- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Hosbulduk bebitom.Hoş geldin mapıs gözeli
Ne patlamış? Nerede patlamış? Çok bir şey var mı?Sizin diyar neresi? Sevmedim ben, sevmiyom valla buraları.
Maltepedeyim dün gece patlama olmuş evin dibinde.
Geldiğinde İstanbul sen mi büyüksün, ben mi büyüğüm, tabiiki ben demen gerekiyordu. Demedin mi yoksa?
Ne bileyim sen de neyimi gördün tantanisi benden koruyon, sanırsın elimde hapla bekleyen Nuri Alçoyum...
Ne patlamış? Nerede patlamış? Çok bir şey var mı?
Off çok geçmiş olsun.Bomba patlamış. Dört yaralı varmış.
Eneem kimler gelmiş? Özledik beee nerelerdesin senSizin diyar neresi? Sevmedim ben, sevmiyom valla buraları.
Maltepedeyim dün gece patlama olmuş evin dibinde.
Tanti, saçını mevcut renginde bırak yani koyu kahve tonlarında kalsın, araya balyaj yani gölgeler attırıp, düz olarak/düzleştirip kullan, böylece at kuyruğu kullandığında çok şık durur..Bu kız bugün çok terbiyesiz. Saçımı siyaha boyatayım mı diye sormak için fotoğraf attım insanlık hep bir ağızdan Hayır dedi. Konu bu. Boyamiyorum.
Bomba patlamış. Dört yaralı varmış.
Sevgilimin bensiz nikah masasına oturduğu gün sinirimi saçlardan çıkardım. Mok gibi kesmişiz rengini de sevmiyorum artik. Ikinci bir sendromla kafama kötü işler yapmak istemiyorum haklısın.
Eneem kimler gelmiş? Özledik beee nerelerdesin sen
Hoş geldin Sep.
Nolmuş yine öyle ya..
Kullanmıştım öyle de. Tekrar yapabilirim evet. :))Tanti, saçını mevcut renginde bırak yani koyu kahve tonlarında kalsın, araya balyaj yani gölgeler attırıp, düz olarak kullan, böylece at kuyruğu kullandığında çok şık durur..
Ben ekstra hormonlu bir kadınım, koruma güdülerimi hoyratça kullanma hakkına sahibim şu sıra.
Elinde hapla bekliyon belki? Elinin fotosunu çekip atarsan biraz emin oluruz.
Yok be sevgili değildik. Ama olsa güzel olurdu üzülmüştüm evlendiğine.Allah da o hıyarın tepesinden baksın tanti, ciddi misin sen?
Hiii tantanisi mi koruyosun cidden? Baksana o seni beni dereye susuz götürür, susuz getirir.
Nuri Alço değilim ben, Coşkunum, öyle hap mapla uğraşmam, tarzım değil direk dalarım konuya
Ay kafamı toplayamadım, kalbime indiriyodun tanti kıyamam olaya bak derken. Dalga mı geciyosun sen kardeşle ayıp ayıpYok be sevgili değildik. Ama olsa güzel olurdu üzülmüştüm evlendiğine.
Saçın dalgalı gibi, eğer sağlıklı saç yapın varsa, brezilya fönü kullanabilirsin.. Böylece fön tantanan olmaz uzun süre, birde dalgalı saç düzleşince epey uzun duruyor..Kullanmıştım öyle de. Tekrar yapabilirim evet. :))
Hiii tantanisi mi koruyosun cidden? Baksana o seni beni dereye susuz götürür, susuz getirir.
Nuri Alço değilim ben, Coşkunum, öyle hap mapla uğraşmam, tarzım değil direk dalarım konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?