Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Önemli olan makarnası değil, şekli
Daha dün duvara tırmanıyordun, naptın da ilgin geçti bir anda acaba
Shot o makarnayı birlikte yiyip deli sacması fantaziler yapacak adam vardı da ben mi almadım? Ne diyorsun yav. Illa konuşturacak tövbe.

Shot o makarnayı birlikte yiyip deli sacması fantaziler yapacak adam vardı da ben mi almadım? Ne diyorsun yav. Illa konuşturacak tövbe.
Ahahah

Hii istemem yan cebime koy.
Kimse yapmaz gööööya oda istemiyormuş yapmak
Ben çocuk sevmem ki. Daha önce başka başlıklarda da yazdım, ileride de çocuk pek istemiyorum.

Aman sende.
O makarnayı yiyince midenden yumurtalıklarına geçiyormuş küçük çükübikler.çocuğun olurmuş öyle diyolla uzak dur.
Ahaha başlık açayım BDVye, hamile kalmış mıyımdır diye

Ahahah

Ben çocuk sevmem ki. Daha önce başka başlıklarda da yazdım, ileride de çocuk pek istemiyorum.

Ahaha başlık açayım BDVye, hamile kalmış mıyımdır diye
Ahahah bunu yapsana shot. Aç o başlığı eğlenelim. Ama gündüz 12 gibi aç ki Mune sitede olmasın

Ahahah bunu yapsana shot. Aç o başlığı eğlenelim. Ama gündüz 12 gibi aç ki Mune sitede olmasın
He oldu, banlatacak beni çakal.
Yalnız ben arkadaşlarıma hem bizimkilere 6-7 paket alacağım sanırım, umarım Türkiye'ye girişte valizi açtırıp bakmazlar, rezillik olur

He oldu, banlatacak beni çakal.
Yalnız ben arkadaşlarıma hem bizimkilere 6-7 paket alacağım sanırım, umarım Türkiye'ye girişte valizi açtırıp bakmazlar, rezillik olur
Tüh be yemedi.

Ben ihbar ederim seni. Baksınlar da bi rezil ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…