Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Shot 2 gün banlıydı inanır misin o kadar edepli usturuplu konular konuştuk ki. Sonra o geldi durum ortada.

Okuduğum kadarıylan S shot içinizdeki uyuyan devi uyandırıyormuş gibi geldi bana da? Yani biri gelse de böyle konulara girsek diye bekliyormuş edasında havanız var

Ayyyyy burada konuşmayalım da nerede konuşalım, ahhh şöyle günde bir araya gelip o makarnalardan yesek falan üstüne sos, pırasa, patlıcan

Ahahah a gün mü? Shot ilk gün sende. 3 haftada 1 toplanıp 100 lira verelim. Makarnayı az pişmiş severim.

Shot içimizdeki sapıtık evet kesinlikle doğrusun. Bizi de kendine benzetti.

Yine döndü hoş değil ama ha

Gördüm görmem mi
Birazdan başlar ben öle demek istemedim diye

Neyse nameciğim, bilelim bunları bak.

Şimdi efenim, bu tantanis kişisi başlığın başından beri bekarlık seviyesini defalarca kendi ağzıyla "düz duvara bekarım" olarak tanımladı.
Ben mi suçluyum yine?

Evet. Ben bekarım demekle yetindim sen her türlü yiyecekten bile sapıtık konuşmalar çıkarıyorsun.

tantaniste miniğim, ufacığım, şirinim, toyum, sevimliyim ama yakaladım mı affetmem havaları var dimi?

Evet. Ben bekarım demekle yetindim sen her türlü yiyecekten bile sapıtık konuşmalar çıkarıyorsun.
O sapıtıklıklar senin hüsnü kuruntun.
Sebze ya sebze. Bir besin maddesi. Nerelere çektiysen artık konuyu... Halbuki ben ne dedim, "Ali nazik severim, hünkarbeğendi severim, kızartma sevmem" dedim...

tantaniste miniğim, ufacığım, şirinim, toyum, sevimliyim ama yakaladım mı affetmem havaları var dimi?
Evet onların hepsiyim. Ama ne yakalıyorum bir sor, havada sinek. Onu da affetmeyip evden şutluyorum işte.

Şaka yapıyoz be şurada canım, geyik adı üstünde. Ben normalde konuşmam bunları ama burada konuşuluyor.

Saman altından su yürüten çakallardan o.
Bak ben safım mesela, dilimdedir benim hep. Çok söyleyenden korkma derler zaten. Ben şakasını yaparım geçer.
Ama bu tantan kişisi, bu hain domdom hep bir pusu halinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…