Ya bak beni gaza getirmeyin
Hayır banı da göze alırım eğer 5 gün-1 hafta sürerse.
Çok epik olur benceBence banlanırım, başlık da silinir. Forumda da iyice adım çıkar
Seninle birdaha konuşmıcam.
Ne güzel. Hamarat hatun.. Ben etli seviyorum onuda topaç yapınca birşey olmuyor:)
Çay da içilir herşey de harareti alır hem hehehehbende diyorum ilk okuduğumda sigarama neden laf attı
Seninle de bir daha konuşmıcam.
Tefe koyarlar beni name, taşlarlar. Nimetle neler yapıyorsunuz diye.
Ama buraya bir fotoğraf koyarım artık
Yahu yapacaksın. Hiç seslenmiceksin. Bizde bakıp bakıp eğlenecez. Sonra benzeten olursa aa olur mı öyle şey ne kadar için fesat diceksin.biz daha çok eğleneceğukTefe koyarlar beni name, taşlarlar. Nimetle neler yapıyorsunuz diye.
Ama buraya bir fotoğraf koyarım artık
O değilde bdv de kocaya süprizler için kırmızı gecelik falan deniliyorya denk gelirsek makarna pisir diyelim
O değilde bdv de kocaya süprizler için kırmızı gecelik falan deniliyorya denk gelirsek makarna pisir diyelim
"Ona küçük sürprizler yap" gibi, "ona küçük makarnalar yap"Yalnız koca alınganlık edebilir, minik makarna kadarmı demek istiyorsun diye
O olur ama benim makarnalarıma patlar işYahu bu ülkede koç yumurtasından meze yapılıyor
Hahah düşünsene, başlık açıyorum "Shot'tan İtalyan Makarnası, xxx sponsorluğunda"Ben kampanya düzenlerim shot.
Gerekirse konuyu Avrupa İnsan hakları Mahkemesine taşırım.
Bence 2ye ayrılmazsınız. 1,75 - 0,25'e ayrılırsınız. Takdir eden 0,25 de siz olursunuz zatenHer zamanki gibi 2'ye ayrılırız.
Ayıplayanlar ve takdir edenler.
Ahaha denas yaa. Off valla unutulmaz öyle bir şeyYahu yapacaksın. Hiç seslenmiceksin. Bizde bakıp bakıp eğlenecez. Sonra benzeten olursa aa olur mı öyle şey ne kadar için fesat diceksin.biz daha çok eğleneceğuk
Valla yap. Birdahakine makarnalara verelim kategori açılsın diye. Başlık afilli olsun.Bence 2ye ayrılmazsınız. 1,75 - 0,25'e ayrılırsınız. Takdir eden 0,25 de siz olursunuz zaten
Ahaha denas yaa. Off valla unutulmaz öyle bir şey
Hahaha shot sponsorluğunda diye mi açacaksınValla yap. Birdahakine makarnalara verelim kategori açılsın diye. Başlık afilli olsun.bilmem ne soslu italyan makarnası ay süper olur. Sen yapmazsan ben yaparım italyadan dönünce kargoyla yolla bana
Yok konu açınca etiketlerim shotçum italyadan yollamış sağolsun diyeHahaha shot sponsorluğunda diye mi açacaksın
Başlık pesto soslu penne (kalem) makarna olur.. Penne ne onu anlayana kadar iş işten geçerValla yap. Birdahakine makarnalara verelim kategori açılsın diye. Başlık afilli olsun.bilmem ne soslu italyan makarnası ay süper olur. Sen yapmazsan ben yaparım italyadan dönünce kargoyla yolla bana
Off ya çok güldüm gerçekten kızlar.Yok konu açınca etiketlerim shotçum italyadan yollamış sağolsun diye
Çok değişik olurOff ya çok güldüm gerçekten kızlar.
Acaba cidden yapsam nolur.
Yahu ne olacak. Ama işte nimetle dalga olduğundan hoş değil tabiki.Off ya çok güldüm gerçekten kızlar.
Acaba cidden yapsam nolur.
Çok fenasın çokBaşlık pesto soslu penne (kalem) makarna olur.. Penne ne onu anlayana kadar iş işten geçer
(Yani dolaylı olarak pen kısmına kadar doğru açılım olur)
Çok değişik olur
Neyse ben sadece burada sizinle paylaşırım artıkYahu ne olacak. Ama işte nimetle dalga olduğundan hoş değil tabiki.
Yahu nimetle dalga geçen oy verenler olmazki.. O makarnayı İtalyanlar yapmışYahu ne olacak. Ama işte nimetle dalga olduğundan hoş değil tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?