Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bu konu yakında +18'e taşınır ben diyim, banlanmamak için konu açıp banlanan üyeler olarak tarihe geçeceğiz...

Sapık. Çarpılacaksın haberin yok.
??
İnce sebzeler dedim, pırasa, havuç, biber falan. Yani bir patlıcan mesela, kalındır, ince ince doğramak uğraştırır. İşte yemek yapmayı bilmediğinden hep bu fesatlıkların.

??
İnce sebzeler dedim, pırasa, havuç, biber falan. Yani bir patlıcan mesela, kalındır, ince ince doğramak uğraştırır. İşte yemek yapmayı bilmediğinden hep bu fesatlıkların.
Yemek yapmayı bilene bak patlıcanı ince doğramak uğraştırıyormuş. Peh.

Sayfalar çok ya.arada kaynıyor gdiyor ya .

Ne bileyim sayfa çok ama 2 sayfada 1 cinsellik var. Yani arada kaynayamayacak kadar sıklar Ben konuya çok nadir bakarım hep bana mı denk geliyor bilemedim. En son geçen baktığımda erkek organı şeklinde makarna görmüştüm

Evet ya bunlar hep S shot yüzünden. Bekarlıktan sapıtmış durumda zannımca..
hep pis şeyleri o paylaşır. Geri kalanlar temiz saf pambık gibi hele ben. Hele beeeeeen. Tam bir piremsesim.

Yemek yapmayı bilene bak patlıcanı ince doğramak uğraştırıyormuş. Peh.
Ha sen kalın kalın mı seviyorsun?
Ben zaten patlıcanı sadece Ali nazik ve hünkarbeğendi olarak seviyorum. Kızartma falan sevmem öyle.

hep pis şeyleri o paylaşır. Geri kalanlar temiz saf pambık gibi hele ben. Hele beeeeeen. Tam bir piremsesim.
nameaver denas yine döndü!
La senin ekürin Durex reklamından bahsediyordu, ben mi pis oldum?

Asla senden şüphe duymamıştım zaten, lütfen böyle düşünme Bazı yorumlarını kuzeninin yaptığını hepimiz biliyoruz

Shot 2 gün banlıydı inanır misin o kadar edepli usturuplu konular konuştuk ki. Sonra o geldi durum ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…