Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ay dayanamadım ama artık. Mune kızacaktır muhtemelen ve haklı da kızmakta ama yani karanfil... valla dayanamadım artık. Bilirsin beni az çok, kimseyle şahsi olarak polemiğe girmem ama dayanamadım yani. Hele mar'a hitaben yazdığım espriye girip bir de sonra beni suçlaması

Kızlar kendimi siyasette birkaç mesaj geyik ve polemik yapmaktan kibledim. Her an Mune 'nin cımbızına maruz kalabilirim. Acısız olsa bari.

Tebrikler, ben hiç kendimi kiblemedim. Dürüst insan shot...
Kakao yüzünden siyasete bakmaya korkuyorum. İki mesajını gördüm delirdim. Dalıcam kadına az kaldı.

Tebrikler, ben hiç kendimi kiblemedim. Dürüst insan shot...
Kakao yüzünden siyasete bakmaya korkuyorum. İki mesajını gördüm delirdim. Dalıcam kadına az kaldı.
Ya ben hiç öyle kişisel tartışmalara girmem sep.
Ama cidden bu kadar üstten gören, herkese akıl öğreten, "siz kimsiniz ya" diyen tutumuna artık dayanamadım. Napayım, kaderse varsa banlanmak banlanacağım.

Ama cidden bu kadar üstten gören, herkese akıl öğreten, "siz kimsiniz ya" diyen tutumuna artık dayanamadım. Napayım, kaderse varsa banlanmak banlanacağım.
Yeterince gergin bi gün olunca tahammül edemedim ben o başlığa. Seni son raddeye getirenler utansın eltişim, gidersen de şanınla gidersin. Biz de yollarını gözleriz duvara çentik atıcam sensiz gecen günlerde

Çok zorladı sizi. Ama isteidği o zaten. Ben hiç bulaşmadım. Açıkçası yazdıklarını bile okumadım. Okusam yazmak zorunda kalacaktım çünkü. Hayırlısı olsun, uzun süre gitmezsin sen.

Çok zorladı sizi. Ama isteidği o zaten. Ben hiç bulaşmadım. Açıkçası yazdıklarını bile okumadım. Okusam yazmak zorunda kalacaktım çünkü. Hayırlısı olsun, uzun süre gitmezsin sen.

Sağolun kuzularım. Yokluğumda özet işi ladyamore 'a emanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…