Beni seviyorsun çünkü.Dere bizim kova bizim su bizim gardaş.
Bu arada hakikaten yani tantişi de niye koruyosam
Coşkun halktandır hem
Simdilik öyle bir sorunum yok okul başlarken yaparım belkii. Benim saçım fön tutmaz genelde. Kuaför olan yengem sinir oluyor bu yüzden, böyle saç mı olurmuş.Saçın dalgalı gibi, eğer sağlıklı saç yapın varsa, brezilya fönü kullanabilirsin.. Böylece fön tantanan olmaz uzun süre, birde dalgalı saç düzleşince epey uzun duruyor..
Hayırlısı olsunn. Beklemezken bulacak seni belki de :))Bu arada beklenen haber negatif
Bu arada beklenen haber negatif
Hu huu
Yaşıyornuz mu
Bende şimci dedikoducu abla olmayayım diye mesajı düzenlediydimAaa gerçekten ne acayip olmuş öylee :)
Bende şimci dedikoducu abla olmayayım diye mesajı düzenlediydim
Sübliminal mesaj verdim, sende suç ortağım oldunTamam oradan yaptım alıntıyı :)
Hanımlar kafama takılan bişi sorcam size, cidden çok büyük bir sıkıntı oldu bu benim için
Bu meme estetiği olan kadınların avatarı neden hep koca memeli kadınlar, ya da sadece meme, ya da bikinili/sütyenli kadının meme kısmı ve türevleri şeklinde? Size de enteresan gelmiyor mu? Zaten memeni büyütmüşsün, hani özlemini çektiğin şeye kavuşmuşsun, eeee neden hala o avatarlar da meme var ki? Hele kimisi artık memeyi gözümüze gözümüze sokuyor.
Sitede erkekler olsa ve başka bişeyini büyütmek istese avatarlarda ne göreceğiz anam, tövbe?
Evetnameaver @marilyn monroe office tantanis @Sephoraa özellikle işin uzmanı S shot ve diğer arkadaşlarım var mı yorumu olan?
Sübliminal mesaj verdim, sende suç ortağım oldun
Bilinmeyen resmen bizi gıybete teşvik ettin, di mi @_angela_ ?Günahımıza girenin sorunu, ben biliyom naptığımı, sen de biliyon naptığını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?