Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Meme var bakanmı izlenimi uyandırıyor ne yapalım yani
Kaldıki orada arkadaşlar fikir sorup yorum istiyorlarsa, bildiğimiz varsa paylaşırız
Uu beybi kendinizi kesip biçmeyin de paylaşın bir şey söylemedim.

tantanis orda burda profilinde meme fotosu olan kadını takip edince bi bakıyosun hepsi bir konuda birleşiyor, meme estetiği, istisnasız anam

Senin saç foton nerde var ben de bakicim, neyim eksik
Hii meme lobisi işleri diyorsuun.

Saç fotomu sil dediler sildim.

Muz güzel bir meyvemiz dışlama öyle

Ooo eltişim S shot hiç haber vermiyosun tantanis in ehlaksızlıgı ve tirbiyesizliği reklamlarla da tescillenmiş
Terbiyesiz.

Şimdi meme estetiği konusunda niye işin uzmanı oldum bilemedim, benimkiler %100 organik Hiç de oraya buraya koyma ihtiyacı duymadım kendilerini. Ama demek ki zor kavuşunca kıymete biniyor, insan göstermek istiyor.

Ooo eltişim S shot hiç haber vermiyosun tantanis in ehlaksızlıgı ve tirbiyesizliği reklamlarla da tescillenmiş
Ah eltişim ah sorma. Bir de beni suçlu çıkarıyorlardı az kalsın.

Biri beni bu meme konusunda aydınlatsın. Bi 8 sayfa okudum ama bi 8 daha okuyacak şarjım yok, yine nereden geldik memişlere neler oluyor

Brunella hayırlı bi haber mi var yoksa

Ombre değil, doğru yapılan meş ve röflelerle yakalanan doğal görüntü.
Hani şu her kadının istediği ama çok az kuaförün yapabildiği şeyler :)
Foto atsana bulursan. Bir de kuaför piliz. Güzel planlarım var da önümüzdeki kış için, o sıra yaparım.

Memeden banlanan sen değilmiydin sanki bi ara yoksa sepmiydi =)

Tantanisin fotosunu o silmeden print screen yapan atsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…