Sende mi laaa vay ben öleyim
Shot 2 gün banlıydı inanır misin o kadar edepli usturuplu konular konuştuk ki. Sonra o geldi durum ortada.
Sen mi laaa vay ben öleyim
Ahahah a gün mü? Shot ilk gün sende. 3 haftada 1 toplanıp 100 lira verelim. Makarnayı az pişmiş severim.Okuduğum kadarıylan S shot içinizdeki uyuyan devi uyandırıyormuş gibi geldi bana da? Yani biri gelse de böyle konulara girsek diye bekliyormuş edasında havanız var
Ayyyyy burada konuşmayalım da nerede konuşalım, ahhh şöyle günde bir araya gelip o makarnalardan yesek falan üstüne sos, pırasa, patlıcan
Allah gecinden versin
Kız insan biraz ufağından atar da destekleriz, gülmekten arka çıkamadım
Yine döndü hoş değil ama ha
Gördüm görmem mi
Birazdan başlar ben öle demek istemedim diye
Şimdi efenim, bu tantanis kişisi başlığın başından beri bekarlık seviyesini defalarca kendi ağzıyla "düz duvara bekarım" olarak tanımladı.Okuduğum kadarıylan S shot içinizdeki uyuyan devi uyandırıyormuş gibi geldi bana da? Yani biri gelse de böyle konulara girsek diye bekliyormuş edasında havanız var
Ayyyyy burada konuşmayalım da nerede konuşalım, ahhh şöyle günde bir araya gelip o makarnalardan yesek falan üstüne sos, pırasa, patlıcan
Hamarat insan başka oluyor.Ben bu arada birde yemek yapıyorum bi yandan
Ne yapıyorsun?Ben bu arada birde yemek yapıyorum bi yandan
Evet. Ben bekarım demekle yetindim sen her türlü yiyecekten bile sapıtık konuşmalar çıkarıyorsun.Neyse nameciğim, bilelim bunları bak.
Şimdi efenim, bu tantanis kişisi başlığın başından beri bekarlık seviyesini defalarca kendi ağzıyla "düz duvara bekarım" olarak tanımladı.
Ben mi suçluyum yine?
Neyse nameciğim, bilelim bunları bak.
Şimdi efenim, bu tantanis kişisi başlığın başından beri bekarlık seviyesini defalarca kendi ağzıyla "düz duvara bekarım" olarak tanımladı.
Ben mi suçluyum yine?
İzmir köfte bebişimNe yapıyorsun?
O sapıtıklıklar senin hüsnü kuruntun.Evet. Ben bekarım demekle yetindim sen her türlü yiyecekten bile sapıtık konuşmalar çıkarıyorsun.
Evet onların hepsiyim. Ama ne yakalıyorum bir sor, havada sinek. Onu da affetmeyip evden şutluyorum işte.tantaniste miniğim, ufacığım, şirinim, toyum, sevimliyim ama yakaladım mı affetmem havaları var dimi?
Evet. Ben bekarım demekle yetindim sen her türlü yiyecekten bile sapıtık konuşmalar çıkarıyorsun.
Saman altından su yürüten çakallardan o.tantaniste miniğim, ufacığım, şirinim, toyum, sevimliyim ama yakaladım mı affetmem havaları var dimi?
Sevmedim ben. Göğüs bölgesi hoş durmuyor.Şu elbise nasıl?
Ooh süper, eline sağlık. Severim de.İzmir köfte bebişim
I-ıh.Şu elbise nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?