Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Fesatlık değil o, koruma güdüsü
İyilik yarar bize. Neyimizi gördün, nesi var bünyemizin de yaramasın?

Angela makyaj önerilerini de bekliyorum. Fotoğrafta makyaj yoktu ve gördüğün gibi minik görünüyorum. Nasıl 21 yaşına çıkabilirim?

Sonra beni niye dıslıyosunuz diye aglarsın ölür müsüj be sevgilim azıcık ucundan versen öhöm görsem
Bu kız bugün çok terbiyesiz. Saçımı siyaha boyatayım mı diye sormak için fotoğraf attım insanlık hep bir ağızdan Hayır dedi. Konu bu. Boyamiyorum.

Bu kız bugün çok terbiyesiz. Saçımı siyaha boyatayım mı diye sormak için fotoğraf attım insanlık hep bir ağızdan Hayır dedi. Konu bu. Boyamiyorum.
Boyat diyeyim cesaret istiyosan ama bu kadar hatunun vardır bi bildigi. Bi de pms liyken karar verilmez bebegim girme o toplara

Ne bileyim sen de neyimi gördün tantanisi benden koruyon, sanırsın elimde hapla bekleyen Nuri Alçoyum...

Boyat diyeyim cesaret istiyosan ama bu kadar hatunun vardır bi bildigi. Bi de pms liyken karar verilmez bebegim girme o toplara
Sevgilimin bensiz nikah masasına oturduğu gün sinirimi saçlardan çıkardım. Mok gibi kesmişiz rengini de sevmiyorum artik. Ikinci bir sendromla kafama kötü işler yapmak istemiyorum haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…