Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Okudum millet atmışta atmış.
Herkes din alimi kesilmiş maşallah

Nereye gidiyon? Beni de götür

in vino veritas o konu sabah benim de dikkatimi çekti muneden korkuma bir şey söylemedim. Sendeki bu möthiş cesaret tatilden mi geliyor?

Bizi bu hale getiren Mars mı yani?
Evet mars :))
Mars 17 nisandan beri geri gidiyormuş, yani mehter takımı gibiyiz, 2 ileri bir geri :)
Birde bu mars ileri gittiğinde şiddet savaş çıkıyormuş..
Geri gittiğinde hayatımızda gel gitler oluşturuyormuş, mesela para sıkıntıları, aile ile ilgili sıkıntılar vs..
Bu marsa bi sabit dursa da rahatlasak

Bende tüm bu sıkıntılar hep beraber var. Sebebi Mars demek ki

in vino veritas o konu sabah benim de dikkatimi çekti muneden korkuma bir şey söylemedim. Sendeki bu möthiş cesaret tatilden mi geliyor?

Yemişim banını. Gider bir hafta takılır gelirim mesele değil. Gına geldi fetvacılardan. Aynı şekilde tüü rezil namussuzlardan da. Sizin de dikkatinizi çekmiyor mu bdv'deki başıboşluk? Bir bana mı batıyor?

Sırf böyle konularda tetikte bekleyenler var.Bakıyorum hemen ön saflarda yerlerini alıyorlar

Fetva alarmı kurmuşlar, her konuda alarm çalınca atlıyorlar. Çok sinirlendim.

Biri Caddy nickli üyeye magazin sayfasında fırça atmış.
Tarkan evlendi haberinde
Geçen de aynı konuyu açtın hava durumu konularında bi ısıncak bi yağmur var diyor sen dalgamı geçiyosun bizle demiş

Dini konuda polemiğe girmiş bdv de

Çok gereksiz olmuş be canım ya, zaten o konuyu kafasına takan adam, gider müftülüğe sorar eşiyle birlikte emin olmak için. İki parça yazıyla nasıl bilinsin ki buradan, bi ton hali durumu var o işlerin kolay mı öyle. Gördüm konuyu sabah ama açıkçası tenezzül edip yazmadım bile, çünkü, temelini bilmeden konuştuğundan emin insanlar var ve o tür insanlara laf anlatmak imkansıza yakındır. Zaten girişte konuyu saptırmış biri, şaka gibi...

Amaan neyse, tatile çıkıcan nasılsa :))
Gerçi zannetmiyorum banlanacağın bi şey de göremedim ben.

Önceden de böylemiydi bilmiyorum ama son zamanlarda millet kimse yok diye abuk sabuk şeyler yazıyor.Konu sahiplerine yazık yav.
Bencede orda sürekli olabilecek bir moderatör şart..

Son mesajları görmedin mi? Kadın resmen sataştı.
Brunella hıdrellez konusunda dadanan manyak.

Biri Caddy nickli üyeye magazin sayfasında fırça atmış.
Tarkan evlendi haberinde
Geçen de aynı konuyu açtın hava durumu konularında bi ısıncak bi yağmur var diyor sen dalgamı geçiyosun bizle demiş
Caddy de ilginç, kimseye cevap vermez, sadece konu açar ve gider
Dün şu 2. üyelik konusunda da kazen e atar yapanlar olmuş, nereden uyduruyorsunuz, hatta siz Allahmısınız gibi absürt atarlar

Önceden de böylemiydi bilmiyorum ama son zamanlarda millet kimse yok diye abuk sabuk şeyler yazıyor.Konu sahiplerine yazık yav.
Bencede orda sürekli olabilecek bir moderatör şart..

Yok yav böyle değildi. Daha konuyu biz okuyamadan kapanırdı. Kaç konum taşındı benim öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…