Sep sen de mi destek oluyorsun bu şat kadınına. Kalbim kırgın göynüm yaralı gidiyorum ben.Mantıklı, denas evli olmaktan kurtarıyor. 25+ evli olanlar
Lan bana daha geçen akşam sordular kimlik. Yuh dedim öküz dedim adama.
Pis.Aa öyle mi oldu, hiç fark etmedim
Hangisi oSenin bi yorumun vardı siyaset bölümünde.
Parmaklarına sağlık, nasıl içimin yağları erimişti ama bi yandan da "vah vah attı yine kendini cımbızın önüne" diyodum ki Mune aldı götürdü malesef.
Enem ciddi mi? Piii bebe çıktınız sizBende 22
23 ün içindeyimhahaha:)
Enem ciddi mi? Piii bebe çıktınız siz
30 efenim
Aman da aman beni unutmazmıs ya ne tatlı bi insansın sen
in vino veritas aşk olsun evlenmeden olmaz mı? Söz nikah da kıyıcam ben sana, helalimsin sen benim.
Yok sen olgunsun
Ruh yaşım +40 var. Ordan yürüyim bari.
O ben değil @ladymore tatlımDenas14__ benim anlamadigim aramızda 2 ay varken nasıl ben 21 sen 23 olabiliyorsun matematiğim yetmedi
Benim balatalar yanmışO ben değil @ladymore tatlım
Ya nedenn illa okulu bırakıp koca mi bulmam lazım yaniYok sen olgunsuntantanis bebe
Sağol şekercimYok sen olgunsuntantanis bebe
Ben okulu bırakmadım. Devam ettim.Benim balatalar yanmış
Ya nedenn illa okulu bırakıp koca mi bulmam lazım yani
Ay sen onu da yapamazsınBenim balatalar yanmış
Mesele senle ilgili diil ki bu hatunlar sana okul bitmeden koca yok diyip duruyorlar. Koca bulunca otomatik olarak Bebe olmaktan çıkıyorsak benim okulu bırakıp koca bulmam lazımBen okulu bırakmadım. Devam ettim.
Iyi iyi gömün bana. Kronik bekar hatun hadi sep dese bunları neyse diycem deeAy sen onu da yapamazsın
Güzel totişlime laf yokIyi iyi gömün bana. Kronik bekar hatun hadi sep dese bunları neyse diycem dee
Sen hele bi' bul önce biz ölmedenBenim balatalar yanmış
Benimki daha güzel belki? O zaman laf söyleme hakkım olar mı?Güzel totişlime laf yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?