Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben eyvallah demiyorum şarkı diyo Hem ortada naz yapacak biri varsa o da benim, cefalara sazlara sözlere eyvallah diyecek de o Der yani umarım, desin bence, çok istiyosa arada ben de derim

Sen de boşver eltişim, madem keyifle hatırlıyosun mesele yok önümüzdeki öpüşmelere öhöm maçlara bakıcaz artık Hayır dogal da gelişmiş aslında her şey güzel gidiyormus yani, son dakikada neyin pesindesin acaba Bay Libido, bi dur zamanı var de di mi? Bi akşam da Romeo ol yani.

Yemin ederim aynısını sorcaktım
Bide tepemizde yeşil ışık yanıyor onların yanmıyo mesela

Hee dünyaları yazarken üşünme @işareti koyarken üşen.
O da iyiymiş.
pi yazıyorum çıkmıyor, pin yazıyorum görünmüyor, pino yazıyorum ancak 6. sırada
pinoli yazıyorum anca çıkıyor, zaten biz bizeyiz, keşke etiketlemeden tam adını yazınca kimden bahsedildiğini bilsek
Şaka yapıyorum, haklısın aslında canım

Tokadı basaydın şöyle bol kulak çınlamalı
Ahaha

Sanki çakılı kaldınız mı oraya çıkıp gitmişsinizdir

Hem cafe de öpüşülür mü ne biçim örnek oluyorsun çocuklara gençlere
Yok be oradan evlere dağıldık. Mesele o işte, dağılmak istemiyordu
Cafe değil ayol pub/bar işte. Çok da güzel örnek oldum muç muç

He yani, o gece tadında bıraksa görüşmeye devam etsek fena mı olurdu sanki
Yani rahatsız edici değildi bak hakkını yiyemem yine de.

Güzel gidiyordu, neyse en azından keyifli bir akşam geçirdim diye bakıyorum artık.

Gizlilik ayarlarından yapmıştım ben ama artık öyle bir seçenek görünmüyor evet, baktım şimdi

Bilemedim nasıl yapacağınızı.

Çok fenasın evlen artık

İşin kötüsü bu şekilde kendimi hem fakir hem gurursuz hissediyorum
Düşünsene +18 okurken son etkinliği fan fin fon konuları okurken de kalmış
Tam bir BBG ya. Belki bi üyenin profilini kurcalıyorum, belki yaramazlık pesindeyim, belki fakir fakir yazamıyoruz bari okuyalım diye +18 de takılıyorum...

Neden herkes ogreniyo boyle seyleri arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…