Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ya bak beni gaza getirmeyin
Hayır banı da göze alırım eğer 5 gün-1 hafta sürerse.
Çok epik olur bence Bence banlanırım, başlık da silinir. Forumda da iyice adım çıkar

Ben kampanya düzenlerim shot.
Gerekirse konuyu Avrupa İnsan hakları Mahkemesine taşırım.

Öpüüm barışalım

Tefe koyarlar beni name, taşlarlar. Nimetle neler yapıyorsunuz diye.
Ama buraya bir fotoğraf koyarım artık
Yahu yapacaksın. Hiç seslenmiceksin. Bizde bakıp bakıp eğlenecez. Sonra benzeten olursa aa olur mı öyle şey ne kadar için fesat diceksin.biz daha çok eğleneceğuk

O değilde bdv de kocaya süprizler için kırmızı gecelik falan deniliyorya denk gelirsek makarna pisir diyelim
Yalnız koca alınganlık edebilir, minik makarna kadarmı demek istiyorsun diye
"Ona küçük sürprizler yap" gibi, "ona küçük makarnalar yap"
Yahu bu ülkede koç yumurtasından meze yapılıyor
O olur ama benim makarnalarıma patlar iş Valla almazlar bir daha foruma.

Ben kampanya düzenlerim shot.
Gerekirse konuyu Avrupa İnsan hakları Mahkemesine taşırım.
Hahah düşünsene, başlık açıyorum "Shot'tan İtalyan Makarnası, xxx sponsorluğunda"
Millet bir açıyor başlığı, karşılarında benim makarna

Her zamanki gibi 2'ye ayrılırız.
Ayıplayanlar ve takdir edenler.
Bence 2ye ayrılmazsınız. 1,75 - 0,25'e ayrılırsınız. Takdir eden 0,25 de siz olursunuz zaten

Yahu yapacaksın. Hiç seslenmiceksin. Bizde bakıp bakıp eğlenecez. Sonra benzeten olursa aa olur mı öyle şey ne kadar için fesat diceksin.biz daha çok eğleneceğuk
Ahaha denas yaa. Off valla unutulmaz öyle bir şey

Bence 2ye ayrılmazsınız. 1,75 - 0,25'e ayrılırsınız. Takdir eden 0,25 de siz olursunuz zaten

Ahaha denas yaa. Off valla unutulmaz öyle bir şey
Valla yap. Birdahakine makarnalara verelim kategori açılsın diye. Başlık afilli olsun. bilmem ne soslu italyan makarnası ay süper olur. Sen yapmazsan ben yaparım italyadan dönünce kargoyla yolla bana

Valla yap. Birdahakine makarnalara verelim kategori açılsın diye. Başlık afilli olsun. bilmem ne soslu italyan makarnası ay süper olur. Sen yapmazsan ben yaparım italyadan dönünce kargoyla yolla bana
Başlık pesto soslu penne (kalem) makarna olur.. Penne ne onu anlayana kadar iş işten geçer
(Yani dolaylı olarak pen kısmına kadar doğru açılım olur )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…