Ne kadar dik dimi
Olabilir :)Nine değil 0 küçük, kızı varmış gibi davranıyor, mezuniyeti var kızımın yakında, elbise makyaj kızım falan diyor ama aslında kendi mezuniyeti var...
Evet hiç birini sevmiyorum. Patlatıcam buraları.
Valla kızmasın ama 15 duruyor çok şaşırdımBu tantanis 17 değil, 71 yaşında
21 yasindayım. Muhtemel miras bırakanım 71 yaşında olabilir ama.Bu tantanis 17 değil, 71 yaşında
Gittiğim her yerde kimlik soruyolla bana. Genetik faktörler alıştım artık.Valla kızmasın ama 15 duruyor çok şaşırdım
Valla kızmasın ama 15 duruyor çok şaşırdım
Hiii olduuuBi ben görmedim fotoyu yaf. Yok mu hakkat prt screen yapan şu tantanisin fotosunu? Ya arkadaşlar biri foto koyunca prtsc yapın gözünüzü seveyim, KK diye klasör oluşturup depolayın, ilerde lazım olur
Nine değil 0 küçük, kızı varmış gibi davranıyor, mezuniyeti var kızımın yakında, elbise makyaj kızım falan diyor ama aslında kendi mezuniyeti var...
Piki aplamBence de gerek yok name yaptırma böyle pis şeyler, kendi doğallığı güzel yani. Hem silikon tak, para ver sonra hissiz hissiz gez, yaşın küçük, büyüyünce anlarsın beni ablacım...
Yoo gayet giyinik. Sana yok.
Bi ben görmedim fotoyu yaf. Yok mu hakkat prt screen yapan şu tantanisin fotosunu? Ya arkadaşlar biri foto koyunca prtsc yapın gözünüzü seveyim, KK diye klasör oluşturup depolayın, ilerde lazım olur
Yok yavrum ya santaj kim biz kim...Bakın bir çeşit KK şantaj çetesiysek de haberim yoksa küserim
Niye? Sapıh mıyız gardaş?
Boyu kaç?Senin için fesat, sadece tantanisin saçını merak ettim ve kendisine bir apla olarak akıl verecektim saçını her türlü renge boyamış bir KK hatunu olarak
Bir de 30 yaşlarında mühendis, yakışıklı oteli olan bir arkadaşım vardı ama yok iyilik yaramıyormuş bu hayatta
Sen renk yorumu niye yapmadın? Ayrıca bile nedir? Beni neden aranıza kabul etmiyorsunuz?Olmaz bizde foto koyana yamuk yapilmaz. Bu kisi tantan bile olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?