Düşünsene havalimanında benim valizden paket paket çıkıyorTüh be yemedi.
Ben ihbar ederim seni. Baksınlar da bi rezil ol.
Takibe alırlar seni. Ahlak polisi kapını çalar her gece.Düşünsene havalimanında benim valizden paket paket çıkıyor
Düşünsene havalimanında benim valizden paket paket çıkıyor
Aç sen ilk yorum benden sözAhahah
Ben çocuk sevmem ki. Daha önce başka başlıklarda da yazdım, ileride de çocuk pek istemiyorum.
Ahaha başlık açayım BDVye, hamile kalmış mıyımdır diye
Ben yokum yanında ondandırNe sıkıcı birgün
Olsan bi çay demler içerdikBen yokum yanında ondandır
Hakkaten iyi olurdu denize karşıOlsan bi çay demler içerdik
KısmetHakkaten iyi olurdu denize karşıbide sigaramı yakardım mis .
Hemşire üşenmeyelimde sarma sarıp buzluğa dolduralım bariNe sıkıcı birgün
Olsan bi çay demler içerdik
Bana gelin, dün çok güzel çaylar aldım, bildiğimiz çayHakkaten iyi olurdu denize karşıbide sigaramı yakardım mis .
Kolumu kaldırmaya dermanım yok hemşireHemşire üşenmeyelimde sarma sarıp buzluğa dolduralım bari
Yakın olsaydık kurtuluşun yoktuBana gelin, dün çok güzel çaylar aldım, bildiğimiz çay
Size kurabiye börek pasta kısır falan yapıyım
Valla bu gün bendede miskinlik var, ama bi gayret evi süpürüp sildimKolumu kaldırmaya dermanım yok hemşire
Yakın olsaydık kurtuluşun yoktu
Utan utan kv 125 tl lik yaprak almış yıkamış paklamış sarıp sarıp atacakmış buzluğa. Ah ah bu tembel kadınlarrrr..Kolumu kaldırmaya dermanım yok hemşire
Yakın olsaydık kurtuluşun yoktu
Keşke.. Uyuyordum rüyamda sosisli börek gördüm. Öyle yiyordum ki ayhhh diye ses kızım uyandırdıBana gelin, dün çok güzel çaylar aldım, bildiğimiz çay
Size kurabiye börek pasta kısır falan yapıyım
Ben de bu hafta sonu üşenmezsem 3-5 kg yaprak alıp onu şoklayıp, konserve kavanozlarına tepicem, salamur sevmiyorum, o şekil yarım kg kavanozdan aç hemen sar çok nefis oluyor, sanki yaprak hemen haşlanmışta sarmaya hazır gibi oluyor..Utan utan kv 125 tl lik yaprak almış yıkamış paklamış sarıp sarıp atacakmış buzluğa. Ah ah bu tembel kadınlarrrr..
Ben hiç anlamamBen de bu hafta sonu üşenmezsem 3-5 kg yaprak alıp onu şoklayıp, konserve kavanozuna tepicem, salamur sevmiyorum, o şekil yarım kg kavanozdan aç hemen sar çok nefis oluyor, sanki yaprak hemen haşlanmışta sarmaya hazır gibi oluyor..
Yaprağı haşlamaz meselaBen de bu hafta sonu üşenmezsem 3-5 kg yaprak alıp onu şoklayıp, konserve kavanozlarına tepicem, salamur sevmiyorum, o şekil yarım kg kavanozdan aç hemen sar çok nefis oluyor, sanki yaprak hemen haşlanmışta sarmaya hazır gibi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?