyik ve polemik yapmaktan kibledim. Her anMune 'nin cımbızına maruz kalabilirim. Acısız olsa bari.
Kurallar herkes için yavrum, ben kuralları ihlal ediyorsam kendimi de kiblerimKendini kibleyip adını altın harflerle tarihe yazdıran kahraman gadınn. Seni hep iyi anacağız.
Destan gibi yazmasaydınız iyiymiş yav okumaya üşendim çoğunu. Hele mar napmis öyleKurallar herkes için yavrum, ben kuralları ihlal ediyorsam kendimi de kiblerim
Kızlar kendimi siyasette birkaç mesaj geyik ve polemik yapmaktan kibledim. Her anMune 'nin cımbızına maruz kalabilirim. Acısız olsa bari.
Ya ben hiç öyle kişisel tartışmalara girmem sep.Tebrikler, ben hiç kendimi kiblemedim. Dürüst insan shot...
Kakao yüzünden siyasete bakmaya korkuyorum. İki mesajını gördüm delirdim. Dalıcam kadına az kaldı.
Yeterince gergin bi gün olunca tahammül edemedim ben o başlığa. Seni son raddeye getirenler utansın eltişim, gidersen de şanınla gidersin. Biz de yollarını gözlerizYa ben hiç öyle kişisel tartışmalara girmem sep.
Ama cidden bu kadar üstten gören, herkese akıl öğreten, "siz kimsiniz ya" diyen tutumuna artık dayanamadım. Napayım, kaderse varsa banlanmak banlanacağım.
Ya ben hiç öyle kişisel tartışmalara girmem sep.
Ama cidden bu kadar üstten gören, herkese akıl öğreten, "siz kimsiniz ya" diyen tutumuna artık dayanamadım. Napayım, kaderse varsa banlanmak banlanacağım.
in vino veritas Mavişehir Park Yaşam, nerde biliyor musun?
Yeterince gergin bi gün olunca tahammül edemedim ben o başlığa. Seni son raddeye getirenler utansın eltişim, gidersen de şanınla gidersin. Biz de yollarını gözlerizduvara çentik atıcam sensiz gecen günlerde
Çok zorladı sizi. Ama isteidği o zaten. Ben hiç bulaşmadım. Açıkçası yazdıklarını bile okumadım. Okusam yazmak zorunda kalacaktım çünkü. Hayırlısı olsun, uzun süre gitmezsin sen.
Hadi yap bi güzellik bu gardaşınaBiliyorum canım ama nasıl tarif edeyim diye düşünüyorum.
Hadi yap bi güzellik bu gardaşınaYarın bi görüşmeye gideceğim
Park Yaşam Office diye bir yer. Watssapp'den konum geldi.Ha park yaşam avm mi? Park yaşam konutları mı?
Remaxa gideceksen hiç yorulma, ben gittim geçenlerde.
Remaxx değil bu arada. Ablamın arkadaşının arkadaşının arkadaşıyla görüşücemPark Yaşam Office diye bir yer. Watssapp'den konum geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?