Yat uyu ozamanÇok uykum var
Siyasetteyim
Gelse artık açılmamıştır diye girmiyor heralde
Bana da koysana bi tane tavşan kanı. Ay ya da vazgeçtim kahve yapayım ben bariNapıyosunuz hatunlar? Nasıl keyifler?
Çay demledim ohş... 78 kilonun şerefine içeceğim
marilyn monroe hoş gelirsin ^_^
Afiyet olsun doğumdan sonra puf diye gider merak etme :)Napıyosunuz hatunlar? Nasıl keyifler?
Çay demledim ohş... 78 kilonun şerefine içeceğim
marilyn monroe hoş gelirsin ^_^
İçimizde İrlandalı yok da dışımızda var sanırım eltişimAz daha geyikte geyikten gidiyormuşuz yaiçimizde irlandalı mı var, biri bizi röntgenliyor mu neler oluyor ne diyelim kırıp gücendirdiysek affola çook da şey yapmayın bence
Ben 8 harfli hain tantandan süpheleniyorumİçimizde İrlandalı yok da dışımızda var sanırım eltişim
KİB. Sinsice gelip KİBledim seni.Ben 8 harfli hain tantandan süpheleniyorumyoksa bizim kızlar harbidir onlardan bi zarar gelmez.
Burada KİBlenecek biri varsa onu ben KİBlerim tantiş, biz bu işleri özetlerin kraliçesi, kuralların yılmaz savunucusu eltişimizden ögrendik. Gerekirse kendi kendimi de KİB lerim.
Evet kendini KİBleyen insanım ben. Dürüst insanlarız biz, 8 harfliler gibi değiliz.Burada KİBlenecek biri varsa onu ben KİBlerim tantiş, biz bu işleri özetlerin kraliçesi, kuralların yılmaz savunucusu eltişimizden ögrendik. Gerekirse kendi kendimi de KİB lerim.
Burada KİBlenecek biri varsa onu ben KİBlerim tantiş, biz bu işleri özetlerin kraliçesi, kuralların yılmaz savunucusu eltişimizden ögrendik. Gerekirse kendi kendimi de KİB lerim.
Allahım bu nasıl bir birbirini yıkama yağlama seansıdır. 5 harflilere dönesiniz inşallah.Evet kendini KİBleyen insanım ben. Dürüst insanlarız biz, 8 harfliler gibi değiliz.
Allahım bu nasıl bir birbirini yıkama yağlama seansıdır. 5 harflilere dönesiniz inşallah.
8 harflilerin neyini gördünEvet kendini KİBleyen insanım ben. Dürüst insanlarız biz, 8 harfliler gibi değiliz.
Yıkama yağlamaymış kuru iftira. Allah 8 harflilerin şerrinden korusun, aramıza nifak tohumu ekmek isteyen kem gözlü hukukculardan sakınsın bizi yareppim amiiinAllahım bu nasıl bir birbirini yıkama yağlama seansıdır. 5 harflilere dönesiniz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?