Size açtım sadece ya görmez onlar diye düşünüyorum.Bende gördüm bende gördüm, şimdi dikizcilerde görüyor
Pc den girince yeni albüm yaptı diye gözüküyordu biri fotoğraf koyunca.Size açtım sadece ya görmez onlar diye düşünüyorum.
Bide ameliyatlı halini paylaşanlar var o daha vahimHanımlar kafama takılan bişi sorcam size, cidden çok büyük bir sıkıntı oldu bu benim için
Bu meme estetiği olan kadınların avatarı neden hep koca memeli kadınlar, ya da sadece meme, ya da bikinili/sütyenli kadının meme kısmı ve türevleri şeklinde? Size de enteresan gelmiyor mu? Zaten memeni büyütmüşsün, hani özlemini çektiğin şeye kavuşmuşsun, eeee neden hala o avatarlar da meme var ki? Hele kimisi artık memeyi gözümüze gözümüze sokuyor.
Sitede erkekler olsa ve başka bişeyini büyütmek istese avatarlarda ne göreceğiz anam, tövbe?
Evetnameaver @marilyn monroe @office tantanis @Sephoraa özellikle işin uzmanı S shot ve diğer arkadaşlarım var mı yorumu olan?
Bir gece erkek üyeler basmıştı, hatta siyasette yorum yapıp, şeysinin resmi vardı profilindeSitede erkekler olsa ve başka bişeyini büyütmek istese avatarlarda ne göreceğiz anam, tövbe?
Gazım... NeyseBen senmiyim gazla çalışayım
Ahahaha onu biliyorum görmüştüm benBir gece erkek üyeler basmıştı, hatta siyasette yorum yapıp, şeysinin resmi vardı profilinde
Millet o saatte uyuduğundan gören bi tövbe bismillah diyordu
Sildim. Kalıcam bu sıkıcı renkte.Pc den girince yeni albüm yaptı diye gözüküyordu biri fotoğraf koyunca.
Iyk ameliyatliyken neden paylaşıyorlar ya.
Mutsuzlandım suan. Açık renk isterim yok derler siyah isterim yok neden
Bir gece erkek üyeler basmıştı, hatta siyasette yorum yapıp, şeysinin resmi vardı profilinde
Millet o saatte uyuduğundan gören bi tövbe bismillah diyordu
Sep beğenmedi açık halini. Bir de kesimini hiç sevmiyorum suan. Saçım uzayana kadar koyu renk olsun da belli olmasın diye düşündüm ama olmadı. Uzayınca dediğin gibi denerim bir de.Küllü bir sarı, doğru ton ve şekilde uygulanırsa olur. :)
O olay 1,5-2 ay önce oldu
Son yazılan mesajlardan görüyoruzŞimdi asıl soru geliyor? Sizin meme estetiği topiğinde işiniz ne hanımlar?
Sep beğenmedi açık halini. Bir de kesimini hiç sevmiyorum suan. Saçım uzayana kadar koyu renk olsun da belli olmasın diye düşündüm ama olmadı. Uzayınca dediğin gibi denerim bir de.
Son yazılan mesajlardan görüyoruz
Ombre mi diyorsun?Ara boyda evet. Boyasız uzatarak, boya için hazırlarsın saçlarını.
Tek renk olarak kullanma tabi, araları doğal bir görünüm alacak şekilde yaparlar uçlara doğru filan, gider yüzüne.
Meme var bakanmı izlenimi uyandırıyor ne yapalım yaniE ben onları görünce tıklama ihtiyacı duymuyorum hic.Ne düşünüyorsunuz açık olun?
Şimdi asıl soru geliyor. Sizin meme estetiği topiğinde işiniz ne hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?