Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Valla kızmasın ama 15 duruyor çok şaşırdım

Bi ben görmedim fotoyu yaf. Yok mu hakkat prt screen yapan şu tantanisin fotosunu? Ya arkadaşlar biri foto koyunca prtsc yapın gözünüzü seveyim, KK diye klasör oluşturup depolayın, ilerde lazım olur

Bi ben görmedim fotoyu yaf. Yok mu hakkat prt screen yapan şu tantanisin fotosunu? Ya arkadaşlar biri foto koyunca prtsc yapın gözünüzü seveyim, KK diye klasör oluşturup depolayın, ilerde lazım olur
Hiii olduuu

Nine değil 0 küçük, kızı varmış gibi davranıyor, mezuniyeti var kızımın yakında, elbise makyaj kızım falan diyor ama aslında kendi mezuniyeti var...

Bence de gerek yok name yaptırma böyle pis şeyler, kendi doğallığı güzel yani. Hem silikon tak, para ver sonra hissiz hissiz gez, yaşın küçük, büyüyünce anlarsın beni ablacım...
Piki aplam

Niye? Sapıh mıyız gardaş?

Senin için fesat, sadece tantanisin saçını merak ettim ve kendisine bir apla olarak akıl verecektim saçını her türlü renge boyamış bir KK hatunu olarak

Bir de 30 yaşlarında mühendis, yakışıklı oteli olan bir arkadaşım vardı ama yok iyilik yaramıyormuş bu hayatta

Boyu kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…