Sapık. Çarpılacaksın haberin yok.Hmm ince sebzeler seviyorum diyorsun
??Sapık. Çarpılacaksın haberin yok.
Sayfalar çok ya.arada kaynıyor gdiyor ya .Bu konu yakında +18'e taşınır ben diyim, banlanmamak için konu açıp banlanan üyeler olarak tarihe geçeceğiz...
Muneye haber uçuran muhbirlerimiz biraz tembellik yapsın diye ümit etmekten başka şansımız yok.Bu konu yakında +18'e taşınır ben diyim, banlanmamak için konu açıp banlanan üyeler olarak tarihe geçeceğiz...
Belki de girmeyeceksin.Belirti var, haber yok, ne belli belkim menepoza giricem
Yemek yapmayı bilene bak patlıcanı ince doğramak uğraştırıyormuş. Peh.??
İnce sebzeler dedim, pırasa, havuç, biber falan. Yani bir patlıcan mesela, kalındır, ince ince doğramak uğraştırır. İşte yemek yapmayı bilmediğinden hep bu fesatlıkların.
Sayfalar çok ya.arada kaynıyor gdiyor ya .
Evet ya bunlar hep S shot yüzünden. Bekarlıktan sapıtmış durumda zannımca..Ne bileyim sayfa çok ama 2 sayfada 1 cinsellik var. Yani arada kaynayamayacak kadar sıklarBen konuya çok nadir bakarım hep bana mı denk geliyor bilemedim. En son geçen baktığımda erkek organı şeklinde makarna görmüştüm
Ha sen kalın kalın mı seviyorsun?Yemek yapmayı bilene bak patlıcanı ince doğramak uğraştırıyormuş. Peh.
Heh gelipte ilk kim beni moklıcak diyordum tabiki name!
Gülmelere doyamadım o derece
Shot 2 gün banlıydı inanır misin o kadar edepli usturuplu konular konuştuk ki. Sonra o geldi durum ortada.Ne bileyim sayfa çok ama 2 sayfada 1 cinsellik var. Yani arada kaynayamayacak kadar sıklarBen konuya çok nadir bakarım hep bana mı denk geliyor bilemedim. En son geçen baktığımda erkek organı şeklinde makarna görmüştüm
Yine döndü hoş değil ama haHa sen kalın kalın mı seviyorsun?
Ben zaten patlıcanı sadece Ali nazik ve hünkarbeğendi olarak seviyorum. Kızartma falan sevmem öyle.
nameaver denas yine döndü!
La senin ekürin Durex reklamından bahsediyordu, ben mi pis oldum?
Gördüm görmem miHa sen kalın kalın mı seviyorsun?
Ben zaten patlıcanı sadece Ali nazik ve hünkarbeğendi olarak seviyorum. Kızartma falan sevmem öyle.
nameaver denas yine döndü!
La senin ekürin Durex reklamından bahsediyordu, ben mi pis oldum?
Teşekkür ederim tatlım,anlamış olman ziyadesiyle mutlu etti beni..Asla senden şüphe duymamıştım zaten, lütfen böyle düşünmeBazı yorumlarını kuzeninin yaptığını hepimiz biliyoruz
Ya bu hoş değil ama kıza kötü birşey dememiştim ben. Özrümü de diledim,kızmamışta.Gördüm görmem mi
Birazdan başlar ben öle demek istemedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?