Neden bana etiket yok
Ilginc gelmemişti ki.Sen tirbiyili kızsın diye yok :)
Yorum yapmışsın ya ilk sayfada
Gelip haber de etmiyor köfte.
Tantişe bak tantişe.
Okulun wifisi bikeree.Tantişe bak tantişe.
Neden hep benim üzerimden dönüyo bu işler, niye ben cadı oluyorum diye ağlarsın ama sonra.
Biri şu pis fucker ın ay pardon fakirin wifi ını kessin lütfenİBB nin internetiyle gelmiş bize hava atıyo
Bana da mı yok etiket aşk olsunSen tirbiyili kızsın diye yok :)
Yorum yapmışsın ya ilk sayfada
Gelip haber de etmiyor köfte.
Bana da mı yok etiket aşk olsun
Gerçi okudun da noldu diyeceksin, haklısınDerdi çözemedim ben. Vajinasını begenmiyo desem degil, adam fantezi seviyesinde oturup seyretmeyi seviyo bi çesit fantezi uyuşmazlıgı desem o da degil, adapte olamadı desem 1 yıl diyo o da degil. Dert ne yani
Zengin arkadaşlarına söyle baz istasyonu alsınlar sana, operatör kapatsınlar, okul wifi ı neOkulun wifisi bikeree.
Kız cocuklarının yetistirilme bicimini düsünürsen büyük ihtimalle öyle. Başlık altında bile iğreeenç, çirkin, nesine bakacak bakmasın, utanmak güzel falan diyenler varken normal yani.Adam oturup seyredeyim demiyor, ilişki esnasında bari göreyim diyor.
Yok cinselliği ve vücudunu kabullenememe olayı bu bence Ladycim.
Bi tane limitsiz faturalı hatta Tav olurdum ben baz istasyonuna gerek yok.Zengin arkadaşlarına söyle baz istasyonu alsınlar sana, operatör kapatsınlar, okul wifi ı ne
Bu arada dut lekesi icin simdiden gecmis olsun ama geciyo. Dut erik kiraz ne varsa alıp çimlere yayıldıgımız bi gün öyle bi bluz pert etmistim ben. Anne becerisi lazım biraz, o naptı netti bluzu kurtardı.
Ben onu soracaktım tepkilerden korktum. Büyük ihtimalle izin vermiyordur.Kız cocuklarının yetistirilme bicimini düsünürsen büyük ihtimalle öyle. Başlık altında bile iğreeenç, çirkin, nesine bakacak bakmasın, utanmak güzel falan diyenler varken normal yani.
Üyenin biri açık açık sormus en son oral yapmasına izin vermiyor musunuz diye ama bakalım cevap verecek mi? Bana da sanki sorun oradan çıkmış gibi geldi ilk okudugumda.
Kız cocuklarının yetistirilme bicimini düsünürsen büyük ihtimalle öyle. Başlık altında bile iğreeenç, çirkin, nesine bakacak bakmasın, utanmak güzel falan diyenler varken normal yani.
Üyenin biri açık açık sormus en son oral yapmasına izin vermiyor musunuz diye ama bakalım cevap verecek mi? Bana da sanki sorun oradan çıkmış gibi geldi ilk okudugumda.
O da mantıklı.Ya da "Çıkalım artık şu yorganın altından, açalım ışıkları!" isyanı gibi bir şey de olabilir. Benim aklıma bu geldi şahsen.
Bende yorum yapçaktım ama nerde sevüşlü konu orda denas dediklerinden vazgeçtim. İçimde patladıO da mantıklı.
Seks yapmak için olmazsa olmazlar gerekenler:
loş ışık, (o da iyi ihtimal göz gözü görmesin isteyen de var)
yorgan,
yatak odası,
akşam saatleri,
bir kadın bir erkek şeklinde oldugu için çogunlugun listesi bunun dışına çıkan her şey krize sebep oluyo.
İmaj çalışmaları diyosun yani , biz seni hep sevüşken kadın olarak hatırlayacagız bebegim rahat rahat yap yorumlarınıBende yorum yapçaktım ama nerde sevüşlü konu orda denas dediklerinden vazgeçtim. İçimde patladı
Deme öyle yaİmaj çalışmaları diyosun yani , biz seni hep sevüşken kadın olarak hatırlayacagız bebegim rahat rahat yap yorumlarını
Bizi adamdan saymıyor musun chesshepiniz banlanmışsınız yine, diyorum benim dükkan niye boş
He ben de öyle bir şey yazacaktım da yazmadım.Ben onu soracaktım tepkilerden korktum. Büyük ihtimalle izin vermiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?