He gördüm, ona bakıyordum o yüzden yazamadım. O arada da sen değiştirmişsin kendi mesajınıGördünmüydü dedikoducu moddaki mesajımı
Bana da anlatın ya çatlarım.He gördüm, ona bakıyordum o yüzden yazamadım. O arada da sen değiştirmişsin kendi mesajını
Bana da anlatın ya çatlarım.
Peki anlatayım.
Malı Arap Faik'ten alıyorduk. Karabükte 2. yükleme yapılıyordu, Adana'ya kadar da ben kullanıyordum.
Geçen gün şimdi dedikodu durumundan aba altından sopa gördük, şimdi kaymıyalım dedikodudan diye yazamıyorum
Hani söylemeyecektik?Peki anlatayım.
Malı Arap Faik'ten alıyorduk. Karabükte 2. yükleme yapılıyordu, Adana'ya kadar da ben kullanıyordum.
Hemşire bebek yeleğimi örüyorsunSelamsss
Bu bitmek üzere zatenHemşire bebek yeleğimi örüyorsun
Onları Angelanınkine ör, bir dahakini bana örersin
Shot ın whatsappı yok bende. Sen özelden anlat bari ya merak ettim vicdansizlar.Geçen gün şimdi dedikodu durumundan aba altından sopa gördük, şimdi kaymıyalım dedikodudan diye yazamıyorum
Shot sana anlatır whatsap tan
NolduShot ın whatsappı yok bende. Sen özelden anlat bari ya merak ettim vicdansizlar.
Gördün müShot ın whatsappı yok bende. Sen özelden anlat bari ya merak ettim vicdansizlar.
Ay aman aksiyonunuz bile sıkıcı bu ara.
Ben anlamadım ne varki o mesajda okudum ben anlamadımGördün mü
Aynen.. Ama alıntı acemi olunca, şimdi buraya yazınca dedikcikodukcu oluyoruzAy aman aksiyonunuz bile sıkıcı bu ara.
İlk görünce bi gülme tutmuştu, üf sıkıcı denasBen anlamadım ne varki o mesajda okudum ben anlamadım
Sadece o'nu alıntı yaptığı için ona yazıyormuş gibi olmuş.:/
İlk görünce bi gülme tutmuştu, üf sıkıcı denas
Sıkıcı hayatımıza saçma bi ekşın şeettiydim..
Negatif
Test yapacaktın yapabildin mi?
Evet kan da yaparsan daha iyi olur. Daha yeni arkadaşımın negatif çıktı ama olmayınca kan verdi düşük çıkmış değeri ama hamileymiş . Ama düştü kimyasal gebelikmişNegatif
Yarın da bekliyim, eğer bir şey olmazsa öbür gün kan tahlili yaptırıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?