Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bide ameliyatlı halini paylaşanlar var o daha vahim

S shot la daha bugün konuştuk

Bir gece erkek üyeler basmıştı, hatta siyasette yorum yapıp, şeysinin resmi vardı profilinde
Millet o saatte uyuduğundan gören bi tövbe bismillah diyordu

Yok artık ama gerçi memesini koyan kadın varsa o da olur yani. Ne zaman oldu bu olay yaa, gece girmiyorum Allah'tan bi de hayattan soğumak var tövbe tövbeee...

Bide ameliyatlı halini paylaşanlar var o daha vahim

S shot la daha bugün konuştuk

Harbi var mı kız koyan

S shot uzman zaten bence gerekli bilgiyi verecektir

Küllü bir sarı, doğru ton ve şekilde uygulanırsa olur. :)
Sep beğenmedi açık halini. Bir de kesimini hiç sevmiyorum suan. Saçım uzayana kadar koyu renk olsun da belli olmasın diye düşündüm ama olmadı. Uzayınca dediğin gibi denerim bir de.

Şimdi asıl soru geliyor. Sizin meme estetiği topiğinde işiniz ne hanımlar?

O olay 1,5-2 ay önce oldu
Bildiğim kadarıyla estetik yaptıran arkadaşlar takip ettikleri ile paylaşıyor

Sep beğenmedi açık halini. Bir de kesimini hiç sevmiyorum suan. Saçım uzayana kadar koyu renk olsun da belli olmasın diye düşündüm ama olmadı. Uzayınca dediğin gibi denerim bir de.

Ara boyda evet. Boyasız uzatarak, boya için hazırlarsın saçlarını.
Tek renk olarak kullanma tabi, araları doğal bir görünüm alacak şekilde yaparlar uçlara doğru filan, gider yüzüne.

Ara boyda evet. Boyasız uzatarak, boya için hazırlarsın saçlarını.
Tek renk olarak kullanma tabi, araları doğal bir görünüm alacak şekilde yaparlar uçlara doğru filan, gider yüzüne.
Ombre mi diyorsun?

tantanis orda burda profilinde meme fotosu olan kadını takip edince bi bakıyosun hepsi bir konuda birleşiyor, meme estetiği, istisnasız anam

Senin saç foton nerde var ben de bakicim, neyim eksik

Şimdi asıl soru geliyor. Sizin meme estetiği topiğinde işiniz ne hanımlar?

Şahsen ben ara ara bakıyorum. Bebişten sonra ihtiyacım olabilir, belli mi olur
Hele o Denas14__ ın muz benzetmesinden sonra... Aklımdan çıkmıyo, arada bakıyorum onlara...
Vedalaşır gibi. Belki fotoğraflarını çeker bi köşeye korum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…