http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-uyelik-hangi-durumlarda-alinir.793654/Ahaha o da iyimiş. Link versene güleyim biraz.
İpini koparan konu açıyor
Elif yine açmış mesela 
Orası öyle isteyen açsında bi süre sonra aynı kişiler konu açtığında dönen muhabbette çok itici oluyor bana göreKonu açsınlar mesele değil o. İsteyen istediği konuyu açar. Ben de şimdi gidip çorabım kaçtı diye konu açabilirim mesela. Ama konuyu sabote edenlere ya da açılmaması gereken konulara müdahale edilmeli.
Mesajına bakacaktım şimdi.30 hazirana kadar dişini sık. Bu gün o saatleride unutma :)
Evet ortalık ciddi manada boşYemişim banını. Gider bir hafta takılır gelirim mesele değil. Gına geldi fetvacılardan. Aynı şekilde tüü rezil namussuzlardan da. Sizin de dikkatinizi çekmiyor mu bdv'deki başıboşluk? Bir bana mı batıyor?
Fetva alarmı kurmuşlar, her konuda alarm çalınca atlıyorlar. Çok sinirlendim.
Orası öyle isteyen açsında bi süre sonra aynı kişiler konu açtığında dönen muhabbette çok itici oluyor bana göre
O üye sabotajcı Ankara patlamasında da atıp tutmuştu
Mesajına bakacaktım şimdi.
Iyi bari yaz tatiline insanımsı bir modda gireyim.
Evet ortalık ciddi manada boşMune gelmese konular açık kalacak hep. Eskiden margarikotini de etiketliyordum bir şey görünce ama artık sadece muneyi etiketliyorum nasılsa o kapatacak diye. Insanlar da iyice rahat davranmaya başladı.
Aman salla sepBiliyorum ne mal olduğunu da işte hakim olamadım kendime bana giydirdiğini görünce.
Görmezden geleyim bari birazdan.
Konu açılması rahatsız edici değil de konuya girişen değişikler sinir bozucu. Elif kankim gibi oldu artık, ay yine ne yapmış bu diye giriyorum genelde konusuna. Konu sınırı yok nasılsa yazsın eğlencelik oluyor.İpini koparan konu açıyor
Elif yine açmış mesela 
Aman salla sep
Sen yazdıkça iyice hırslanıp daha çok saçmalıyor
Sen çok sık açmıyorsun bana göreKonu açılması rahatsız edici değil de konuya girişen değişikler sinir bozucu. Elif kankim gibi oldu artık, ay yine ne yapmış bu diye giriyorum genelde konusuna. Konu sınırı yok nasılsa yazsın eğlencelik oluyor.
Ben de çok sık konu açıyorum ama ilgisiz meseleler olduğu için göze batmıyor sanırım. Karar vermek konusunda zorlandıgım an bdvye uçuyorum.
Ya lens bile kayinca internette araştırmak yerine buraya yazdım direkt. Hala tanımadığım insanlar gözünden çıktı mı o lens diye soruyorlarSen çok sık açmıyorsun bana göre
Elif bi pazarları izin yapıyor sanırım
Canları sıkılıyorsa demek.Bdv olmasa, bu kadıncağızlar günlük polemik limitini nasıl dolduracak? Hı? Sorarım size hanım arkadaşlarım!
Şimdi gördüm. Ben de söyleyeyim fikrimi, iki taraf da haklı bence :)
Ama hakkı ağır basan kim dersen, sensin çünkü forum kurallarıyla sabit bir durum ve forum içinde yaşandığı için ikaz hakkın da var itiraz da. Konu içinde, konu sahibesinin sorun ettiği noktayı yazarken sadece ufak bir not düşecekti.
"Siz sorun etmemişsiniz, belki dini açıdan önemsediğiniz bir durum değil ama ben uyarmakla yükümlü olduğum için ilave ediyorum; dini nikahınızın durumunu müftüye bi sorun." bu.
Bu konunun içindeki dini yorum ancak bu ve buna benzer olabilirdi.
Yoksa hiç gereksiz uzamış yani.
Buraya ilk üye olduğum zamanda, ben de kendi bildiklerimi dökeyim diye çok hevesliydim bu dini konularda.
Yasak olması dışında, bazı konularda bu bilgi aranıyor, paylaşım istiyor.
Ama çok yönlü konularda bu kadar kesin hükümler (Nikah gibi hele), çok sakıncalı.
Vebal almak oluyor o da...
Olayı belki de farkında olmadan üslubu ile şahsileştirmiş karşı taraf.
Ondan sonrası da gelmiş.
Sep neden malzeme veriyorsun? Bardan adam kaldıranlardan sonra alkollü nikah kıydıran zinakârlara çıkacak adımız.
Annem böyle durumlarda sağdan mı isterler soldan mı diye totosunu sallar. O geldi şimdi gözümün önüne.Aman çıksın. Totomu yesinler.
Ahaha aynen ondan işte.Annem böyle durumlarda sağdan mı isterler soldan mı diye totosunu sallar. O geldi şimdi gözümün önüne.
Valla ben çok bilgili değilim din konusunda. Kuranı türkçeden bir kez okudum, bunun içinde yazanların çoğunu yapıyorum zaten dedim. Sadece erkek egemen bakış açısı rahatsız etti, onu da geldiği döneme verdim geçtim.
İncili de okudum tevratı da. Bence hepsi aynı şeyi anlatıyor. Çok benzer kitaplar.
Dine bakış açım "müslümanım elhamdülillah" tan öteye gitmiyor. Sünni islama dair hiç bir şey benim üzerime oturmuyor.
Dini nikahım kıyıldığında alkollüydüm. Babamı şahit yaptılar o da alkollüydü. Şimdi dalga geçiyorum tutmadı bizim nikah diye.
Benim görüşüm böyle, ama bunu kime empoze edebilirim ki? Ya da nasıl dayatırım. İslam hakkında, kuran hakkında din alimleri bile bir uzlaşmaya varamamışken ben nasıl uzlaşmaya zorlayabilirim insanları. Ama diğerleri bunu yapıyorlar, dayatıyorlar, diretiyorlar sinirim bozuluyor. Bundan rahatsız oluyorum.
Herkes istediği gibi, inandığı gibi, rahat ettiği gibi yaşasın yahu. Bize ne birbirimizden. Neden karışmak zorunda hissediyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?