Sanki çakılı kaldınız mı orayaHahah ayol o ortamda başka ne olabilirdi
Ben eyvallah demiyorum şarkı diyoTeker teker gelin!
Ya öyle doğrudan yaklaşmadı tabii. Zaten mekan gürültülü ve kalabalık olduğu için dip dibe oturuyorduk, ben yine konuşmak için yaklaşıyor sandım
Sonra işte öptü beni falan filan
Canım daha baştan "cefalara, nazlara, sazlara, sözlere eyvallah" deme bence
Ya doğal oldu, hani irrite olmadım. Gecenin kalan kısmı da güzel geçti, heyecanlı geçti ama geceyi başka yerde noktalama konusuna girmesiyle fısss diye söndü her şey. Ben doğal olarak hayır dedim. O ana kadar olanlar da hoş bir hatıra olarak kaldı :)
S shot konular ile alakasız bir soru sormak istiyorum:
Mesela bazılarımızın örnek ben , Nameaver, Tantanis gibi profil fotolarına tıklayınca kaç dk önce girdiğimiz ve ne konuya baktığımız görünüyor, ama seninki görünmüyor, hayalet gibi :)) Bunu nasıl yaptın ? Gizlilik ayarlarına bakıyorum yapamadım ben..
Hayal gücünü kullan pinpin, sen yaratıcısındır bu konulardabaşka nereden öpecek ki?
Yok be onun iğnesinden değil, aşı yakıyor ondan öyle.
Kasarsan zaten ağrımayacağı varsa da ağrır
Tetanosu geçen sene filan vuruldumdu 3 doz kuduzla beraber, içimde bitmek tükenmek bilmeyen o hayvan sevgisinden hep bunlar
Yemin ederim aynısını sorcaktım
Bide tepemizde yeşil ışık yanıyor onların yanmıyo mesela
Üşeniyorum
Hayal gücünü kullan pinpin, sen yaratıcısındır bu konularda
pi yazıyorum çıkmıyor, pin yazıyorum görünmüyor, pino yazıyorum ancak 6. sıradaHee dünyaları yazarken üşünme @işareti koyarken üşen.
O da iyiymiş.
AhahaTokadı basaydın şöyle bol kulak çınlamalı
Yok be oradan evlere dağıldık. Mesele o işte, dağılmak istemiyorduSanki çakılı kaldınız mı orayaçıkıp gitmişsinizdir
Hem cafe de öpüşülür mü ne biçim örnek oluyorsun çocuklara gençlere
He yani, o gece tadında bıraksa görüşmeye devam etsek fena mı olurdu sankiBen eyvallah demiyorum şarkı diyoHem ortada naz yapacak biri varsa o da benim, cefalara sazlara sözlere eyvallah diyecek de o Der yani umarım, desin bence, çok istiyosa arada ben de derim
Sen de boşver eltişim, madem keyifle hatırlıyosun mesele yok önümüzdeki öpüşmelere öhöm maçlara bakıcaz artıkHayır dogal da gelişmiş aslında her şey güzel gidiyormus yani, son dakikada neyin pesindesin acaba Bay Libido, bi dur zamanı var de di mi? Bi akşam da Romeo ol yani.
İşin kötüsü bu şekilde kendimi hem fakir hem gurursuz hissediyorum
Gizlilik ayarlarından yapmıştım ben ama artık öyle bir seçenek görünmüyor evet, baktım şimdiS shot konular ile alakasız bir soru sormak istiyorum:
Mesela bazılarımızın örnek ben , Nameaver, Tantanis gibi profil fotolarına tıklayınca kaç dk önce girdiğimiz ve ne konuya baktığımız görünüyor, ama seninki görünmüyor, hayalet gibi :)) Bunu nasıl yaptın ? Gizlilik ayarlarına bakıyorum yapamadım ben..
Çok fenasın evlen artıkAhaha
Yok be oradan evlere dağıldık. Mesele o işte, dağılmak istemiyordu
Cafe değil ayol pub/bar işte. Çok da güzel örnek oldum muç muç
He yani, o gece tadında bıraksa görüşmeye devam etsek fena mı olurdu sanki
Yani rahatsız edici değildi bak hakkını yiyemem yine de.
Güzel gidiyordu, neyse en azından keyifli bir akşam geçirdim diye bakıyorum artık.
Ben hiç okumuyorum oralarıİşin kötüsü bu şekilde kendimi hem fakir hem gurursuz hissediyorum
Düşünsene +18 okurken son etkinliği fan fin fon konuları okurken de kalmış
Çok fenasın evlen artık
Sen hemen videoyla geliyorsun diye şeeyapmışlardır.
Tam bir BBG ya. Belki bi üyenin profilini kurcalıyorum, belki yaramazlık pesindeyim, belki fakir fakir yazamıyoruz bari okuyalım diye +18 de takılıyorum...İşin kötüsü bu şekilde kendimi hem fakir hem gurursuz hissediyorum
Düşünsene +18 okurken son etkinliği fan fin fon konuları okurken de kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?