Hayır olmadı. Dosya yükle dicen otomatik seçip oluyor zaten:/Oldu galiba bakın bi. Ay başkası görmesin rezil olmıyım. Teknoloji özrüm burda da çalışmasın lütfen. Amin.
Olmuş ben gördümAlbüm yaptım. Olmamış mı?
E ben görüyorum amaHayır olmadı. Dosya yükle dicen otomatik seçip oluyor zaten:/
Olmuş olmuş yorumu düzenledim :)Albüm yaptım. Olmamış mı?
İlk defa üzülerek ve süzülerek sana katılıyorumOlmuş ben gördüm
Siyah bence kesinlikle olmaz. Mevcut saç rengin süper.
Nine sin işte !İlk defa üzülerek ve süzülerek sana katılıyorum
Heveslenmiştim.Olmuş ben gördüm
Siyah bence kesinlikle olmaz. Mevcut saç rengin süper.
Nine sin işte !
Tanti bişi dicem kızmaHeveslenmiştim.
Mutsuzlandım suan. Açık renk isterim yok derler siyah isterim yok nedenİlk defa üzülerek ve süzülerek sana katılıyorum
Sende koysana fotoğrafını yiyorsa
Seni çok sert gösterir canımHeveslenmiştim.
16 buçuktan 17.Tanti bişi dicem kızmakaç yaşındaydın?
Ten rengin ve kaş renginden kaynaklı. Bence şuan iyi.Mutsuzlandım suan. Açık renk isterim yok derler siyah isterim yok neden
Bende gördüm bende gördüm, şimdi dikizcilerde görüyorE ben görüyorum ama
Kullanımı düşünmüyorum selfi çekerken mutlulu olayım yeter.Seni çok sert gösterir canım
Bide yazın kullanması zor olur
Şimdiki saç rengin hoş
Neyini beğenmiyorsun ?
Etikette ben yokum ama benim de çok dikkatimi çekmişti.Hanımlar kafama takılan bişi sorcam size, cidden çok büyük bir sıkıntı oldu bu benim için
Bu meme estetiği olan kadınların avatarı neden hep koca memeli kadınlar, ya da sadece meme, ya da bikinili/sütyenli kadının meme kısmı ve türevleri şeklinde? Size de enteresan gelmiyor mu? Zaten memeni büyütmüşsün, hani özlemini çektiğin şeye kavuşmuşsun, eeee neden hala o avatarlar da meme var ki? Hele kimisi artık memeyi gözümüze gözümüze sokuyor.
Sitede erkekler olsa ve başka bişeyini büyütmek istese avatarlarda ne göreceğiz anam, tövbe?
Evetnameaver marilyn monroe office tantanis @sephora özellikle işin uzmanı S shot ve diğer arkadaşlarım var mı yorumu olan?
Zor bulunca kıymetli oluyor demek ki. Benim tahminim bu yönde.Hanımlar kafama takılan bişi sorcam size, cidden çok büyük bir sıkıntı oldu bu benim için
Bu meme estetiği olan kadınların avatarı neden hep koca memeli kadınlar, ya da sadece meme, ya da bikinili/sütyenli kadının meme kısmı ve türevleri şeklinde? Size de enteresan gelmiyor mu? Zaten memeni büyütmüşsün, hani özlemini çektiğin şeye kavuşmuşsun, eeee neden hala o avatarlar da meme var ki? Hele kimisi artık memeyi gözümüze gözümüze sokuyor.
Sitede erkekler olsa ve başka bişeyini büyütmek istese avatarlarda ne göreceğiz anam, tövbe?
Evetnameaver marilyn monroe office tantanis @Sephoraa özellikle işin uzmanı S shot ve diğer arkadaşlarım var mı yorumu olan?
Ben senmiyim gazla çalışayımSende koysana fotoğrafını yiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?