Utan utan kv 125 tl lik yaprak almış yıkamış paklamış sarıp sarıp atacakmış buzluğa. Ah ah bu tembel kadınlarrrr..
Ben hiç anlamamkv doldurur iple bağlar nefis olur çözdürüp düdüklüde pişirir. 10 buzdolabı poşeti falan yapar. Geri yaprağı bidona kaldırır. Sonra sarmak için. Benim sardığımı beğenmez topaç yapıyormuşum
Benim yöntem daha pratik bence..Yaprağı haşlamaz mesela
Şanslı hemşireBu da kvnin yaptığıyla gelmiş burda hava atıyor
Benim yaprağım yerinden geliyor bebişim
tantanis İtalya'dan sana bunu getireceğim kuzum, ister misin?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...aFKe4XGXctXBm5BYVZxRD03grwFTRIyNOWUqHcAAKfc1g
Aynen öyle geliyor canımŞanslı hemşire
Kesin salamur yapılmış geliyordur birde sana
Bat ı kayın valide yapar.. Ben hiç yapmadım ama çok yedim :))Aynen öyle geliyor canım
Gelen bitene kadar tekrar tazesi geliyor.
Ben bide yaprağı çok kullanıyorum
Bat bilirmisin ?
Onu çok severim yaprakla hele
Makarna var, yen mi?
Bu rafting yaptıktan sonra güveçte yaprağa sarılmış alabalık ikram ediyorlarBat ı kayın valide yapar.. Ben hiç yapmadım ama çok yedim :))
Yaprağı bende çok kullanırım, sadece sarma yada etli değil, mesela sardalya balığını yaprağa sararak ızgarasınıda yaparım..
Şimdi şanslıyım ki yaprak memleketlerinden birine düştüm
Buralarda mandralarda satılanlarda güzel salamur olarak ama benimki alışkanlık kavanozlamak
Hayatta cesaret edemeyeceğim şey rafting dir, ama bungee jumping yap deseler kabul ederimBu rafting yaptıktan sonra güveçte yaprağa sarılmış alabalık ikram ediyorlar
Olsada yesek
Hakkaten iyi olurdu denize karşıbide sigaramı yakardım mis .
Aa bat yemiştim ben de. Sevmiştim yediğimde ama yaprakların kralı etli yaprak sarmasıdır.Bat ı kayın valide yapar.. Ben hiç yapmadım ama çok yedim :))
Yaprağı bende çok kullanırım, sadece sarma yada etli değil, mesela sardalya balığını yaprağa sararak ızgarasınıda yaparım..
Şimdi şanslıyım ki yaprak memleketlerinden birine düştüm
Buralarda mandralarda satılanlarda güzel salamur olarak ama benimki alışkanlık kavanozlamak
Ayıptır söylemesi çok güzel yaparım etli yaprak sarmayıAa bat yemiştim ben de. Sevmiştim yediğimde ama yaprakların kralı etli yaprak sarmasıdır.
Valla onu ben de güzel yapıyorum.Ayıptır söylemesi çok güzel yaparım etli yaprak sarmayı
Farklı sunumları seviyoruz KK olarak, kesinlikle yapmalısın ama ban konusuna garanti veremem
Hahahaha yapayım mı öyle bir şey gerçekten?
Sonuçta makarna yani. Güzel de bir sos yaparım.
Banlanır mıyım ki?
Yaparsan oyum sana
Hahahaha yapayım mı öyle bir şey gerçekten?
Sonuçta makarna yani. Güzel de bir sos yaparım.
Banlanır mıyım ki?
Tencerenin dibine kaburga koymanı tavsiye ederim, ama normal sarınca ve güzel tereyağlı sosu ile pişinceValla onu ben de güzel yapıyorum.
Alıyorum önüme yaprağı, kıymayı, oturuyorum. Dizi izlerken sarıyorum.
Yalnız 10 sarıyorsam 1ini daha tencereye girmeden atıyorum ağzıma, öyle bir sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?