İzlemeye al. Bak. Sonra izlemekten vazgeçyada koy gitsin.:)
Belli olmazKalp kıracak bişi yapmıyoruz yahu. Koyana bakılır. Yani fotoğraf koyana
Çakala bakİzlemeye al. Bak. Sonra izlemekten vazgeçyada koy gitsin.:)
Taş bibek gibi ama dudakları cıks. Memitoları da çok şişik doğal değil..Evettmiş cevap
Ama kadının fizik iyi hani, canım estetik çekti
Evettmiş cevap
Ama kadının fizik iyi hani, canım estetik çekti
Name ben izlemeye alıp ardından izlemekten vazgeçsene bi bakalım bildirim ne geliyorÇakala bak
Aldım şimdi bırakıyorumName ben izlemeye alıp ardından izlemekten vazgeçsene bi bakalım bildirim ne geliyor
Kalp kıracak bişi yapmıyoruz yahu. Koyana bakılır. Yani fotoğraf koyana
Name ben izlemeye alıp ardından izlemekten vazgeçsene bi bakalım bildirim ne geliyor
Name ben izlemeye alıp ardından izlemekten vazgeçsene bi bakalım bildirim ne geliyor
Taş bibek gibi ama dudakları cıks. Memitoları da çok şişik doğal değil..
Zengin parasıyla,fakir karısıyla oynar gibi olduYaniiii bakalım ve konuşalım diye koyulmuş onlar. Konuşulmak istiyorlar ki yapıp yapıp koyuyorlar ne var ki bunda?
Meme yok para var, sonra meme var, fizik var, ohhhhh, keyif onların kime ne?
Ne olduğunu bize de anlat
Dur biraz daha inceliyim. O kadar dudak kısmına gelmedim karın ve memedeyim.
Ama o kadar para döküyorsun, hiç özenmedim .değmez yahu.Yaniiii bakalım ve konuşalım diye koyulmuş onlar. Konuşulmak istiyorlar ki yapıp yapıp koyuyorlar ne var ki bunda?
Meme yok para var, sonra meme var, fizik var, ohhhhh, keyif onların kime ne?
Ne olduğunu bize de anlat
Name izlemekten vazgeçtin mi? Hiçbir bildirim gelmedi.Zengin parasıyla,fakir karısıyla oynar gibi oldu
VazgeçtimName izlemekten vazgeçtin mi? Hiçbir bildirim gelmedi.
Niye vazgeçtin izlesene beniVazgeçtim
Vazgeçince gelmiyor zaten
Sen zamanında benide izleyip vazgeçmiştin fotolarım yok diyemiNiye vazgeçtin izlesene beni
Yok ben şimdi farkettim izlemediğimi. İzliyorum yoksam.Mobilden giriyorum ya sayfa atıyor elim dokunmuş aldım şimdi izlemeye.Sen zamanında benide izleyip vazgeçmiştin fotolarım yok diyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?