Sınavın inşallah çok ama çok iyi geçsinOrtamı azıcık uhrevi bir havaya sokun da dua edin bana lütfen. Sınavım var 5te.
Kıyamam yakaç aylık oldun hamiişş
Cıks diilim :))Ciddimisin ?
Aman kimse benle ilgilenmiyor.Yok be ben öbür hocayı dediydim
Ayy inşallah. Birinci vizem çok iyi değildi ama bu güzel geçse bari.Benim dua becerim "allahım sen konuyu biliyosun amin" seviyesinde ama çoooook iyi geçer umarım tantiş. Profesörün karşısında gerim gerim gerinecek kadar yüksek kocamaaaan notlar alırsın umarım bebegim
Amin amin aminSınavın inşallah çok ama çok iyi geçsin
Gönlünden ne geçiyorsa o olsun
Ya öyle doğrudan yaklaşmadı tabii. Zaten mekan gürültülü ve kalabalık olduğu için dip dibe oturuyorduk, ben yine konuşmak için yaklaşıyor sandımYaklaşırken anlamadın mı öpüceğini
Eee sonra ne oldii sonraa sonraa
Canım daha baştan "cefalara, nazlara, sazlara, sözlere eyvallah" deme benceBen de yazarken şapşal şapşal sırıtıyorum sorma.Çocugu anlatırken Sezen Aksu çalıyo sanki kulaklarımda "Aman bize nasip olur insallah Boyuna da posuna da bin maşallah. Senden gelecek cefalara nazlara sözlere sazlara eyvallah" (bak bu sarkıyı da dizilerde kullana kullana çakmıslar kafama. Hayır cok güzel sarkı ama eskiden olsa bu gelmezdi aklıma)
Yalnız seninki hız sınırını baya bi aşmış eltişim, çevirmeye yakalanır ceza yazarlar
Aslında bakarsan bu ani öpüşmeler tam Hollywood romantizmi.Bi türlü söze dökülemeyen cinsel ve duygusal gerilimde patlama noktası. Ya da zaman, mekan, atmosfer, doğru an işlerinden zerre anlamayan bi hıyarın aceleciligi. Nereden baktıgına bağlı yani.
Önemli olan sen ne hissettin o an?
Bana sanki sen daha işin başında olayın büyüsündeyken o biraz damdan düşer gibi girmiş konuya sen de romantik mi oldu öküzlük mü oldu arada kalmışsın gibi geldi. Bilmem tutturabildim mi
Ayy o iğne çok moktan. Kolum felç gibi olmuştu. Çok ağrımıştı. İğneden çok korkuyorum:/ çok kasmışım kendimi.6 bitiyor. Yarın ikinci doz tetanos vurulacak, öbür gün rutin kontrol... Ay... Sıkıntılar geldi
Kalp büyük olup fazla kan pompalarsa...
Teker teker gelin!
Ya öyle doğrudan yaklaşmadı tabii. Zaten mekan gürültülü ve kalabalık olduğu için dip dibe oturuyorduk, ben yine konuşmak için yaklaşıyor sandım
Sonra işte öptü beni falan filan
Canım daha baştan "cefalara, nazlara, sazlara, sözlere eyvallah" deme bence
Ya doğal oldu, hani irrite olmadım. Gecenin kalan kısmı da güzel geçti, heyecanlı geçti ama geceyi başka yerde noktalama konusuna girmesiyle fısss diye söndü her şey. Ben doğal olarak hayır dedim. O ana kadar olanlar da hoş bir hatıra olarak kaldı :)
Hahah ayol o ortamda başka ne olabilirdiFalan filan
Ayy o iğne çok moktan. Kolum felç gibi olmuştu. Çok ağrımıştı. İğneden çok korkuyorum:/ çok kasmışım kendimi.
Zaten nasıl normal doğurdum hala şaşkınım.
Kalp büyük olup fazla kan pompalarsa...
Ahah yok ya, artık çerçeve değil resim arıyorum.
Ne zaman öpüşmeli sevişmeli konu olsa denas orda
Ya öyle doğrudan yaklaşmadı tabii. Zaten mekan gürültülü ve kalabalık olduğu için dip dibe oturuyorduk, ben yine konuşmak için yaklaşıyor sandım
Sonra işte öptü beni falan filan
Rüyamda çorba kategorisi yarışmasına giriyordum, dün artık Pinoli ve Name nasıl beynime işletmişseniz
ÜşeniyorumLütfen @ işaretini unutmayalım göremiyorum sonra kendimi.
Kompleks yapıyorum
O kadar öpüşmeler konuşuluyor da şuracığa bi etiket atamıyorsunuz değil mi?
Yazık yazık... Görürsünüz siz, sohbetin en tenha anında sevüşlü konular açacağım ve kimseyi etiketlemeyeceğim.
İki kelime ekşına muhtaç yaşıyoruz şurada karnımız burnumuzda, ayıptır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?