Ne hanımı ben irkekim bilmiyor musunBi denas hanım olsun bi ladyamore hanım olsun
Haber vermeye tenezzül bile etmemişler
Enee Çanakkale'yemi gitcenah keşke . 2-3 hafta sonra bende hava yapacam görürsün. Çanakkale mis denizinden!!!
Yok anneannemin evi var orda yaşıyorlar. Çardak kasabası. Çanakkaleye varmadan. Ekip biçiyorlar sokakta ne kadar kedi varsa besliyorlar 15-20 tane kedi olmuş onlarla yaşıyorlar . Deniz kenarı :) lapseki var ilerde beach . Orda denize giriyoruz:) çanakkale biraz uzak kalıyor.Enee Çanakkale'yemi gitcen
Aynalı çarşıyıda gez :)
Enee Çanakkale'yemi gitcen
Aynalı çarşıyıda gez :)
Yok anneannemin evi var orda yaşıyorlar. Çardak kasabası. Çanakkaleye varmadan. Ekip biçiyorlar sokakta ne kadar kedi varsa besliyorlar 15-20 tane kedi olmuş onlarla yaşıyorlar . Deniz kenarı :) lapseki var ilerde beach . Orda denize giriyoruz:) çanakkale biraz uzak kalıyor.
Seni terbiyeye davet ediyorum. Burda büyüklerimiz varken bu enteresan espriler de ne oluyor?tantanis İtalya'dan sana bunu getireceğim kuzum, ister misin?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...aFKe4XGXctXBm5BYVZxRD03grwFTRIyNOWUqHcAAKfc1g
Hoşgeldinn. Sepi de gönderdik yokluğunda.Günaydınlar....
Nabersiniz, naptınız yokluğumda :)
Ben bu ara biraz yoğunum, sık sık görünemeyebilirim
Adamlar yapmış, ben mi yaptım?Seni terbiyeye davet ediyorum. Burda büyüklerimiz varken bu enteresan espriler de ne oluyor?
Ne ayıp.tantanis İtalya'dan sana bunu getireceğim kuzum, ister misin?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...aFKe4XGXctXBm5BYVZxRD03grwFTRIyNOWUqHcAAKfc1g
Hoşgeldin yeavrum.Günaydınlar....
HoşgeldinnnGünaydınlar....
Gel-git olayları diyorsun. Hımmm ..Hoşgeldinnn
Bu ara gelen giden sirkülasyonu fazlaydı
Sen ye.Adamlar yapmış, ben mi yaptım?
İstersin diye düşündüm, değişik olur
Senin kocan nerde? Bu ara ilgisiz bırakıyor seni anlaşılan.Gel-git olayları diyorsun. Hımmm ..
Hımmm derkenGel-git olayları diyorsun. Hımmm ..
Yoek yaSenin kocan nerde? Bu ara ilgisiz bırakıyor seni anlaşılan.
Hööömmmm olsun senin için.Hımmm derken
Tabi canımmmmYoek yaname ye gıcıklık olsun diye
Adamlar nimetle şaka yapmış denasNe ayıp.
Sen ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?