Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ya karadut lekesi çıkar mı? Okulun bahçesinden topladım krem pantolonum leke olmuş.

Okulun wifisi bikeree.

Sen tirbiyili kızsın diye yok :)

Yorum yapmışsın ya ilk sayfada
Gelip haber de etmiyor köfte.
Bana da mı yok etiket aşk olsun

Gerçi okudun da noldu diyeceksin, haklısın Derdi çözemedim ben. Vajinasını begenmiyo desem degil, adam fantezi seviyesinde oturup seyretmeyi seviyo bi çesit fantezi uyuşmazlıgı desem o da degil, adapte olamadı desem 1 yıl diyo o da degil. Dert ne yani

Adam oturup seyredeyim demiyor, ilişki esnasında bari göreyim diyor.
Yok cinselliği ve vücudunu kabullenememe olayı bu bence Ladycim.

Okulun wifisi bikeree.
Zengin arkadaşlarına söyle baz istasyonu alsınlar sana, operatör kapatsınlar, okul wifi ı ne

Bu arada dut lekesi icin simdiden gecmis olsun ama geciyo. Dut erik kiraz ne varsa alıp çimlere yayıldıgımız bi gün öyle bi bluz pert etmistim ben. Anne becerisi lazım biraz, o naptı netti bluzu kurtardı.

Adam oturup seyredeyim demiyor, ilişki esnasında bari göreyim diyor.
Yok cinselliği ve vücudunu kabullenememe olayı bu bence Ladycim.
Kız cocuklarının yetistirilme bicimini düsünürsen büyük ihtimalle öyle. Başlık altında bile iğreeenç, çirkin, nesine bakacak bakmasın, utanmak güzel falan diyenler varken normal yani.

Üyenin biri açık açık sormus en son oral yapmasına izin vermiyor musunuz diye ama bakalım cevap verecek mi? Bana da sanki sorun oradan çıkmış gibi geldi ilk okudugumda.

Bi tane limitsiz faturalı hatta Tav olurdum ben baz istasyonuna gerek yok.

Eve gidince anneme havale edeyim o halde. Çıkmaz diye düşündüm nedense.

Ben onu soracaktım tepkilerden korktum. Büyük ihtimalle izin vermiyordur.

Ya da "Çıkalım artık şu yorganın altından, açalım ışıkları!" isyanı gibi bir şey de olabilir. Benim aklıma bu geldi şahsen.

Ya da "Çıkalım artık şu yorganın altından, açalım ışıkları!" isyanı gibi bir şey de olabilir. Benim aklıma bu geldi şahsen.
O da mantıklı.

Seks yapmak için olmazsa olmazlar gerekenler:
loş ışık, (o da iyi ihtimal göz gözü görmesin isteyen de var)
yorgan,
yatak odası,
akşam saatleri,
bir kadın bir erkek şeklinde oldugu için çogunlugun listesi bunun dışına çıkan her şey krize sebep oluyo.

Bende yorum yapçaktım ama nerde sevüşlü konu orda denas dediklerinden vazgeçtim. İçimde patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…