Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Şimdi şöyle bi avm ticaret merkezi gibi bi yer var, bu siteye yakın. Bir de satış ofisi var o bambaşka bir yerde.

Valla stres yaptım ha, mune gelse de bir an önce uyarı mı alacağım, ban mı yiyeceğim görsem
Mune nin adaletine güveniyorum. Cımbızın dogruluktan şaşmasın ablacım.

Konu o noktaya nasıl çekilmiş zaten okuyunca göreceksin sen de. İgneyi eltisime batırıyorum ama karsı tarafa cuvaldızla girisesim var.

S shot marilyn monroe kızlar içim şişti ne yaptınız siz yav? Okuyamadım bile yazılanların çoğunu.
in vino veritas 'nın dediği gibi, verdiği cevapları okusam dayanamayıp ben de atlayacağım ama gördüğüm kadarıyla anlamaya uzlaşıya yaklaşan biri değil, yormayın kendinizi gözünüzü seveyim, değmez.

Olm bana inek öğrenci muamelesi yapmayın
Harbi yok mudur başka kendini kibleyen? Mune ?
Ben kıyım olduğunda bile ay inşallah benimkileri arada görmez diye dua ediyorum. Bir de kendime KİB mi yapacakmışım? Hey allaam. Biz normal insanlar yapmıyoruz öyle işler.

Ben kıyım olduğunda bile ay inşallah benimkileri arada görmez diye dua ediyorum. Bir de kendime KİB mi yapacakmışım? Hey allaam. Biz normal insanlar yapmıyoruz öyle işler.

Ahah tamam ya gelmeyin üstüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…