Hayır çok uzunsa shotın hakkı. Değilse aramızda paylaşıciiz.Önemli olan boy mu gerçekten??
Hayır çok uzunsa shotın hakkı. Değilse aramızda paylaşıciiz.
Senin için fesat, sadece tantanisin saçını merak ettim ve kendisine bir apla olarak akıl verecektim saçını her türlü renge boyamış bir KK hatunu olarak
Bir de 30 yaşlarında mühendis, yakışıklı oteli olan bir arkadaşım vardı ama yok iyilik yaramıyormuş bu hayatta
Sonra beni niye dıslıyosunuz diye aglarsınYoo gayet giyinik. Sana yok.
Angela makyaj önerilerini de bekliyorum. Fotoğrafta makyaj yoktu ve gördüğün gibi minik görünüyorum. Nasıl 21 yaşına çıkabilirim?Fesatlık değil o, koruma güdüsü
İyilik yarar bize. Neyimizi gördün, nesi var bünyemizin de yaramasın?
Bu kız bugün çok terbiyesiz. Saçımı siyaha boyatayım mı diye sormak için fotoğraf attım insanlık hep bir ağızdan Hayır dedi. Konu bu. Boyamiyorum.Sonra beni niye dıslıyosunuz diye aglarsınölür müsüj be sevgilim azıcık ucundan versen öhöm görsem
Sen beni dıslarsan eltisim de seni yerSen renk yorumu niye yapmadın? Ayrıca bile nedir? Beni neden aranıza kabul etmiyorsunuz?
La beni her fırsatta Kakılmışa çeviren sizsiniz sesim çıkmıyor bile. Sevmek yerine neden böyle şeyler yapıyorsunuz?Sen beni dıslarsan eltisim de seni yer
Angela makyaj önerilerini de bekliyorum. Fotoğrafta makyaj yoktu ve gördüğün gibi minik görünüyorum. Nasıl 21 yaşına çıkabilirim?
İzmir köfteİzmir köfte bebişim
Makyajda çabam genelde yaşımı küçültme yönünde olduğundan bilemiycim
Boyat diyeyim cesaret istiyosan ama bu kadar hatunun vardır bi bildigi. Bi de pms liyken karar verilmez bebegim girme o toplaraBu kız bugün çok terbiyesiz. Saçımı siyaha boyatayım mı diye sormak için fotoğraf attım insanlık hep bir ağızdan Hayır dedi. Konu bu. Boyamiyorum.
Fesatlık değil o, koruma güdüsü
İyilik yarar bize. Neyimizi gördün, nesi var bünyemizin de yaramasın?
Sevgilimin bensiz nikah masasına oturduğu gün sinirimi saçlardan çıkardım. Mok gibi kesmişiz rengini de sevmiyorum artik. Ikinci bir sendromla kafama kötü işler yapmak istemiyorum haklısın.Boyat diyeyim cesaret istiyosan ama bu kadar hatunun vardır bi bildigi. Bi de pms liyken karar verilmez bebegim girme o toplara
Hiç de bile gayet tatlı bir yer. Geldin mi? El sallasaydin bizim diyardan geçerken.La bu ıstanbul çok noktam bi yer
Sende mi bürütüsLa bu ıstanbul çok moktan bi yer
La bu ıstanbul çok moktan bi yer
Hoş geldin mapıs gözeliLa bu ıstanbul çok moktan bi yer
Hiç de bile gayet tatlı bir yer. Geldin mi? El sallasaydin bizim diyardan geçerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?