Okudum millet atmışta atmış.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kocamla-iliskimiz.925845/page-16#post-46409919
konu bu deli oldum dün akşamdan beri.
@Mune banlarsan beni o güzel cımbızınla diye buraya yazıyorum, geçen gün de yazdım. Bu site çok başıboş kaldı son aylarda. İlk sayfada kapatılması gereken konular uzuyor da uzuyor. E doğal olarak yazılanlar sabır taşırıyor biz de yazıyoruz sonra gelsin bir haftalık banlar. Aynı konuyu dün geceden beri kibliyorum hiç bir değişiklik yok. Gözünüzü seveyim halledin şu işi. Margarikotin bdv'yi idare edemiyor.
Okudum millet atmışta atmış.
Herkes din alimi kesilmiş maşallah
GünaydınGünaydın,venüs aşk meşk şeyediyo, merkür iletişim gezegeni
Mars kavga dövüş, savaş
Nereye gidiyon? Beni de götürSedef konusunda prof oldum 10 senedir çekiyorum. Eşim de biraz o yüzden tatil planlıyor aslında sürekli, deniz iyi geliyor. Bitkisel kürlerden denemediğim bi deve çişi kaldı o da eksik olsun dedim.
Son dört aydır bir tedavi görüyorum. Çok çok iyiyim şu an. Biraz ağır bir ilaç tedavisi ama gayet başarılı. Son iki ayım,bitiyor.
Bir sene sonra o toto bebiş peşinde koşmaktan eriyecek, sen de dinlenmek istiyorum, uzanmak istiyorum diye ağlayacaksın. Tadını çıkar şu günlerinin.
İsme karar verdiniz mi?
Bizi bu hale getiren Mars mı yani?Günaydın,venüs aşk meşk şeyediyo, merkür iletişim gezegeni
Mars kavga dövüş, savaş
Sırf böyle konularda tetikte bekleyenler var.Bakıyorum hemen ön saflarda yerlerini alıyorlarRezalet bildiğin.
Evet mars :))Bizi bu hale getiren Mars mı yani?
Bende tüm bu sıkıntılar hep beraber var. Sebebi Mars demek kiEvet mars :))
Mars 17 nisandan beri geri gidiyormuş, yani mehter takımı gibiyiz, 2 ileri bir geri :)
Birde bu mars ileri gittiğinde şiddet savaş çıkıyormuş..
Geri gittiğinde hayatımızda gel gitler oluşturuyormuş, mesela para sıkıntıları, aile ile ilgili sıkıntılar vs..
Bu marsa bi sabit dursa da rahatlasak
Nereye gidiyon? Beni de götür
30 hazirana kadar dişini sık. Bu gün o saatleride unutma :)Bende tüm bu sıkıntılar hep beraber var. Sebebi Mars demek ki
in vino veritas o konu sabah benim de dikkatimi çekti muneden korkuma bir şey söylemedim. Sendeki bu möthiş cesaret tatilden mi geliyor?
Sırf böyle konularda tetikte bekleyenler var.Bakıyorum hemen ön saflarda yerlerini alıyorlar
Dini konuda polemiğe girmiş bdv de
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kocamla-iliskimiz.925845/page-16#post-46409919
konu bu deli oldum dün akşamdan beri.
@Mune banlarsan beni o güzel cımbızınla diye buraya yazıyorum, geçen gün de yazdım. Bu site çok başıboş kaldı son aylarda. İlk sayfada kapatılması gereken konular uzuyor da uzuyor. E doğal olarak yazılanlar sabır taşırıyor biz de yazıyoruz sonra gelsin bir haftalık banlar. Aynı konuyu dün geceden beri kibliyorum hiç bir değişiklik yok. Gözünüzü seveyim halledin şu işi. Margarikotin bdv'yi idare edemiyor.
Önceden de böylemiydi bilmiyorum ama son zamanlarda millet kimse yok diye abuk sabuk şeyler yazıyor.Konu sahiplerine yazık yav.Yemişim banını. Gider bir hafta takılır gelirim mesele değil. Gına geldi fetvacılardan. Aynı şekilde tüü rezil namussuzlardan da. Sizin de dikkatinizi çekmiyor mu bdv'deki başıboşluk? Bir bana mı batıyor?
Fetva alarmı kurmuşlar, her konuda alarm çalınca atlıyorlar. Çok sinirlendim.
Çok gereksiz olmuş be canım ya, zaten o konuyu kafasına takan adam, gider müftülüğe sorar eşiyle birlikte emin olmak için. İki parça yazıyla nasıl bilinsin ki buradan, bi ton hali durumu var o işlerin kolay mı öyle. Gördüm konuyu sabah ama açıkçası tenezzül edip yazmadım bile, çünkü, temelini bilmeden konuştuğundan emin insanlar var ve o tür insanlara laf anlatmak imkansıza yakındır. Zaten girişte konuyu saptırmış biri, şaka gibi...
Amaan neyse, tatile çıkıcan nasılsa :))
Gerçi zannetmiyorum banlanacağın bi şey de göremedim ben.
Caddy de ilginç, kimseye cevap vermez, sadece konu açar ve giderBiri Caddy nickli üyeye magazin sayfasında fırça atmış.
Tarkan evlendi haberinde
Geçen de aynı konuyu açtın hava durumu konularında bi ısıncak bi yağmur var diyor sen dalgamı geçiyosun bizle demiş
Önceden de böylemiydi bilmiyorum ama son zamanlarda millet kimse yok diye abuk sabuk şeyler yazıyor.Konu sahiplerine yazık yav.
Bencede orda sürekli olabilecek bir moderatör şart..
Caddy de ilginç, kimseye cevap vermez, sadece konu açar ve gider
Dün şu 2. üyelik konusunda da kazen e atar yapanlar olmuş, nereden uyduruyorsunuz, hatta siz Allahmısınız gibi absürt atarlar
İpini koparan konu açıyorYok yav böyle değildi. Daha konuyu biz okuyamadan kapanırdı. Kaç konum taşındı benim öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?