Tmm dmmBenim ne zaman birini sattığımı,yada satılmış birine oh dediğimi gördün de,ben senmiyim diyorsun?
AhahahahahahahHiç yaaa, patatesleri de böyle uzun uzun ince ince doğramış tantanis, sevdiğin şekil. Yanında da makarna yapmış..
Tövbe estğ...
Tamam demem !!Dmm ne nine ?
Göz görmüyor tabi sende haklısın
Ben ince sevmem. Kim demiş? Büyük patatesi elma dilim yapabilir. Uzun ve kalınHiç yaaa, patatesleri de böyle uzun uzun ince ince doğramıştantanis , sevdiğin şekil. Yanında da makarna yapmış..
Tövbe estğ...
Eküri günlük dilde sürekli bir arada bulunan, hep beraber takılan kişiler için kullanılıyor.Ekürilik ne diye baktım netten aynı ahırdan atlarmış. Ne alaka la kankitolukla.
Iste bunlar hep dış mihraklar. Bizi birbirimize düşürüp böl Parçala yönet yapacaklar. Oyuna gelmeyin.Yalnız 10 dk önce geyik yapıyorduk, bir anda herkes birbirine sallamaya başladıZeyMurEl dengeleri alt üst etti
Aynen öyle yaptımBen ince sevmem. Kim demiş? Büyük patatesi elma dilim yapabilir. Uzun ve kalın
Aynı ahırdan atlarmış'ı görünce kalakaldımEküri günlük dilde sürekli bir arada bulunan, hep beraber takılan kişiler için kullanılıyor.
Iste bunlar hep dış mihraklar. Bizi birbirimize düşürüp böl Parçala yönet yapacaklar. Oyuna gelmeyin.Yalnız 10 dk önce geyik yapıyorduk, bir anda herkes birbirine sallamaya başladıZeyMurEl dengeleri alt üst etti
Yalnız 10 dk önce geyik yapıyorduk, bir anda herkes birbirine sallamaya başladıZeyMurEl dengeleri alt üst etti
O mu koydu ben koydum ya :/Ben olanı açığa çıkardımbu tantanis aslında hiçbirinizi sevmiyor, S shot aslında erkek ve Alman bir makarna firmasının pazarlamacılığı için üye olmuş, nameaver da kendi meme fotosunu koyan kadının 2. üyeliği... Meme dedim anında meme fotosu koydu, sanki kendi fotosu adeta, o derece hızlı ve kararlı.
Diğer üyeleri de ilerleyen konularda çözücem, zaman verin bana...
Sen sabah tantanla hareket edersin, imdadına shot gelir...
Yaaa kendimi affettirmek için sana ne yapayım?Sen sabah tantanla hareket edersin, imdadına shot gelir...
Ne kadar dik dimiBen olanı açığa çıkardımbu tantanis aslında hiçbirinizi sevmiyor, S shot aslında erkek ve Alman bir makarna firmasının pazarlamacılığı için üye olmuş, nameaver da kendi meme fotosunu koyan kadının 2. üyeliği... Meme dedim anında meme fotosu koydu, sanki kendi fotosu adeta, o derece hızlı ve kararlı.
Evet hiç birini sevmiyorum. Patlatıcam buraları.Ben olanı açığa çıkardımbu tantanis aslında hiçbirinizi sevmiyor, S shot aslında erkek ve Alman bir makarna firmasının pazarlamacılığı için üye olmuş, nameaver da kendi meme fotosunu koyan kadının 2. üyeliği... Meme dedim anında meme fotosu koydu, sanki kendi fotosu adeta, o derece hızlı ve kararlı.
O mu koydu ben koydum ya :/
O nine koymaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?