Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Cıks diilim :))

Yok be ben öbür hocayı dediydim
Aman kimse benle ilgilenmiyor. (((((

Benim dua becerim "allahım sen konuyu biliyosun amin" seviyesinde ama çoooook iyi geçer umarım tantiş. Profesörün karşısında gerim gerim gerinecek kadar yüksek kocamaaaan notlar alırsın umarım bebegim
Ayy inşallah. Birinci vizem çok iyi değildi ama bu güzel geçse bari.

S shot kalbinin büyüklüğüyle başka organların bağlantısı var mı?

Teker teker gelin!
Yaklaşırken anlamadın mı öpüceğini

Eee sonra ne oldii sonraa sonraa
Ya öyle doğrudan yaklaşmadı tabii. Zaten mekan gürültülü ve kalabalık olduğu için dip dibe oturuyorduk, ben yine konuşmak için yaklaşıyor sandım
Sonra işte öptü beni falan filan

Canım daha baştan "cefalara, nazlara, sazlara, sözlere eyvallah" deme bence
Ya doğal oldu, hani irrite olmadım. Gecenin kalan kısmı da güzel geçti, heyecanlı geçti ama geceyi başka yerde noktalama konusuna girmesiyle fısss diye söndü her şey. Ben doğal olarak hayır dedim. O ana kadar olanlar da hoş bir hatıra olarak kaldı :)

6 bitiyor. Yarın ikinci doz tetanos vurulacak, öbür gün rutin kontrol... Ay... Sıkıntılar geldi
Ayy o iğne çok moktan. Kolum felç gibi olmuştu. Çok ağrımıştı. İğneden çok korkuyorum:/ çok kasmışım kendimi.
Zaten nasıl normal doğurdum hala şaşkınım.

Falan filan

Ayy o iğne çok moktan. Kolum felç gibi olmuştu. Çok ağrımıştı. İğneden çok korkuyorum:/ çok kasmışım kendimi.
Zaten nasıl normal doğurdum hala şaşkınım.

Yok be onun iğnesinden değil, aşı yakıyor ondan öyle.
Kasarsan zaten ağrımayacağı varsa da ağrır

Tetanosu geçen sene filan vuruldumdu 3 doz kuduzla beraber, içimde bitmek tükenmek bilmeyen o hayvan sevgisinden hep bunlar

Ya öyle doğrudan yaklaşmadı tabii. Zaten mekan gürültülü ve kalabalık olduğu için dip dibe oturuyorduk, ben yine konuşmak için yaklaşıyor sandım
Sonra işte öptü beni falan filan

Tokadı basaydın şöyle bol kulak çınlamalı

S shot konular ile alakasız bir soru sormak istiyorum:
Mesela bazılarımızın örnek ben , Nameaver, Tantanis gibi profil fotolarına tıklayınca kaç dk önce girdiğimiz ve ne konuya baktığımız görünüyor, ama seninki görünmüyor, hayalet gibi :)) Bunu nasıl yaptın ? Gizlilik ayarlarına bakıyorum yapamadım ben..

Sen hemen videoyla geliyorsun diye şeeyapmışlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…