Afiyet ossunTabi canımmmm
Bizde yedik
Ne ayıp ama ya. Almada yemedeAdamlar nimetle şaka yapmış denas
Birkaç paket alıp arkadaşlarıma vereceğim
Hoşuna gider sanmıştım
Yok ya benim deliler sipariş verip istediNe ayıp ama ya. Almada yemedesalçalı yapsam ben hayatta yiyemem onu
Nasıl arkadaşların var öyleYok ya benim deliler sipariş verip istedi
Misafirlerime çıkarırmışım. "Ay İtalya'dan makarna getirdim, hadi size onu yapayım".
Sonuç...
Haha bence asıl
He öyle benimkiler. Çocuk sahibi olmak hiç değiştirmedi hatunlarıNasıl arkadaşların var öyle
Onu üzerinde yazmasa anlamazdım ben ama..
Aman aman öldüm yandım bittim makarnana.Haha bence asıltantanis 'in içi gitti de belli edemiyor
He öyle benimkiler. Çocuk sahibi olmak hiç değiştirmedi hatunları
Çocuğa mı? Ben almayayım sağolHaha
Arkadaşların çocukluimren azcık
O anca ayıplı makarna yemeyi düşünsün. Kim çocuk yapacak bunla?Haha
Arkadaşların çocukluimren azcık
Önemli olan makarnası değil, şekliAman aman öldüm yandım bittim makarnana.Seksli şeylerle ilgilenmiyorum ben.
Yahu ben çocuk yapmak istemiyorum ki biri benimle yapmak istesinO anca ayıplı makarna yemeyi düşünsün. Kim çocuk yapacak bunla?
Shot o makarnayı birlikte yiyip deli sacması fantaziler yapacak adam vardı da ben mi almadım? Ne diyorsun yav. Illa konuşturacak tövbe.Önemli olan makarnası değil, şekli
Daha dün duvara tırmanıyordun, naptın da ilgin geçti bir anda acaba
Hii istemem yan cebime koy.Yahu ben çocuk yapmak istemiyorum ki biri benimle yapmak istesin
Aman sende.Çocuğa mı? Ben almayayım sağol
Kimse yapmaz gööööya oda istemiyormuş yapmakO anca ayıplı makarna yemeyi düşünsün. Kim çocuk yapacak bunla?
AhahahShot o makarnayı birlikte yiyip deli sacması fantaziler yapacak adam vardı da ben mi almadım? Ne diyorsun yav. Illa konuşturacak tövbe.
Hii istemem yan cebime koy.
Ben çocuk sevmem ki. Daha önce başka başlıklarda da yazdım, ileride de çocuk pek istemiyorum.Kimse yapmaz gööööya oda istemiyormuş yapmak
Ahaha başlık açayım BDVye, hamile kalmış mıyımdır diyeAman sende.
O makarnayı yiyince midenden yumurtalıklarına geçiyormuş küçük çükübikler.çocuğun olurmuş öyle diyolla uzak dur.
Ahahah bunu yapsana shot. Aç o başlığı eğlenelim. Ama gündüz 12 gibi aç ki Mune sitede olmasınAhahah
Ben çocuk sevmem ki. Daha önce başka başlıklarda da yazdım, ileride de çocuk pek istemiyorum.
Ahaha başlık açayım BDVye, hamile kalmış mıyımdır diye
He oldu, banlatacak beni çakal.Ahahah bunu yapsana shot. Aç o başlığı eğlenelim. Ama gündüz 12 gibi aç ki Mune sitede olmasın
Tüh be yemedi.He oldu, banlatacak beni çakal.
Yalnız ben arkadaşlarıma hem bizimkilere 6-7 paket alacağım sanırım, umarım Türkiye'ye girişte valizi açtırıp bakmazlar, rezillik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?