Uu beybi kendinizi kesip biçmeyin de paylaşın bir şey söylemedim.Meme var bakanmı izlenimi uyandırıyor ne yapalım yani
Kaldıki orada arkadaşlar fikir sorup yorum istiyorlarsa, bildiğimiz varsa paylaşırız
Hii meme lobisi işleri diyorsuun.tantanis orda burda profilinde meme fotosu olan kadını takip edince bi bakıyosun hepsi bir konuda birleşiyor, meme estetiği, istisnasız anam
Senin saç foton nerde var ben de bakicim, neyim eksik
Muz güzel bir meyvemiz dışlama öyleŞahsen ben ara ara bakıyorum. Bebişten sonra ihtiyacım olabilir, belli mi olur
Hele oDenas14__ ın muz benzetmesinden sonra... Aklımdan çıkmıyo, arada bakıyorum onlara...
Vedalaşır gibi. Belki fotoğraflarını çeker bi köşeye korum
Terbiyesiz.
Ombre mi diyorsun?
Hanımlar kafama takılan bişi sorcam size, cidden çok büyük bir sıkıntı oldu bu benim için
Bu meme estetiği olan kadınların avatarı neden hep koca memeli kadınlar, ya da sadece meme, ya da bikinili/sütyenli kadının meme kısmı ve türevleri şeklinde? Size de enteresan gelmiyor mu? Zaten memeni büyütmüşsün, hani özlemini çektiğin şeye kavuşmuşsun, eeee neden hala o avatarlar da meme var ki? Hele kimisi artık memeyi gözümüze gözümüze sokuyor.
Sitede erkekler olsa ve başka bişeyini büyütmek istese avatarlarda ne göreceğiz anam, tövbe?
Evet @nameaver @marilyn monroe @officetantanis @Sephoraa özellikle işin uzmanı S shot ve diğer arkadaşlarım var mı yorumu olan?
Ah eltişim ah sorma. Bir de beni suçlu çıkarıyorlardı az kalsın.
Muz seviyorsun demekMuz güzel bir meyvemiz dışlama öyle
Belirti var, haber yok, ne belli belkim menepoza giricemBiri beni bu meme konusunda aydınlatsın. Bi 8 sayfa okudum ama bi 8 daha okuyacak şarjım yok, yine nereden geldik memişlere neler oluyor
Brunella hayırlı bi haber mi var yoksa
Foto atsana bulursan. Bir de kuaför piliz. Güzel planlarım var da önümüzdeki kış için, o sıra yaparım.Ombre değil, doğru yapılan meş ve röflelerle yakalanan doğal görüntü.
Hani şu her kadının istediği ama çok az kuaförün yapabildiği şeyler :)
Sebzelerden neleri seversin mesela?Yani her meyve kadar. Pek sevmem yani.
Foto atsana bulursan. Bir de kuaför piliz. Güzel planlarım var da önümüzdeki kış için, o sıra yaparım.
Pırasa. Yen mi?Sebzelerden neleri seversin mesela?
Şimdi meme estetiği konusunda niye işin uzmanı oldum bilemedim, benimkiler %100 organikHiç de oraya buraya koyma ihtiyacı duymadım kendilerini. Ama demek ki zor kavuşunca kıymete biniyor, insan göstermek istiyor.
Ah eltişim ah sorma. Bir de beni suçlu çıkarıyorlardı az kalsın.
Anladıım. Aklımda kalsın teşekkürler.E biraz tırsmadım değil hani
Kuaför tavsiyesi veremem ama dediğim şey Jeniffer Lopez'in saçları işte :)
Sep'ti o.Memeden banlanan sen değilmiydin sanki bi ara yoksa sepmiydi =)
Tantanisin fotosunu o silmeden print screen yapan atsın bakalım
Hmm ince sebzeler seviyorum diyorsunPırasa. Yen mi?
Ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?