Evet onların hepsiyim. Ama ne yakalıyorum bir sor, havada sinek. Onu da affetmeyip evden şutluyorum işte.
O kadının memiksizliğinden gibi.Sevmedim ben. Göğüs bölgesi hoş durmuyor.
Kop gelOoh süper, eline sağlık. Severim de.
Peki afiyet olsun. Patlıcanları irisinden al.O sapıtıklıklar senin hüsnü kuruntun.
Sebze ya sebze. Bir besin maddesi. Nerelere çektiysen artık konuyu... Halbuki ben ne dedim, "Ali nazik severim, hünkarbeğendi severim, kızartma sevmem" dedim...
Smiley koymayinca ciddili mi oldumŞaka yapıyoz be şurada canım, geyik adı üstünde. Ben normalde konuşmam bunları ama burada konuşuluyor.
Öüfff ne alacam ben ya. Yarım kol olmalı ve uzun olmalı ondada böyle absürt şeyler çıkıyor
Ya bakma duygu sömürülerine. Ne fettandır oŞaka yapıyoz be şurada canım, geyik adı üstünde. Ben normalde konuşmam bunları ama burada konuşuluyor.
Hee sanki başımıza tüy diktilerAmaaan biz evliyiz de ne oldu, koca ülke dışında. Biz de burada geyik yapıyoruz ancak...
Örnek verebilecek misin? Hayır. Asla öyle pusu haline falan geçmiyorum.Saman altından su yürüten çakallardan o.
Bak ben safım mesela, dilimdedir benim hep. Çok söyleyenden korkma derler zaten. Ben şakasını yaparım geçer.
Ama bu tantan kişisi, bu hain domdom hep bir pusu halinde.
İzmir köfte bebişim
Ha pusu kurmuyorum direkt atlıyorum avıma diyorsun?Örnek verebilecek misin? Hayır. Asla öyle pusu haline falan geçmiyorum.
Sende gel anamOfffffs, en sevdiğim. Hani fırına girmesede olur patates ve köfte olsun daştan olsun, açım ayol....
Yalancıyı dilenci öpsün mü?Ha pusu kurmuyorum direkt atlıyorum avıma diyorsun?
Ayol daha geçenlerde şurada sakin sakin bekar paylaşımı yaparken hepimizi ekarte etmeye kalktın, "her şey mübah" dedin... Hepimiz oradaydık.
Denas yaptı. Biz dedik denas neden böyle yapıyorsun angelayi da çağır diye ama dinlemedi.
Asla. Evlenmeden karşıyım ben.Yalancıyı dilenci öpsün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?