- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Remaxx değil bu arada. Ablamın arkadaşının arkadaşının arkadaşıyla görüşücem
Remaxx değil bu arada. Ablamın arkadaşının arkadaşının arkadaşıyla görüşücem
Gözüm gibi bakarım
Hiç gitme, gideceksen de tez gel. Hoş sen hapis cezası alacaksan onun müebbet yemesi lazım
Satış ofisi değil ama sanırım ofislerin olduğu yere gideceğim. Ticaret merkezi de var orada değil mi? Bir numara var elimde ama bu saatte aramayayım dedim, sabah arayacağım.Dur dur duuur. Park yaşamın satış ofisi ile mi görüşcen?
Konum atsana bana.
Valla stres yaptım ha, mune gelse de bir an önce uyarı mı alacağım, ban mı yiyeceğim görsem
Ben ufaktan daldımTebrikler, ben hiç kendimi kiblemedim. Dürüst insan shot...
Kakao yüzünden siyasete bakmaya korkuyorum. İki mesajını gördüm delirdim. Dalıcam kadına az kaldı.
Ben ufaktan daldım
Sana bendeki konumu attım özel mesajla.Şimdi şöyle bi avm ticaret merkezi gibi bi yer var, bu siteye yakın. Bir de satış ofisi var o bambaşka bir yerde.
Yazdım cicim.Sana bendeki konumu attım özel mesajla.
S shotmarilyn monroe kızlar içim şişti ne yaptınız siz yav? Okuyamadım bile yazılanların çoğunu.
in vino veritas 'nın dediği gibi, verdiği cevapları okusam dayanamayıp ben de atlayacağım ama gördüğüm kadarıyla anlamaya uzlaşıya yaklaşan biri değil, yormayın kendinizi gözünüzü seveyim, değmez.
Vallaha var mıdır, senin kadar orcinal bir insan, bilmem
Ben kıyım olduğunda bile ay inşallah benimkileri arada görmez diye dua ediyorum. Bir de kendime KİB mi yapacakmışım? Hey allaam. Biz normal insanlar yapmıyoruz öyle işler.
Vallaha var mıdır, senin kadar orcinal bir insan, bilmem
Ben kib butonunu kullanıyorum. Sadece kendi üstümde kullanmamıştım daha önceBen genellikle başkalarını kibliyorum
E ineksin ama şu durumda kızıaam. Anket açalım bakalım bi oy veren olacak mı senden başka.
Ben kıyım olduğunda bile ay inşallah benimkileri arada görmez diye dua ediyorum. Bir de kendime KİB mi yapacakmışım? Hey allaam. Biz normal insanlar yapmıyoruz öyle işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?